Zpět na články

Jaký bude týden od 8. 8. 2022 do 14. 8. 2022 podle kartářky

Výklad pro tento týden jsem připravila podle Karmických karet /pokračování z minulého týdne/.

Jaký bude týden od 8. 8. 2022 do 14. 8. 2022 podle kartářky

Výklad pro tento týden jsem připravila podle Karmických karet

/pokračování z minulého týdne/.

Berani:

rychle myslíte, umíte okamžitě najít řešení, máte v sobě ohnivou hnací sílu. K cíli se ženete i za cenu vlastní oběti. Toužíte po dokonalosti, ale nikdy se nesrovnávejte s jinými lidmi. A také se neohlížejte zpět. Slušet vám bude oblečení v červené barvě, energii načerpáte v březovém háji nebo mezi jehličnatými stromy. Naplánujte si podzimní cestu do Slovinska. Sobotu věnujte odpočinku a nicnedělání. Do nových vztahů, které máte před sebou, vkládejte kromě vzrušení a vášně také city vzájemného sdílení a souznění. Vaším nejméně vhodným partnerem je Rak.

Býci:

máte přirozený talent k tomu, abyste rozmnožovali vše, co získáte nebo zdědíte. Ovšem pozor, abyste nebyli chamtiví a posedlí penězi. Pokud někdo touží po vaší pozornosti, získá si vás dobrým jídlem a kvalitním vínem. Jestli vy chcete získat něčí lásku, přidejte do servírovaného nápoje špetku routy. Ale i zde je na místě obezřetnost, routu nesmějí užívat těhotné ženy a lidé, kteří berou léky na ředění krve. Ze všech barev máte nejraději zelenou, uklidní vás, je též vyjádřením vaší klidné povahy. Je to barva přírody, zelených stromů a vinohradů. Navštivte co nejdříve švédsko nebo Kypr. Vyčistíte si hlavu od zbytečných starostí.

Blíženci:

v současné době jste roztěkaní, hůře se soustředíte. Někdo vás zaujal, proto jste doma hodně náladoví. Ke spokojenosti potřebujete flirt a svobodu. Co tomu říká okolí, vás nezajímá. Sympatie získáváte svou výmluvností, všeobecným přehledem, libujete si ve slovních hříčkách a hádankách. Oblékejte se přiměřeně počasí, nachlazení a chřipkám se vyhýbejte. V pozdějším věku se mohou přihlásit revmatické bolesti. Ovšem podle staré lidové moudrosti se i revma dá léčit, a to vydatným pocením. Kam na dovolenou? Přece do Spojených arabských emirátů.

Raci:

emočně jsou rozenci připoutáni k minulému životu. Někdy mají strach pokračovat ve vývoji, lpí na rodině a neradi něco mění. Zaměstnání, bydliště, zařízení bytu, oblečení apod. Navzdory své mírnosti se dokáží hodně rozzlobit a jejich hněv přetrvává delší dobu. Neradi pracují pod dohledem, dávají přednost profesi, v níž mohou vystupovat samostatně. Kladný vztah mají i bylinkám a k lidovému léčitelství. Váží si svého soukromí, se svým trápením se neradi někomu svěřují. Milují plodiny, které obsahují zvýšené množství vody - okurky, melouny, brambory. Dovolenou naplánujte nejlépe na luxusní zámořské plavbě.

Lvi:

na jedné straně jste nesmírně akční, na straně druhé leniví. Rádi udílíte rady druhým. Umíte krásně chválit a vašim komplimentům se těžko odolává. Pokud byste se nemuseli ohlížet na výdaje, byl by váš domov sám luxus. Všude plno světla, zářivých barev a nevšední detaily. Co nejdříve navštivte Benátky nebo Kanárské ostrovy. Vyhýbejte se dlouhodobému sezení a začněte chodit pravidelně plavat. Se Lvy nesmíte mluvit vulgárně a nespisovně, okamžitě by o vás ztratili zájem. K oblíbeným barvám patří barvy Slunce - oranžová, zlatohnědá a zlatožlutá.

Panny:

pro zrozence je klíčem k úspěchu práce. Zajímají se hodně o lékařství a dietetiku. Panna je znamením ŽNí. Sklízí to, co se zaselo v minulém životě. Merkur obdařil své svěřence bystrým úsudkem, intuicí a schopností všímat si detailů. Má smysl pro vědeckou práci a rovněž se můžete spolehnout na její výrazné organizační schopnosti. Nejlepším partnerem je pro ni Kozoroh. Oba mají podobný pohled na život a vyznávají přibližně stejné hodnoty. V co nejbližší době by si zrozenci měli vybrat a rezervovat odpočinkový rekreační pobyt v lázních, kde budou moci načerpat nové síly.

Váhy:

zrozenci představují zapadající Slunce. Vaše osobnost je založena na lásce a harmonii. Máte milou a přátelskou povahu, toužíte po tichu, klidu, rovnováze a pochopení v lidských vztazích. Vyzařuje z vás teplo a pohoda. Ženy se vyznačují krásou a odmítáním všeho neatraktivního. Muž je velký racionalista a v lásce bývá velmi vynalézavý. Miluje umění a je rád, když se jeho partnerka umí pěkně obléci a nalíčit. Zrozenci milují květiny s pronikavou a příjemnou vůní. Protože vás přitahuje antické umění, naplánujte si dovolenou do Řecka, ale nikoliv odpočinkovou, nýbrž poznávací.

štíři:

patříte k lidem s vysokými ideály, máte mimořádně silnou intuici a mnozí z vás i léčitelské schopnosti. Nedokážete dlouho žít v klidu, často vámi otřásají různé emoce: žárlivost, ostražitost, kritičnost, závist, chamtivost. Pokud vás něco trápí, snažíte se najít příčinu a problém odstranit. Když vám někdo ublížil, nedokážete zapomenout. V tomto týdnu se do práce příliš hrnout nebudete, sázet budete spíše na svůj šarm a vzhled, práci za vás rádi udělají jiní. U malých dětí narozených v tomto znamení si dávejte pozor na častější krvácení z nosu, více své potomky kontrolujte při prázdninovém skotačení. A nezapomínejte ani na starší děti, pozor na kouření, alkohol a drogy. Plánujte dovolenou na samotě, pod stanem, ale u vody.

Střelci:

v tomto týdnu je vaším cílem darovat svému okolí světlo a vědění, šířit radost a štěstí. Spokojeni jste, když můžete druhé poučovat, filozofovat s nimi, ale též je naučit něčemu novému. Budete se rádi smát a ani trochu vám nebude vadit, když zesměšníte sami sebe jen proto, abyste někoho jiného pobavili. Kam vás pozvou, tam budete cestovat, nové zážitky potřebujete ke spokojenému životu jako sůl. Volte sportovní oblečení, budete ho potřebovat. Někteří si začnou hledat zaměstnání v zahraničí, protože se rychle učí cizí jazyky a se změnou prostředí se lehce vyrovnávají.

Kozorozi:

neustále vás pronásleduje pocit zodpovědnosti za sebe i za druhé. Dávejte si ale pozor, abyste lidi kolem sebe nevnímali zkresleně a nesnažili se je vměstnat do svých představ. Nastává čas, abyste dokončili osobní resty, takže starostmi svých blízkých se zase až tolik nezatěžujte. Pokud se věnujete podnikání, nezahálejte ani o víkendu. Pokud chcete prosperovat, nezbývá vám nic jiného, než pracovat i tehdy, když jiní lidé spí. Radost vám přinesou čísla 3, 8 a 38, Uvažujte o tom, že ponuré barvy v bytě vyměníte za barvy veselé a zářivé. A dovolená jedině v Římě nebo v Paříži.

Vodnáři:

karmické karty vás chtějí upozornit na to, že hodně žijete ve světě televizních seriálů a od skutečných lidí očekáváte, že se budou chovat jako románoví hrdinové. Trpělivost vám není vlastní, sršíte aktivitou a přelétáte od jednoho plánu ke druhému. Neradi sedíte v kanceláři, potřebujete pohyb a neustálé vzrušení. A přitom máte dojem, že jste osamoceni, že vás lidé přehlížejí. Stává se, že si přátelství pletete s láskou. Vaření, úklid a domácí práce vám nic neříkají. Vzpamatujte se a žijte v reálném světě a ne ve světě fantazie. Pokud se budete stále vznášet ve svých snech, budete se spíše trápit než radovat.

Ryby:

rádi pomáháte jiným, svým citem zalijete všechno, co máte na dosah. Pokud vás ale někdo začne využívat, couvněte, abyste se nestali obětí. Doma patří k vašim nejoblíbenějším místům kromě zahrady ještě ložnice a koupelna. Ženy se skvěle starají o domácnost, muži se zase snaží rodinu materiálně zabezpečit. Soukromý život není příliš idylický, delší dobu trvá, než si najdete pravou lásku. Možná už v tomto týdnu se k vám mílovými kroky blíží partner s romantickým srdcem. Vyjděte do společnosti, bavte se, nezůstávejte doma. Pozor si dávejte na jazyk, abyste náhodou neřekli něco, co nechcete. A kam na dovolenou? Rakousko, Německo.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu