Zpět na články

Jaký bude týden od 19. 9. 2022 do 25. 9. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle Svázaných run. Jedná se o seskupení několika run, které společně tvoří celek. Jejich energie je velmi účinná, je možno je použít jako ochranu nebo podporu v určitých situa

Jaký bude týden od 19. 9. 2022 do 25. 9. 2022 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle Svázaných run. Jedná se o seskupení několika run, které společně tvoří celek. Jejich energie je velmi účinná, je možno je použít jako ochranu nebo podporu v určitých situacích. I zde bude plnění konkrétního cíle probíhat pravděpodobně do konce kalendářního roku.

Berani:

ASA-FEHU-INGUZ. Procházíte stresovým a chaotickým obdobím, v němž se obtížně orientujete, a nemůžete najít odvahu nebo správný způsob řešení. Jste ovlivněni konzervativními názory, které vás vedou do slepých uliček, v nichž řešení nenajdete. Především si odpočiňte, uleví se vám. Uvolněním naberete opět nové síly. Před vámi je nová a lepší životní fáze, proto do ní vejděte s nadějí a vírou, že se konečně budete moci věnovat sami sobě. Nastal čas, abyste si začali plnit svá osobní přání. Nezadaní mají velkou šanci najít kvalitní protějšek. A přicházejí vám naproti peníze. Runa Inguz je symbolem velké radosti a navrhuje vám, abyste hodně odpočívali a shromažďovali síly před budoucím plodným a aktivním obdobím.

Býci:

GYFU-ASA-RAD. Váš život bude hodně ovlivňovat počasí. Může zmařit vaše plány na dovolenou. Ztracená zavazadla, zrušené nebo opožděné lety vám mohou zkazit náladu, udělat škrt přes rozpočet. Všechny rezervace a časové rozvrhy si několikrát pečlivě zkontrolujte. Pokud je to možné, zaměřte se na dovolenou, kterou můžete absolvovat autem nebo vlakem. Začněte se hýčkat, nic závažného neřešte, věnujte se svému zdraví. Svázaná runa upozorňuje na možné problémy s topením. Rovněž si prohlédněte střechu, aby vám nezatékalo do domu nebo do bytu. Ve vztazích tápete, nevíte, co chcete. Jednejte s lidmi diplomatičtěji, ne tak odměřeně.

Blíženci:

CEN-JERA-ING. Osoba, po níž toužíte, je pro vás i nadále nedostupná. Možná je zadaná, možná o vás nemá zájem, protože záliby, které každý z vás upřednostňuje, jsou pro dlouhodobý vztah na překážku. Rozlučte se v duchu s danou konkrétní osobou a uvolněte se. Pokud tak učiníte, brzy se setkáte se svým pravým partnerem. Nic neuspěchávejte, vaše lodi právě vyplouvají z přístavů a míří k sobě. A protože podzim už vystrkuje růžky, nezapomínejte na teplé oblečení a zdravé stravování. Ve volném čase si navlékněte gumové rukavice a pusťte se do úklidu zahrady nebo sklepa.

Raci:

SOL-RAD-CEN. Cítíte se unaveně, nejraději byste se probudili až na jaře. Ovšem období stagnace nebude trvat dlouho, věci se brzy dají do pohybu. Jedna událost bude střídat druhou, vy se nezastavíte. Možná vás takový zlom i taková rychlost překvapí, ale nesnažte se záležitosti odkládat, nebo plnění povinností brzdit. Nic neovlivníte, změny jsou pro vaše dobro. Je konec bezcílnému toulání, připravte se na zajímavé aktivity, návštěvy. Poslouchejte pozorně, co říkají lidé ve vašem okolí, ale vy sami se do nepromyšlených akcí nepouštějte. Odhalíte pravdu o něčem, co vás už dlouho trápí. Runa Rad je talismanem pro studenty nebo poslem, který k vám přináší štěstí.

Lvi:

TYR-WYN-ODAL. Ve všech směrech nastává období úspěchu. Vše se podařilo, dařit se vám bude i nadále. Pokud se jedná o zdravotní situaci, léčba bude úspěšná. Zdraví lidé pocítí nebývalý přísun pozitivní energie. I během radostných okamžiků si chraňte zdraví, nepřepínejte se, pozor si dávejte na drobné úrazy. V zaměstnání budete muset upravit některým podřízeným pracovní úvazek nebo pracovní náplň. Pár z nich neunese změny bez nevhodných připomínek. Do vašeho domova přichází klid, bezpečí, pohoda a blahobyt. Začnete se zajímat o ekologii a starobylé tradice vašeho bydliště a přilehlého okolí.

Panny:

GYFU-MAN-WYN. Připravte se na možné konfliktní situace, kdy ani jedna ani druhá strana nebude chtít ustoupit, případně se podívat na danou záležitost z jiného úhlu. Spor se může týkat členů domácnosti, napjaté poměry mohou být i v zaměstnání. U některých zrozenců se osobní i pracovní život může prolínat a zasáhnout nepříznivě i váš zdravotní stav. Netlačte na pilu, nic neřešte násilím nebo pomluvami. Do konce kalendářního roku se vám dohody nebo smlouvy, spojené s prací, podnikáním, koupí či prodejem, bydlením apod., podaří vyřešit ke spokojenosti všech.

Váhy:

UR-JERA-SOL. Runa vás varuje před nemocí nebo zhoršením zdraví. Příčinou je nezdravý životní styl, chybná životospráva, přejídání, bulimie, řešení problémů alkoholem, drogami. Objednejte se k lékaři nebo konzultujte svůj zdravotní stav s více odborníky. Runa vám radí, abyste zkombinovali léčbu klasickou medicínou s alternativními léčebnými metodami. Neléčte pouze daný problém, ale celé tělo, a výsledný efekt vás brzy příjemně překvapí. Omládnete, zlepší se stav pokožky, nebudete mít problém se spánkem ani s bolavými zády. Pro jistotu si občas pod polštář položte křišťál a bolesti zad se zmírní nebo ustoupí.

štíři:

EHW-MAN-ASA. Váš život je zaměřen jednostranně, hlavně vás zajímá vydělávání peněz. Občas okolí dáváte najevo, že všemu nejlépe rozumíte právě vy, názor jiných lidí vás příliš nezajímá, Materiální závislost vám brání prožívat radost a prosté každodenní štěstí. Přitahují vás duchovní témata, esoterika, magie. Vzdělávejte se v těchto oborech, když vytrváte, máte úspěch zaručen. Mějte oči otevřené, máte před sebou plno pozitivních změn, nové kamarádství, partnerství. Díky zájmu o studium duchovna se změníte i vy, k lepšímu.

Střelci:

SOL-ALGIZ-ASA. Osud vám stále přeje, máte ochranu celého vesmíru. Pokud budou vaše přání čistá a nikomu neuškodí, zrealizujete vše, nač jen pomyslíte. Nepřešlapujte na místě, jednejte. Jste ve správný čas na správném místě. Znamením Algizu jsou tři vztyčené prsty. Staří Germáni je používali na ochranu před zlými silami. V případě, že budete mít pocit, že se k vám něco nepříjemného blíží, přivolejte i vy třemi vztyčenými prsty pomoc. Algiz funguje jako váš strážný anděl, oznamuje vám i příchod nového přátelství a s ním spojeného perspektivního vztahu. Algizovy energie vám přinášejí i zisk.

Kozorozi:

ISA-LAGUS-NYD. Události, které ustrnuly a stagnovaly, najednou naberou nečekaný a rychlý vývoj. Pokud stojíte před rozhodnutím, které je třeba učinit okamžitě, důkladně si své kroky promyslete. Řiďte se rozumem a logikou, nikoliv emocemi. Příliš citový nebo zbrklý přístup by vedl k nepříznivému výsledku. Rozhodně propadejte panice, správné načasování se ukáže včas. Unáhlenost není na místě. I když runa Nyd věští potíže, díky ní můžete získat v určitém směru svobodu, takže je to též karta vítězství. Záleží na úhlu pohledu. Pokud hodně pracujete a zapomínáte na odpočinek, vzpamatujte se, protože i relaxování má svůj význam.

Vodnáři:

FEHU-ING-LAGUS. Jste naladěni spíše negativně a trpíte pocitem, že ačkoli máte v podstatě všechno, necítíte se spokojeně ani šťastně. Nevíte, zda tento pocit vychází z vás nebo z vnějších okolností. Stále máte dojem, že se svět spikl proti vám a vy jste oběť. Netrapte se zbytečně, máte před sebou dobré časy, i když nepřijdou okamžitě. Díky náhodě se odhalí události, které výrazně zasáhnou do vašeho života. Nepouštějte se do riskantních podniků, nikomu nepůjčujte peníze, ani vy si od nikoho nic nepůjčujte, mohli byste zabřednout do dluhů. Neprodávejte svůj majetek, nekupujte ojeté auto. Začněte více spoléhat na sebe a ne na druhé.

Ryby:

EOH-BIRCA-SOL. Nové projekty a plány se konečně začnou realizovat. Tvrdě jste pracovali a nyní můžete začít sklízet úrodu. Těšit se můžete na zásnuby, svatbu, příchod dítěte. Udělejte si občas čas na to, abyste prožili pěkné chvíle s rodinou nebo s lidmi, kteří jsou vám blízcí. Na obzoru je dovolená, cestování, nové aktivity. Díky novým zkušenostem se výrazně zvýšilo vaše sebevědomí. Zaměstnání vás bude bavit, budete chtít přijít všemu na kloub, což může některým kolegům začít vadit. Připravte se na nevkusné poznámky nebo neoprávněnou kritiku. Nesmíte se nechat zastrašit, pravdu máte vy. Při brzké reorganizaci se stejně těch, kteří málo pracují, zato na jiných stále vidí chyby, v krátké době zbavíte. A vaše profesní prestiž ještě vzroste.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu