Zpět na články

Jaký bude týden od 22. 8. 2022 do 28. 8. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle tarotových karet. U každého znamení je tentokrát i návod, jak si můžete zlepšit svoji prosperitu. Rituál není určen pouze pro zrozence daného znamení, ale může ho využít

Jaký bude týden od 22. 8. 2022 do 28. 8. 2022 podle kartářky

Jaký bude týden od 22. 8. 2022 do 28. 8. 2022

Výklad jsem připravila podle tarotových karet. U každého znamení je tentokrát i návod, jak si můžete zlepšit svoji prosperitu. Rituál není určen pouze pro zrozence daného znamení, ale může ho využít kdokoliv. Pozor, nikdy si nepřejte peníze, přineslo by vám to starosti a bolest. Vždy si vizualizujte něco, co si za peníze koupíte. Svůj záměr si napište a opatřete datem. A nezapomínejte poděkovat.

Berani:

energii, která je spojena s penězi, spoutejte tak, že si vyrobíte talisman. Nejprve si na kousek papíru napište, jaký je váš záměr. Např.: mým záměrem je mít 30 000 Kč, za které si do 20. prosince 2022 koupím novou sedačku. Z této věty vyškrtejte všechna písmena, která se opakují. Upravenou větu noste při sobě, zpívejte ji jako mantru, vizualizujte si své přání. Po týdnu papír připíchněte na domácí nástěnku a hlavně ho mějte stále na očích.

Umíte se radovat ze života, jste nesmírně činorodí a překážky jsou pro vás výzvou. Energie z vás sálá na všechny strany, nikdo kolem vás nedokáže projít bez povšimnutí. Vše, co děláte, děláte z lásky, ne pro peníze. Lidé ve vašem okolí si vás nesmírně váží a věří vašemu úsudku. Máte ohromnou šanci uspět v současném zaměstnání, případně si najít něco nového a zajímavějšího.

Býci:

kupte si malé kovové zvonečky, svažte je červeným provázkem nebo červenou mašlí. Pověste si je na dveře doma nebo v zaměstnání. A vždy, když někdo dveře otevře, budou vám zvuky zvonečků přinášet štěstí a prosperitu.

Osud vám štědře naděluje své dary. Překážky jste překonali, nepříjemnosti jsou za vámi. Jste nesmírně zvídaví, takže touhu dovídat se něco nového rozvíjejte i nadále. V osobních, obchodních, ale i intimních vztazích není s vámi lehké pořízení. Potřebujete mít vedle sebe někoho, kdo se vyrovná vašemu intelektu, protože diskutovat s vámi je mnohdy opravdu náročné. Při volbě zaměstnání si hledejte práci jako sochař, malíř, spisovatel, herec, někoho zaujme povolání zahradního architekta nebo kuchaře.

Blíženci:

vezměte si starou, nejlépe hliněnou nádobu. Na dno dejte trochu hlíny, do hlíny zahrabejte zlatý prstýnek nebo zlatý řetízek. Pak do nádoby příležitostně vhazujte přebytečné mince. Občas nádobu pohlaďte, mluvte s ní, řekněte jí, co si chcete koupit.

Máte plno přátel a známých, ale neradi jim nasloucháte, potřebujete, aby oni naslouchali vám. Jste posedlí zájmem o moderní technologie do té míry, že vás spolupracovníci mohou považovat za magora. Někteří zrozenci mají strach z bídy, hladu, a budou si hledat ještě jedno zaměstnání. Ovšem nezapomínejte, že zdraví máte jen jedno.

Raci:

v noci z úplňku si vezměte sklenici, naplňte ji vodou a do vody nasypejte co nejvíce mincí. Sklenici uzavřete víčkem, držte ji oběma rukama a zformulujte své přání. Sklenici postavte na parapet tak, aby na ni svítilo slunce. Sklenici občas pohlaďte a povídejte si s ní o svých tužbách a přáních.

V tomto týdnu se stáhnete do své ulity a nebudete mít chuť s kýmkoliv mluvit. Telefony raději nevezmete a záležitosti budete řešit formou SMS zpráv. Případně pověříte někoho jiného, aby věci vyřídil za vás. Máte talent na vydělávání peněz, tak ho nezapomínejte využít.

Lvi:

ve čtvrtek ráno, v den Jupitera, když Měsíc dorůstá, si vezměte zlatou minci a nechejte ji přes den na parapetu, aby se nabila slunečním světlem. Večer se dívejte na měsíc a obujte si staré pohodlné boty, do levé boty vložte minci. Pak 3x obejděte byt nebo pokoj ve směru hodinových ručiček. Boty si zujte a uložte je do skříně do tvaru písmena T. Rituál opakujte tři dny po sobě. Pak do práce, do školy, na nákupy apod. choďte tři dny v těchto starých botách, mince stále leží v levé botě. Po třech dnech si obujte boty, které běžně nosíte, minci si opět vložte do levé boty. Při chůzi našlapujte na minci a uvědomujte si, že se stáváte magnetem na peníze.

Vykašlejte se na plastické operace nebo jiná chirurgická ošetření. Raději si kupte dražší kosmetiku nebo jeďte na dovolenou.

Panny:

udělejte si pořádek ve financích a ve své peněžence. Vyhoďte z peněženky nepotřebné věci, tu oblíbenou, ušmudlanou a otrhanou, vyměňte za novou. Ta by měla být v barvách, které přitahují peníze - což jsou barvy zlatá, zelená, červená. A až budete v sadu sklízet úrodu, zanechejte v něm tři plody z každého stromu. Jeden Slunci, druhý Zemi, třetí samotnému stromu. Jakmile veškerou úrodu sklidíte, nezapomeňte, pokud máte na zahradě maliny, zkrátit šlahouny maliníku. Příští rok bude úroda malin o něco větší.

Nemluvte v hádankách, své znalosti nedávejte příliš najevo. Zkuste najít společnou řeč s lidmi z jiného sociálního prostředí. A více se usmívejte.

Váhy:

bohatství přitahuje třínohá žába, která stojí na mincích a jednu minci má v ústech. Můžete si ji koupit na internetu. Umístit si ji můžete do ložnice nebo koupelny, ale vždy na vyvýšené místo. Ne na parapet nebo pod zrcadlo, protože to jsou hodně frekventovaná místa. Třínohá žába potřebuje klid. A pak vám přinese štěstí a peníze.

Nezáleží na tom, zda jste zadaní nebo singl, každopádně toužíte po něze, pohlazení a romantických zážitcích. V zaměstnání se v těchto dnech nesnažte vyšplhat na vrchol. Nic byste tím nezískali, zůstali byste tam sami a bez přátel.

štíři:

obstarejte si čínské mince s dírkou uprostřed. Tři mince svažte červenou stužkou dlouhou asi 20 cm. Mince si pověste do dveří nebo je vložte do tašky, kterou nosíte do práce. Trojka je magické číslo, symbolizuje spojení energie nebe, země a člověka.

Naučte se lépe hospodařit s časem. Jste nesmírně aktivní, činorodí, chcete stihnout veškerou zábavu, která je v létě k mání. Důvodem je hlavně potřeba být, díky vlastní atraktivitě, středem pozornosti.

Střelci:

vytvořte si talisman prosperity. Vezměte si dva kousky tvrdého papíru, ten si vystřihněte do libovolného tvaru a pomalujte nebo ozdobte obrázky, které máte rádi. Mezi oba kousky tvrdého papíru vložte bankovku a papíry k sobě přilepte nebo je nějak spojte. Do výrobku udělejte dírku a noste ho na krku jako talisman. Případně výrobek můžete přivázat ke klíčence.

Každou životní zkušenost berete jako skrytý dar. Máte velkou obrazotvornost, jestli ji aspoň částečně dokážete využít, vyděláte jmění. Často se cítíte opuštěně a toužíte po bezpečí v náručí někoho blízkého.

Kozorozi:

jestli rádi pracujete, jste pilní a přičinliví, požádejte o pomoc boha Lu-singa. Sošku si můžete koupit přes internet, ale stačí, když si ji vytisknete. Poznáte ho také podle toho, že jede na jelenu, což je zvíře, které je schopno přeskočit jakékoliv větší překážky. Někdy je Lu-sing znázorňován se symbolem moci, se žezlem. Obrázek si dejte na domácí nástěnku, sošku na vyvýšené místo ke vchodu do pokoje, domu nebo bytu.

Každodenní starosti a povinnosti vás nesmírně vyčerpávají, nejraději byste odpočívali na gauči a spali. Vyhýbejte se úklidu, práci na zahradě. Odpočinek nutně potřebujete. Práce na vás počká.

Vodnáři:

univerzální barvou peněz je barva zelená. Vnáší štěstí do podnikání, přitahuje peníze. Noste v tašce stále kousek zelené látky. Do průhledné neotřískané mísy nasypejte dva hrníčky sezamových semínek. Mezi semínka ukryjte citrín a červený jaspis. Mísu mějte na jídelním stole, každý měsíc ve stejný den sezamová semínka vyměňte, stará vyhoďte. Kameny musejí zůstat zakryty. Do mísy přihazujte mince nebo bankovky, peníze ale nevybírejte. Pozorujte, jak vám přibývají peníze.

Jste velice kreativní, ale svůj talent nedokážete naplno rozvinout. Důvodem je vaše roztěkanost, nevydržíte zůstat sedět delší dobu na jednom místě, přebíháte od nápadu k nápadu. A to jak v myšlenkách, tak i fyzicky. Jeden den něco vymyslíte, druhý den už nápad pro vás nemá žádnou cenu. Bohužel.

Ryby:

vezměte si některý z kamenů, který je spojován s prosperitou /ametyst, tygří oko, karneol, citrín, jadeit, olivín, fluorit/. Kámen zabalte do papírové bankovky, omotejte tenkým drátkem, nití nebo stužkou. Bankovku jemně potřete některým z esenciálních olejů /eukalyptus, šalvěj muškátová, řebříček, pačuli/. Talisman vložte do látkového sáčku a přidejte na dno ještě některou z těchto rostlin - muškát, heřmánek, bazalku, česnek. Sáček zavažte zelenou stužkou a noste v kabelce nebo v kapse.

Nedořešené záležitosti začněte konečně řešit a už je dále neodkládejte. Udělejte za vším tečku a myslete hlavně na sebe. K tomu, co bylo, se později nevracejte. Zbavíte se nechutenství a začnete mít klidný spánek. Někteří zrozenci by si ale měli dávat pozor na posedlou zamilovanost.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu