Zpět na články

Víš, kam mylně investuješ energii?

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Víš, kam mylně investuješ energii?

ZNáTE TEN ZNEPOKOJIVý POCIT, KDYŽ ZJISTíTE, KOLIK PRáCE VáS ČEKá, KOLIK úKOLŮ JE TŘEBA JEšTĚ ZVLáDNOUT, V ZAMĚSTNáNí, DOMA A VY BYSTE ZROVNA DNES MĚLI NáLADU SE VĚNOVAT JEN TOMU, CO VáS BAVí A NEJRADĚJI SE NA VšECHNO VYKAšLALI?

Ale bohužel to z nějakého důvodu pro vás, ve vaší hlavě není možné. Říkáte si: "to nemůžu, protože"...zdůvodňujete si sami před sebou proč má nějaký úkol daleko větší důležitost než to, co by vás v onu chvíli udělalo opravdově šťastnými.

A tak tu kouli, představme si čistě bílou sněhovou, jako symbol jasné radosti a energie začnete tlačit před sebou, místo aby jste ji lépe využili ve svůj prospěch. Během toho na ni nabalujete další a další nepatřičný špinavý sníh, myšlenkový a emoční odpad váš i druhých, jenž pomalu zakrývá jádro podstaty vás samých. Radosti a energie dělat to, co si žádá o pozornost, ne že se musí. Co má potenci vás nakopnout.

NEMUSí SE NIC!

Uvědomme si také, že jakmile nevěnujeme pozornost tomu, co se k nám přirozeně dostává v podobě inspirace, touhy dělat to a to, a odsouváme to na další kolej, nevědomky si tak zatarasíme průchod tzv. šťastných náhod, přízně osudu a vlastního rozvoje.

Tím, že upadneme do stereotypu a podlehneme nátlaku, že tak se to musí nezískáme nic kromě ztráty vlastní energie, vitality s možným následkem poškození zdraví.

DOVOLUJI SI TVRDIT, ŽE O TO NIKDO Z NáS NESTOJí.

Proto je třeba si uvědomit, že vždy je tu možnost svobodné volby. Rozhodnout se kam budeme svoji energii investovat a jak. Jen je třeba znovu se přes nepatřičné nánosy prokousat zpět k jádru. Během své cesty k němu si tyto vrstvy pojmenovat a zúčtovat s nimi.

S tím si začínáme plně uvědomovat kam jsme mylně investovali svoji energii a můžeme to napravit.

KAŽDý SáM PRO SEBE AŤ SE NYNí POKUSí ZAMYSLET NAD TíMTO:

Kde si myslíš, že se nachází mez tvé výdeje energie, za kterou už to nejde, a zda ji investuješ smysluplně? Co děláš pro to, aby o kousek zvětšila svůj objem a tobě následně nebránil její nedostatek v rozvoji?

Pokud se domníváš, že je tam kde má být a není třeba nikam se posouvat nemusíš číst dál, ale...všemu někdy vyprší záruční doba a je třeba obnovy, omlazení a nové investice energie, posunu hranice nebo při nejmenším vlastní inventury.

A proto moje otázka zní:

CO JE V MéM ŽIVOTĚ PRáVĚ TEĎ TŘEBA ZMĚNIT A JAK?

Jdeme na to.

Výklad je strukturován tak, že odhalím jednu kartu, jež popisuje, o co jde, co je podstatou otázky. K ní doložím další tři na výběr. Jednu si intuitivně vyberte a přečtěte si odpověď, poselství na položenou otázku. K výkladu přejděte sem https://katerinanasvemalachova.cz/vyber-ze-tri-karet/

Sdílet na Facebooku
Kateřina Malachová

Kateřina Malachová

Astrologické poradenství Tarot Výklad karet

Nasve je odbornicí na vyprávění příběhů života pomocí vhledů, ke kterým ji vedou nejen znalosti astrologické, ale i umění výkladu tarotových karet.

Podobné články

Květen přinese změny a podnítí v nás sílu přímočarosti.

Astrologie a horoskopy Cykly Transformace Slunce, měsíc a planety Budoucnost

V tomto měsíci se můžete těšit na milníkový přechod dalšího dvanáctiletého cyklu Jupiteru z Ryb do Berana – 11. 5. 2022, který přinese mnoho nového. Začne působit zejména na osobní úroveň.

Najdi v sobě smířlivost

Cykly Slunce, měsíc a planety Emoce a naděje Tarot a výklad karet

Také nyní silně vnímáte onu protikladnou situaci, kde jedno popírá druhé a hledáte nějakou mantru, opěrný bod? S tím vám může pomoci tarotové okénko.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu