Zpět na články

Najdi v sobě smířlivost

Také nyní silně vnímáte onu protikladnou situaci, kde jedno popírá druhé a hledáte nějakou mantru, opěrný bod? S tím vám může pomoci tarotové okénko.

Najdi v sobě smířlivost

Také nyní silně vnímáte onu protikladnou situaci, kde jedno popírá druhé a hledáte nějakou mantru, opěrný bod?

Přicházím k vám v tuto dobu plnou napětí, jež nyní způsobují dohadující se astrologické konstelace více planet, vytahující problémy společnosti ještě více na povrch s hlubinným tarotovým výkladem, vzkazem, vedením, pomocí, jak chcete.

O tento vzkaz jsem požádala mocnost za planetou Merkur skrytou, aby nám poodhalil něco z této hry a naznačil možný směr. Nejvíce jde o opětovnou sílící kvadraturu Saturnu a Uranu.

Vzájemně si prohodili živlovou spřízněnost Uran-vzduch nyní znamení Býka-země a Saturn-země nyní ve znamení Vodnáře-vzduch. Ve znameních, v kterých nyní jsou se necítí jako doma, o to víc bojují s jinou kvalitou, ale i navzájem. Dělají humbuk, který by v konečné fázi měl přinést výsledek - ZúRODNĚNí DUCHA. K tomu si můžete přečíst listopadovou astropredikci.

KARTY, KTERé MI PADLY

CO SE DĚJE?

PáŽE HOLí

Ukazuje se nový směr, kdy jste schopni vlastní silou pozvednout se nad všednost a podívat se do budoucnosti. Zahlédnout tam záblesk možnosti, smířlivosti. Je třeba jednat odvážně a nebát se výzev, nenechat se zastrašit.

Oheň na zemi může dlouho a pomalu hořet, ničit a obnovovat. Ukazovat nové možnosti.

KDE JE PŘíČINA?

3 MEČŮ

V cykličnosti myšlenek, které ne, a ne vyjít ven. Zabíjejí pravdu skrytou v srdci, za oponou. V záměru mást nás všechny a vést na cestu opačnou k smíření. Je třeba méně myslet, rozebírat donekonečna proudící informace, které se donesou k vašim uším, ale naslouchat srdci. Věnovat čas zdravému vztahu k sobě a druhým se soucitem.

CO BUDE NáSLEDKEM?

RYTíŘ POHáRŮ

Následek toho, může být značně zhoubný, ale i ozdravný. Někdo se snaží skrze svoji vůli a také tím, že ví více než jiní, pohybovat děním takovým směrem, po kterém zrovna touží bez jakékoliv smířlivosti. Nehledě na jeho odůvodněnost, s čímž by mohla být v mnoha z nás probuzena touha po opravdovosti.

Zahořet srdcem, vyléčit jej z bolesti.

NA ČEM MŮŽEME STAVĚT?

5 MEČŮ

Na odvrácení se od něčeho, co se tváří že už je dávno mrtvé. Z části je, ale stále zůstává něco, co sic vypadá, že bychom pro naše dobro měli odvrhnout, ale i to je součástí plánu. A lépe uděláte, když to přijmete jako součást strategie. Zbraně smířlivosti, která může tak stejně dobře posloužit vám jak protivníkovy.

Začněte myslet více strategicky.

KAM LZE DOJíT?

KRáL POHáRŮ

Lze si díky tomu najít malý klidný ostrůvek, jež vám skýtá pocity bezpečí. Ovšem nemylte se není to na stálo. I zde na vás bude čekat nejistota a rozhárané, nesmiřitelné emoce. Zkrátka onomu tlaku se dá jen s těží uniknout. Musíte to řešit a vyřešit.

OSUDOVé VLIVY

3 HOLí

Duch stojí na vaší straně a ukazuje vám cestu. Most přes rozbouřené řeky. Pravděpodobně jste se již rozhodli, že nebudete setrvávat v domnělé jistotě s bolestí v srdci, ale sami vystoupíte a vstoupíte do hlavy protivníka, který se může tak stejně skrývat venku, jak uvnitř vás samých.

Už to je velký pokrok, dar smíření.

POTLAČENé KONFLIKTY

SPRAVEDLNOST

Zapomněli jste na to, že každý čin nese své důsledky, které se dále jak ozvěna budou šířit do budoucna a vrátí vám co jste zaseli. To je vše, co bych mohl dodat.

IDEáLNí ŘEšENí

ESO PENTAKLŮ

Je třeba začít od začátku. Chopit se smířlivé šance v konfliktu, která je nyní nabízena. Nezahazovat ji za to, že to není snadné zdolat. Vždy když se s něčím novým začíná, tak to není snadné. Musíte si uvědomit, že cesta je cíl, na které se sami rozhodujete. A dle rozhodnutí vám bude spravedlivě naděleno. Opětovného upřímného jednání nebo lží, klamání a podvrhů ze strany druhých. Je třeba zahořet touhou jít vpřed. Nezůstávat v bezpečí nevědomosti bez připuštění toho, co nechcete znát.

KAM UNIKáME PŘED SITUACí?

7 MEČŮ

To už jsem říkal před chvílí. Moc se zaobíráte podružnostmi a zapomněli jste si hlídat to na čem opravdu záleží, váš život, jakým směrem se bude odvíjet dál. Pomalu se o něj necháváte se smířením okrást. Unikáte na úplně špatné místo, a to bez boje. Z letargie.

ŘEšENí JE PROJíT BOUŘí SE SMíŘENíM.

Při které odejde, co má. Nedbaje na zranitelnost ega. Nechat je být ať si křičí. Je třeba přistoupit k tomu s notnou dávkou sebekontroly a vydat ze sebe maximu. K tomu budete v tomto čase nuceni, vydat maximum. Stále se nebude něco dařit s tím počítejte.

Ze všech stran uslyšíte něco jiného, což vás bude uvádět do zmatků, jež zapříčiní menší přiměřenost, bezmyšlenkovitost jednání, a to není dobré. V ideálním stavu se staňte obráncem i útočníkem-smiřte je spolu, pozorujíc dění z bezpečného místa ale ne bez toho, abyste se zapojili. Musíte se zapojit ale tak, aby to splnilo účel a došlo v dobré, silné vyjádření vaší podstaty. Toho, kým chcete být v prostoru bez stísňujících mantinelů.

šance na dobrý konec tu je, ale musíte jednat lstivě a dostat se do hlavy "nepřítele" předvídat jeho kroky, koncentrovat se, přestat se rozptylovat se malichernostmi. Být autentičtí, smířliví sami pro sebe. Nebát se přiznat pravdu, že jste pochybili či se stali obětí lží sebe sama i někoho dalšího.

Pár dalších kroků a rad za pomoci vhledů, které mi dávají znalosti jak tarotových karet, tak souvztažností astrologických, příběhů za nimi skrytých jsem pro vás vložila do eBooku zdarma ke stažení JAK ZAČíT ŽíT S VĚTší LEHKOSTí 7 TIPŮ + 7 KROKŮ

Hlubšího náhledu do tajů vás samých a toho, co se odehrává okolo, vás s lehkostí dokážu provést skrze astrorozbor nebo hlubinný výklad karet.

Pokud máte k tématice astrorozboru, hlubinného výkladu nějaké dotazy klidně mi napište, ráda vám odpovím.

Těším se na vás, na všechny vaše příběhy!

Vaše Nasve

Sdílet na Facebooku
Kateřina Malachová

Kateřina Malachová

Astrologické poradenství Tarot Výklad karet

Nasve je odbornicí na vyprávění příběhů života pomocí vhledů, ke kterým ji vedou nejen znalosti astrologické, ale i umění výkladu tarotových karet.

Podobné články

Květen přinese změny a podnítí v nás sílu přímočarosti.

Astrologie a horoskopy Cykly Transformace Slunce, měsíc a planety Budoucnost

V tomto měsíci se můžete těšit na milníkový přechod dalšího dvanáctiletého cyklu Jupiteru z Ryb do Berana – 11. 5. 2022, který přinese mnoho nového. Začne působit zejména na osobní úroveň.

Jednat nebo nechat být, co si vyberete?

Astrologie a horoskopy Cykly Slunce, měsíc a planety Budoucnost

Tento zimní měsíc, nás hned na samém počátku ovlaží příjemnou energetickou vlnou k Venuši – Kozoroh a Marsu – Štír, vycházející od planety Neptun, pobývající ve svém domovském znamení Ryb.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu