Zpět na články

Jaký bude týden od 4. 7. 2022 do 10. 7. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle madžongových karet. Berani: vytažené karty: Chryzantéma, Květ švestky, Nebe, Páv. Číňané považují nádhernou chryzantému za symbol slunce, protože její okvětní lístky

Jaký bude týden od 4. 7.  2022 do 10. 7. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle madžongových karet.

Berani:

vytažené karty: Chryzantéma, Květ švestky, Nebe, Páv. Číňané považují nádhernou chryzantému za symbol slunce, protože její okvětní lístky připomínají sluneční paprsky. Tato karta představuje starší ženu a ve spojení s pávem je tato osoba spokojená se svým životem. Zejména v rodinných vztazích jí kvete štěstí. Všichni zrozenci mají před sebou období zábavy a radovánek, dovolenou, zábavu a plno společenských aktivit. Pokud chcete někam investovat peníze, tak zábavní průmysl je v současnosti ta správná volba. Pro nezadané a zamilované představuje květ švestky štěstí, obnovenou vitalitu a ukončení emocionálních stresů. Váš život je v pořádku, kolem vás vládne pohoda a prosperita.

Býci:

vytažené karty: Žába, Dům, Tygr, Vstup. Číňané vnímají žábu jako symbol dlouhověkosti. Je spojována s medicínou a léčitelstvím, nemocní mají velkou šanci se uzdravit. Brzy k vám dorazí radostná zpráva a období úzkosti pomine. Pozor si dávejte na přílišné ambice, při podnikání se nezapojujte do projektů, které přesahují vaše současné finanční možnosti. V otázce volby povolání se zaměřte na ošetřovatelské a lékařské profese. Nové a příjemné informace přicházejí též v souvislosti s bydlením, zejména u těch, kteří bydlí ve vlastním domě nebo bytě. Může se jednat o nové životní začátky. Karta 8 kruhů - Tygr, označuje v milostných vztazích staršího nápadníka, autoritu, můžete počítat i s pomocí vlivné osoby. Možná to bude domluvená známost.

Blíženci:

vytažené karty: Dřevorubec, Hmyz, Perla, Vrba. Patříte k lidem, kteří vědí, co chtějí. Jste předurčeni k tomu, abyste vedli větší kolektiv. Kladete důraz na týmovou práci, i v konfliktu dokážete jednat rozvážně a spravedlivě. Připravte se na přemíru úkolů, které budete muset zvládnout v krátkém časovém období. Po finanční stránce ale tato záležitost nebude příliš přínosná. Čeká vás povýšení v zaměstnání, studenty úspěch při zkouškách, uchazeče o práci zajímavá nabídka. V milostných vztazích si dávejte pozor, aby spojení nebylo založeno na vypočítavosti. A pokud byste prozřeli a vztah ukončili, svěřte se vrbě. Ta vám pomůže utěšit utrápené srdce.

Raci:

vytažené karty: Kachna, Lotos, Loutna, Jednorožec. Číňané věří, že párek kachen spolu zůstává po celý život, proto kachna symbolizuje trvalé partnerství - v milostném vztahu i v obchodních záležitostech. Pokud se nad něčím trápíte, rozvíjející se lotosový květ je náznakem pomíjejícího žalu. U mladých lidí se můžeme setkat s nastartováním nové kariéry a odchodem z domova. Možná za prací, možná na univerzitu. Umělci mají před sebou příznivé vyhlídky s výborným finančním oceněním. Bez obav se můžete dívat do budoucnosti, protože vaše plány a záležitosti směřují ke šťastnému konci.

Lvi:

vytažené karty: Fénix, Střed, Broskev, Kapr. Fénix je karta štěstí a představuje nějakou radostnou událost. Vše, co se děje, směřuje ke šťastnému konci. Perspektivní a romantický vztah, manželství, uzdravení, úspěch ve finančních záležitostech. Tady jsou na místě raději rozumné dlouhodobé investice než spekulativní dohody, které slibují rychlé zisky. Hledáte-li zaměstnání, karta Střed doporučuje zaměřit se na vše, co co souvisí s pěstitelstvím, chovem drobného zvířectva, civilním inženýrstvím a geofyzikou. Dbejte o svůj vzhled, navštěvujte společenské akce, bavte se. Oblékejte se elegantně a zaměřte se na pestré barvy.

Panny:

vytažené karty: Učenec, Drak, Západ, Loutna. Karta Učenec zdůrazňuje, jak je důležité komunikovat s okolím, psát, cestovat, vzdělávat se. Lidé, kteří pracují manuálně, by neměli zanedbávat administrativní činnosti. Ti, kdo hledají nový protějšek, se mohou seznámit s klidným a pilným partnerem, partnerkou. Pro toho, kdo plánuje vstup do stavu manželského, je karta Západ vynikajícím znamením. V záležitostech, které se týkají zdraví, karta doporučuje, abyste problém konzultovali s více odborníky. Vyhýbejte se špatné společnosti, flirtování, riskantnímu podnikání a hazardu. Někteří mají naději získat v loterii slušnou výhru, jiným někdo splatí dávno zapomenutý dluh. Zajeďte si někam na dovolenou, relaxujte, odpočívejte.

Váhy:

vytažené karty: Voda, Hmyz, Východ, Želva. Čeká vás cestování do zahraničí, přes vodu nebo k vodě. Při jednání na úřadech vše lehce a úspěšně vyřídíte. Lidé, kteří trpí nějakou chronickou nemocí, mají díky vytažené kartě Želva záruku brzkého postupného uzdravení. V navazování milostného vztahu je nutná trpělivost, nic neuspěchejte. Na odpočinek zapomeňte, čeká vás spousta drobných činností. A dávejte si pozor, abyste úkoly plnili postupně. Budete-li se pouštět stále do něčeho nového, aniž byste předchozí úkoly dokončili, připravte se na problémy. Věnujte více pozornosti své vlastní osobě, svému partnerovi a svým nejbližším. V otázce volby povolání se zaměřte na umělecká řemesla.

štíři:

vytažené karty: Oheň, Země, Rybář, Vrba. Máte dojem, že se vám nic nedaří. Chybí vám peníze i nápady, jak přijít k lepšímu finančnímu krytí. Uvažujete o koupi domu, bytu, pozemku. Ve skrytu duše se zabýváte i myšlenkou na stěhování. Ovšem jste v situaci, kdy si musíte bedlivě hlídat výdaje, abyste se úplně nevyčerpali finančně a nezadlužili jste se. Strážná karta Rybář vám radí, abyste vůči lidem, s nimiž jednáte, byli tolerantnější. A hlavně máte vzít na vědomí, že se vše vyvíjí správným směrem, i když to tak v současnosti možná nevypadá. Vyčkejte na příznivější období, nechejte věcem volný průběh a hlavně si pamatujte, že překážky jsou dočasné.

Střelci:

vytažené karty: Houba, Borovice, Jih, Tygr. Houba je v čínské filozofii znamením něčeho pozoruhodného a nezvyklého. Něčeho, co v lidech vyvolává úžas. Můžete se setkat s nečekaným zvratem, při němž možná vybočíte z konvencí a začnete se chovat tak, jak by to u vás nikdo nečekal. Karty zatím neříkají, zda situace nebo budoucí událost bude pro vás příznivá nebo ne, každopádně bude velice neobvyklá. Ženy mohou mít v tomto týdnu problém s někým, kdo je mladší než ony. S manželem, spolupracovníkem, milencem. Muži začnou žárlit na mladšího soupeře v lásce, na talentovanějšího kolegu. Pokud vedete lehkovážný život, neumíte šetřit a neznáte cenu peněz, karta Jih vás varuje před úskalími, které na vás někde v okolí číhají. Zejména se pak připravte na konflikty s nadřízenými i na hádky v rodině. Charakterní lidé se ovšem nemusejí ničeho obávat.

Kozorozi:

vytažené karty: Sever, Drak, Páv, Sedm hvězd. Vývoj událostí je narušen, očekávaná pomoc nepřichází, někdo neplní své sliby. V jednání s lidmi se setkáváte s chladem, a přezíravým chováním. V otázce milostných vztahů situace rovněž není ideální, připravte se na zklamání. Ale nic netrvá věčně a než se týden s týdnem sejde, karty se obrátí. Díky vaší obezřetnosti, pracovitosti a moudrosti dojde k velké změně. Přestanete snít a začnete jednat. Dokonce zjistíte, kdo vám závidí a hází klacky pod nohy. Pro ty, kteří hledají zaměstnání, je vhodná doba najít práci u policie nebo ve vojenských službách.

Vodnáři:

vytažené karty: Země, Uzel, Bílá, Voda. Máte příhodnou dobu ke koupi pozemku nebo půdy. Pokud se tážete na vyhlídky na uzavření manželství, tak i zde karty odpovídají pozitivně. Zaměstnání můžete najít v důlním a stavebním inženýrství. Podle karty Uzel, kterou jsem vytáhla, mám dojem, že nad manželstvím i nad koupí nemovitosti hodně váháte. Máte se k něčemu uvázat nebo raději uzel trochu povolit? Záleží samozřejmě jen na zrozenci, jakou oběť je ochoten přinést, protože každá cesta, každé rozhodnutí má své kladné i záporné stránky. Právě vy a jenom vy můžete začít psát na bílý list papíru, co od života očekáváte. Bílá karta je i upozorněním, abyste si nechali všechny důležité listiny úředně ověřit.

Ryby:

vytažené karty: Meč, Střed, Nefrit, Začátek. Došli jste na křižovatku a musíte se rozhodnout, zda půjdete dál nebo zůstanete stát delší dobu na jednom místě. Pokud půjdete dál, zbavíte se pout, omezení a osvobodíte se. Zpřetrhání vazeb může u každého znamenat něco jiného. Výpověď v práci, ukončení partnerství, stěhování. Karta Začátek neboli Zelený drak říká, že v milostných záležitostech jste velmi nesmělí a je proto třeba, abyste se sami ujali iniciativy. A díky červenému drakovi, kartě Střed, vás čeká v brzké době romantický vztah, dosažení cílů a uskutečnění plánů. Nefrit přináší velké odměny těm, kteří se nebojí těžké a náročné práce.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu