Zpět na články

Letní tipy co uvařit pro Raky

Vhodný letní jídelníček pro Raky a Račice. Co uvařit pro zrozence ve znamení Raka.

Letní tipy co uvařit pro Raky

Zrozenci narození ve znamení Raka považují většinou kvalitní jídlo a příjemné stolování za jednu ze základních věcí tvořících tu pravou domácí pohodu. "Čistokrevný" Rak bývá milovníkem kulinářského umění. Většinou neholduje moderním trendům ve stravování a rád sází na osvědčenou a tradiční domácí kuchyni. Máte-li co do činění s opravdovým Rakem, počítejte s tím, že vegetariánství, nebo dokonce veganství pro něj není to pravé ořechové a rozhodně ho tím nenadchnete.

Obecně souvisí znamení Raka s tradicí a kořeny. Pokud tedy plánujete nějakého Raka pohostit, zvolte jídelníček utvořený z nějaké lokální speciality, obsahující sezónní a hlavně místní suroviny. Rak nepohrdne kvalitním, dobře a chutně zpracovaným masem. Nyní, když je sezóna grilování, bude nadšený. Výborná letní aktivita pro všechny Raky a Račice v letním období je piknik. Raci milují přírodu a vodu. Naplňte piknikový koš výrobky od místního farmáře a vydejte se na cestu.

Pokud jste žena a váš milovaný je narozen ve znamení Raka, jistě se nechá rád překvapit dobrou večeří. Nezapomeňte meníčko připravit tak, aby obsahovalo více chodů. Raci ocení i sladkou tečku na závěr. Na příklad třešňovou, nebo meruňkovou bublaninu. Chcete-li udělat opravdu dojem, upečte vlastní domácí pečivo. Rak je vodní znamení, takže je na místě také výběr kvalitního a vhodného vína. Neexperimentujte a nechte si raději poradit zkušeným vinařem. Z nealkoholických nápojů by na stole neměla chybět domácí ovocná, nebo bylinková limonáda.

U Raků obzvlášť platí rčení, že "láska prochází žaludkem". To bohužel může někdy platit i doslova. Žaludek je totiž orgánem, astrologicky přiřazeným právě znamení Raka. Pokud nejsou Raci v harmonii, jsou rozladění a vystresovaní, může se to u nich projevovat problémy s žaludkem. Gastritida, nebo žaludeční vředy jsou nemoci, které se týkají právě velmi často zrozenců narozených ve znamení Raka, nebo osob, které mají toto znamení ve svém osobním horoskopu zdůrazněné. Uklidnit a pohladit po duši může vašeho Ráčka heřmánkový čaj.
Po dobrém jídle pozvěte vašeho Raka na procházku, nebo malý výlet. Vycházka k vodě, návštěva hradní zříceniny, nebo projížďka na lodičce potěší nejednu romantickou duši. A pravý Rak romantikem aspoň na chvíli být dokáže.

Přeji pohodové léto!

Sdílet na Facebooku
Pavla Kopalová

Pavla Kopalová

Astrologické poradenství Partnerský horoskop

Věnuji se klasické astrologii a technikám osobního rozvoje. Astrologii jsem vystudovala ve Škole klasické astrologie vedené Ing. Richardem Stříbrným a Ing. Zdeňkem Bohuslavem.

Podobné články

7 tipů pro Váhy - jak využít své silné stránky

Astrologie a horoskopy

Váhy jsou vzdušné znamení, které je spojeno s planetou Venuše. Jsou to lidé, kteří milují harmonii, krásu, umění a spravedlnost. Mají smysl pro estetiku a diplomacii. Jsou společenské, družné a přátelské . Nicméně, mohou být také nerozhodné, váhavé, závislé na druhých a povrchní.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu