Zpět na články

Ženy a muži ve znamení Lva

Klady a zápory žen a mužů narozených ve znamení Lva.

Ženy a muži ve znamení Lva

Jaké jsou typické vlastnosti žen a mužů narozených ve znamení Lva?

Slunce vstupuje do znamení Lva ve vrcholném létě. Je to období dovolených a školních prázdnin, čas relaxace, letních radovánek, her a celkově uvolněné, radostné atmosféry.

Tak jako Slunce panuje vrcholu léta, stejně tak působí čistokrevný Lev. Je hrdý, věří si, vládne přirozenou autoritou, je lídrem, vladařem, který svítí a udává směr těm, kteří na své cestě tápají. Přirozenou cestou je dokáže vést, učit hrou a pozitivně motivovat. Je kreativní. Rád "září" ve společnosti, nemá strach z projevu na veřejnosti a je srdečný.

Z barev se ke Lvům nejlépe hodí žlutá a ze šperků samozřejmě zlato.

Lev je král zvířat. Zvířecí lev se sám příliš "nepředře". Hlídá si svou energii, neplýtvá jí a čerpá z přirozeného respektu, síly a autority.

Pokud je Slunce, nebo znamení Lva v horoskopu např. nepříznivě aspektováno, vystupují na povrch už ne tak vznešené vlastnosti Lvů a Lvic. Vůdcovská kvalita se promění v nadměrné organizování druhých, nepřizpůsobivost, lenost, touhu po radovánkách, luxusních a nákladných věcech. Z původních vlastností Lva, jako jsou hrdost a velkorysost se stává ješitnost a egoismus. Dochází ke kompenzaci nedostatku sebevědomí skrz různou škálu projevů.

Lev, hoden svého znamení je schopný šéf a vládce, který nepotřebuje nikomu nic dokazovat. Je veselý, chová se přirozeně, žoviálně a přiměřeně užívá radostí života.

Klíčovým orgánem spojovaným s ohnivým znamením Lva je srdce. Pokud Lvi nejsou v rovnováze, přehánějí své chování, jsou pyšní a povýšení, pak pýchu brzy následuje pád. Nestřídmost v jídle a pití se může projevit např. kardiovaskulárním onemocněním a vysokým cholesterolem. Takový Lev pak ztrácí šarm a lesk, bývá vyžilý a obézní. Nepříjemným projevem bývají také bolavá záda a problémy s páteří.

Protože typičtí Lvi milují světla reflektorů a rádi předvádějí světu své umění bývají úspěšní ve světě showbyznysu. Patří sem např. Madonna, Mick Jagger, Bolek Polívka, atd.

Lev je královské znamení a Lvi by měli být stateční a důstojní, se srdcem na pravém místě. Měla by je zdobit velkorysost a jejich jméno by mělo být s úctou a respektem vyslovováno.

Přeji nejen Lvům pohodové léto!

Sdílet na Facebooku
Pavla Kopalová

Pavla Kopalová

Astrologické poradenství Partnerský horoskop

Věnuji se klasické astrologii a technikám osobního rozvoje. Astrologii jsem vystudovala ve Škole klasické astrologie vedené Ing. Richardem Stříbrným a Ing. Zdeňkem Bohuslavem.

Podobné články

7 tipů pro Váhy - jak využít své silné stránky

Astrologie a horoskopy

Váhy jsou vzdušné znamení, které je spojeno s planetou Venuše. Jsou to lidé, kteří milují harmonii, krásu, umění a spravedlnost. Mají smysl pro estetiku a diplomacii. Jsou společenské, družné a přátelské . Nicméně, mohou být také nerozhodné, váhavé, závislé na druhých a povrchní.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu