Zpět na články

Jaký bude týden od 12. 9. 2022 do 18. 9. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle Runových karet. Upozorňuji, že predikované změny ve vašem životě neproběhnou okamžitě, ale s největší pravděpodobností se uskuteční do konce tohoto kalendářního roku.

Jaký bude týden od 12. 9. 2022 do 18. 9. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle Runových karet. Upozorňuji, že predikované změny ve vašem životě neproběhnou okamžitě, ale s největší pravděpodobností se uskuteční do konce tohoto kalendářního roku.

Berani:

Dagaz. Váš život by se měl změnit, před vámi je zcela nový směr a obrat o 180 stupňů. Runa znamená začátek období úspěchu a prosperity, dočkáte se uznání a ocenění. Věřte si, dokonce i v případě, že budete muset rovnýma nohama skočit do prázdnoty. V tarotu připomíná kartu Mága. Máte před sebou období regenerace a rozvoje svých schopností. Zapomenete na staré křivdy i obavy. Karta zažehnává negativní energii v případě, že by se někdo v okolí postavil proti vám a chtěl vám škodit. Ochranu vám poskytne dub, třezalka, jeřáb muk. Obklopuje vás bílá aura, nablízku máte zářivé bytosti nebeských vyšších světů, Tiwary.

Býci:

Haegl. Kresba na obrázku vytažené runy zobrazuje matku s rukama zkříženýma na hrudi. Tato tzv. Boží pozice znamená sílu a moc. Do svého okolí skutečně vysíláte mocnou a silnou energii, která ve spojitosti s moudrostí z vás dělá člověka, kterého si ostatní velmi váží. Potřebným pomáháte slovy, bylinkami, nasloucháním, úsměvem. Osobní plány na nějakou dobu odložte, nepouštějte se do politických debat, raději mlčte. Společenské události se vymykají vaší kontrole. Ochranu před lidmi, kterým příliš nevěříte, vám poskytne modrá barva a strom černý bez. Myslivci se uklidní v lese v přítomnosti svého loveckého psa.

Blíženci:

Algiz. Klíčovým slovem této runy je přijímání - zpráv, signálů, darů, božího vnuknutí. I varování nebo neúspěch přijměte jako dar. Učte se, vzdělávejte se, naslouchejte lidem, kteří jsou vzdělanější než vy. Kontrolujte své emoce, nebojte se požádat o pomoc, když ji potřebujete. Každý krok, který učiníte, si předem dobře rozmyslete. Jednejte věcně, jasně a stručně. Nejbližší rodinu neduste svou péčí, nechejte je volně dýchat. Ochranu vám poskytne stříbřitě modrá barva, labuť, los a strom jeřáb, kámen - černý turmalín. Karta vás ochrání před nemocemi, ušními a očními problémy.

Raci:

Laguz. Osud vás vede k láskyplnému spojení - k manželství, partnerství, početí nebo porodu. Nepodléhejte zaběhaným zvykům a rutině. Ženy by si měly dávat pozor na ženské nemoci, zbytečně by se neměly přepínat při přenášení těžkých krabic nebo zavazadel. Kam přijdete, tam vnášíte do společnosti mír a poklid, ale přinášíte s sebou i plno zajímavých informací. Vaší ochrannou barvou je barva světle modro zelená, ochrannou ruku drží nad vámi rostliny vrba a kapradí. Upozornění - nekoupejte se v místech, která dobře neznáte. V současnosti byste se měli rovněž vyhýbat plavbě na moři.

Lvi:

Berkana. Karta ochraňuje především ženy a jejich záležitosti. Pokud je vaše přání čisté a nikomu nechcete ublížit, bude splněno. Jedná se o runu zdraví, krásy a lásky. Projekt nebo událost, na kterou hodně myslíte, bude mít příznivý výsledek a dlouhé trvání. Někomu budete pomáhat radami ve věcech léčení. Máte před sebou zásnuby, svatbu, setkávání s kamarády. Možná vás čeká nové zaměstnání či jiný post na současném pracovišti. Ochranu hledejte v lese, v němž rostou břízy. Vaší barvou je barva bílá a světle zelená.

Panny:

Febu. Jedná se o runu naplnění a uspokojení ambicí, získání odměny, vyšší mzdy, postup v kariéře, naplnění lásky. Karta vás vede k soucitu, pomoci druhým, k charitativní činnosti. Zároveň vás ale upozorňuje na to, že i v dobách hojnosti a dostatku musíte být ostražití, protože jistoty nikdy nejsou samozřejmostí. Moudře spravujte to, co jste získali a zůstaňte uvážliví v oblasti financí. Zbytečně neutrácejte. Uvolnění stresu hledejte v blízkosti břízy nebo olše. Příjemně se budete cítit v oblečení barvy zlaté a červené.

Váhy:

Gebo. Jedná se o runu manželství, udržuje rodinu pohromadě. Tato runa se vrývá i do svatebních koláčů. Kromě spojení muže a ženy může karta vyjadřovat partnerství v oblasti obchodní nebo přátelské. Upozorňuje též na to, že máte rozvíjet každou sebemenší známku talentu. V milostné a sexuální magii přináší fyzickou i psychickou vyrovnanost. Stromem této runy je jabloň, barva smaragdová, ze zvířat patří ke kartě Gebo prase, slepice a koza. Kameny - smaragd a jadeit.

štíři:

Othila. Změna vašeho života je nevyhnutelná. Nastal čas, aby nefunkční a zastaralé vztahy skončily. Je třeba udělat radikální řez, ale i ten je nutno správně načasovat. Othila je runa zisku, zřejmě půjde o větší výhru nebo dědictví, případně dar od příbuzných. Nastává období, kdy můžete realizovat své sny. Připravte se na závist okolí, veškerý majetek si hlídejte před zloději. Runovým stromem je jabloň, rostlina ječmen, barva žlutá. Kámen zastupuje slonovina, nechejte si z ní zhotovit nějaké ozdoby a noste je jako ochranný amulet.

Střelci:

Mannaz. Na místě je větší skromnost a pokora. I obyčejný život se dá žít neobyčejným způsobem, jen stačí chtít. Rýsuje se založení nové firmy nebo skupiny s konkrétním zaměřením. Zatím jsou tyto plány pouze ve vaší hlavě, ale nebude to dlouho trvat a vyjdete s novým projektem, v němž uplatníte své dovednosti, inteligenci a nápady, na veřejnost. Možná budete muset požádat o pomoc profesionály. Této runě náleží stromy jasan a jilm, barvy bílá, červená a zelená, ze zvířat je to beran. Vystupujete suverénně, ale potřebujete pohladit od někoho, kdo je blízký vašemu srdci.

Kozorozi:

Wunjo. Čas námahy a boje je pryč, konečně se nacházíte v klidu, tak jste si to vždy přáli. Žijete v materiální hojnosti, nemáte si nač stěžovat, Boj skončil, na každém kroku vás provází radost, harmonie, tiché štěstí. Vaše další sny a touhy, které se dosud nerealizovaly, se časem splní, i když cesta k nim bude spíše pomalejší, než rychlá. Běžte do přírody, sbírejte šípky a ostružiny. Barvy vytažené runy jsou purpurová a zelená. Kameny - topas a růženín. Jestliže máte dojem, že ve vaší firmě něco skřípe, požádejte tuto runu o pomoc při hledání problému.

Vodnáři:

Kano. Jedná se o runu otevření, rozptýlení temnoty a proudění jasného světla. Konečně jste pochopili nebo brzy pochopíte, proč lidé jednají jinak, než očekáváte. Kano je runa počátků, aktivit, čistých úmyslů. Přichází k vám nový, otevřený a upřímný vztah - milostný, pracovní, přátelský. Dochází ke změně, protože odhalíte pravdu o někom nebo o něčem. Pochopíte, co se děje, a přestanete se trápit. Více se začněte věnovat umělecké činnosti. Budete úspěšní. Stromem této runy je borovice, barva oranžová a jantarová, kameny pazourek, záhněda, jantar a červený jaspis.

Ryby:

Uruz. Něco končí a něco nového začíná. Vaše vize stojí na pevných základech, jste připraveni je realizovat. Jste odvážní, silní, vytrvalí. Nejistota, která vás dříve trápila, je pryč. Zbavili jste se všeho, co vás oslabovalo. Vsadili jste na vzdělání, což je dobře, a v tomto duchu pokračujte dál. Postupně se výrazně zlepšuje i vaše finanční situace. Stromem vytažené runy je dub, barvou zeleno-modrá, zvířetem - býk. I on vám dodává sílu a odvahu k tomu, abyste ubránili vše, co jste získali. Amulet z tygřího nebo jestřábího oka vám zajistí krásu, zdraví a pozornost ze strany druhého pohlaví.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu