Zpět na články

Jaký bude týden od 26. 9. 2022 do 2. 10. 2022 podle kartářky

Podzim je podle staré víry tím ročním obdobím, v němž jsou duchové obzvláště aktivní, následkem čehož je považován za nebezpečný jak pro lidi, tak pro zvířata. Pokud se budete bát, že  se k vám blíží

Jaký bude týden od 26. 9. 2022 do 2. 10. 2022 podle kartářky

Podzim je podle staré víry tím ročním obdobím, v němž jsou duchové obzvláště aktivní, následkem čehož je považován za nebezpečný jak pro lidi, tak pro zvířata. Pokud se budete bát, že se k vám blíží duch a chce vám ublížit, tak na něj plivněte. Duchové se totiž bojí, že jestli se jich dotkne slina, dostanou lepru. Na druhé straně se právě na podzim odbývá řada svateb. A podle jedné pranostiky - když podzim je jasný, teplý, čistý, pak úrodný rok je zcela jistý.

Výklad jsem připravila podle zenových karet.

Berani:

Prožívání, Tvořitel, Hojnost.

Nepotlačujte emoce, každému naplno řekněte, co si myslíte. Nemá smysl udržovat klid za každou cenu. Čeká vás situace, kdy budete mít velkou zodpovědnost za sebe, ale i za jiné. Vytažená karta Tvořitel je vaším ochráncem i vaší oporou. Kartu Hojnost přijměte jako dar, respektujte ji, ať už se vám něco, co máte před sebou, líbí nebo ne. Vaše srdce je plné lásky, snažíte se porozumět lidem kolem sebe. Jste dobrosrdečný člověk, vaše vnitřní bohatství je tím nejvzácnějším drahokamem. Nemyslete jen na práci, naplánujte si podzimní relaxační víkend.

Býci:

Zdroj, Srovnávání, Rozkvět.

Jste, moudří, vřelí, umíte se radovat ze života. Pro mnoho lidé ve svém okolí jste vzorem. Pozor si dávejte na kritizování práce méně schopných spolupracovníků. Nesrovnávejte je se sebou samým a než případný soud vyřknete, pořádně si promyslete, komu jsou slova určena a jakým způsobem budou pronesena. Vyhýbejte se náladovosti. Muži by měli zapomenout na zženštilé chování, ženy by se obloukem měly vyhnout koketování, hysterii i plačtivým scénám.

Blíženci:

Sebeovládání, Dokončení, Sdílení.

Hodně pracujete a zapomínáte odpočívat. Pokud se včas neuvolníte nebo nezměníte denní režim, dojde brzy k vyčerpání a následné nemoci. Dopřejte si relaxaci, procvičujte končetiny a celé tělo. Objednejte se na masáž, běžte plavat, sportovat, tancovat. Nemusíte mít přece vše pod kontrolou. Končí jedna etapa, něco obtížného jste vyřešili. Před sebou máte nová zajímavá dobrodružství. Řekněte svým blízkým, že je máte rádi, že je vám s nimi dobře.

Raci:

Do nitra, Existence, Integrace.

Ani vy nejste bez chyby. Podívejte se na sebe očima jiných a na své stinné stránky se pohlédněte zpříma. Dopřejte si klid, važte si sami sebe a do duše se vám vrátí mír. Pamatujte si, že vaši blízcí vás mají rádi a vždy jsou připraveni vám kdykoliv pomoci. Choďte častěji do přírody, při večerní procházce pozorujte hvězdy. Podzimní počasí se projevuje v plné síle, proto začněte myslet na chladné dny. Plánujte nákup a zimního a hlavně teplého oblečení. A lyžaři by si mohli v předstihu a se slevou zakoupit pobyt na horách.

Lvi:

Ticho, Intenzita, Harmonie.

Za sebou máte období stresu, ovšem před sebou uvolnění, klid a mír. Strach z vás spadl a je načase probudit se k aktivnímu životu. Nic nepřehánějte, jednejte rozvážně, nikoliv zbrkle. Karta Harmonie je jedna z nejkrásnějších ze 79 karet zenového tarotu. Vyjadřuje základní předpoklad pro šťastný a plnohodnotný život. Věřte svému tělu a své intuici. A vy, kteří máte tvůrčí schopnosti, je nezapomínejte dále rozvíjet. V každém věku můžete začít zpívat, hrát na hudební nástroj, malovat.

Panny:

Přátelství, Vedení, Trpělivost.

Patříte k lidem, kteří se narodili s posláním pomáhat druhým. Ovšem abyste mohli pomáhat jiným, sami musíte být přátelští a schopni respektovat u každého jedince právo na svobodu a osobní prostor. Vaše vnitřní intuice se nesmí splést a hlavně nesmíte nikomu ublížit. Někdy dokážete být netrpěliví, proto i tuto vlastnost se načte lépe ovládat. Poslední vytažená karta hlásí, že se můžete začít těšit na miminko. Rodí se ve vás něco úžasného a posvátného. Současně i v partnerském vztahu si začínáte více vážit jeden druhého.

Váhy:

Transformace, Politika, průlom.

První vytažená karta je velmi dobrá a naznačuje velký posun ve vývoji. Něco se děje, máte před sebou zajímavou pracovní nabídku. Přijměte ji, je to pro vás výzva a nová šance, samozřejmě též více peněz do rodinného rozpočtu. Karta Politika je naopak jedna z nejhorších karet a varuje vás před neupřímnými lidmi. Nesmíte věřit jejich sladkým lžím. Ovšem díky svému pevnému charakteru ty, kteří se podobají slizkému a zákeřnému hadu, brzy odhalíte. Najdete řešení, jak se vymanit ze zapeklité situace. Věřte sami sobě, vzdělávejte se - a probudíte k životu vlastní zdroj, solar plexus, a aktivujete obrovské množství energie. Vše, do čeho se pustíte, se vám podaří. Berte na vědomí, že solar plexus je sídlo moci. Už víte, co máte dělat.

štíři:

Mistr, Sen, Cesta.

Potřebujete být stále viděni a slyšeni, to znamená - vyčnívat. Hodně si věříte, máte dojem, že jste ve všech oborech nejlepší. Neumíte potlačit své ego. Ale uvnitř vám chybí víra v sebe a ve svou vlastní hodnotu. Toužíte po lásce, ale současně nevěříte, že by vás někdo mohl mít rád. Asi se partnerovi hodně podřizujete a necháte se citově vydírat. Změňte postoj k partnerovi, uvědomte si, že jste plnohodnotná lidská bytost. Najděte si svůj životní cíl a napněte všechny síly k tomu, aby se vám splnil. Vzdělávejte se, studujte, čtěte, stýkejte se se vzdělaným lidmi a ptejte se na věci, které vás zajímají.

Střelci:

Nevinnost, Znovuzrození, Pochopení.

Patříte k upřímným lidem s dobrým srdcem. Zmoudřeli jste, snažíte se potlačit své ego a začínáte se zajímat o problémy obyčejných lidí. A díky tomu, že jste zmoudřeli a opustili prostor, kde dříve žil lev bojovník, je vám poskytnuta duchovní ochrana a vesmírná pomoc. Tím, že ztrácíte pocit výjimečnosti, přitahujete k sobě nové a lepší lákavé možnosti a nabídky, lépe placenou práci, upřímnější kolektiv apod. Radujte se ze života, i vaše osobní a soukromé vztahy se proměňují, máte šanci najít láskyplný a trvalý vztah. Určitě sami na sobě poznáváte, že s vaší vnitřní proměnou se zlepšuje též vaše zdraví.

Kozorozi:

Uzdravování, Dobrodružství, účast.

Vydali jste se správnou cestou, jste pod ochranou andělů. Pomoc z duchovní úrovně je vám ale poskytnuta pouze dočasně, tak na to pamatujte. Andělé smějí lidem pomáhat, ale nesmějí za ně nic řešit. Andělskou pomoc využijte hlavně pro vyřešení partnerského vztahu. Važte si toho, že nejste sami, že máte po boku někoho, kdo vám otevírá cestu ke štěstí. Nezadaní mají příležitost setkat se s někým, kdo ve vás probudí duši dítěte. Na společnou cestu vám svítí duha, takže velké katastrofy by se vám už měly vyhnout. Poslední karta radí - nevměšovat se druhým do osobního prostoru.

Vodnáři:

Každodennost, Procitnutí, Změna.

Zklidněte se, radujte se z maličkostí obyčejného života, naplno prožívejte každý přítomný okamžik. Rozhlédněte se kolem sebe a všímejte si barev podzimu. Možná uvidíte to, co jste vídávali denně, ale nevšimli jste si toho. A pak se s největší pravděpodobností ve vaší hlavě rozsvítí a uvědomíte si, jak situace, která vás znepokojuje a trápí, skutečně vypadá. Pravděpodobně se rozhodnete, že z partnerského vztahu odejdete. Když vpustíte do své ulity změnu, začnete skutečně žít. Zlepší se též váš zdravotní stav, zmizí problémy se spánkem. Konečně se budete více radovat, protože k vám přichází silný proud světelné energie.

Ryby:

Zralost, My jsme svět, Totálnost.

Nastala správná chvíle pro to, abyste nechali ze svého života odpadnout vše, co brzdí váš vývoj. Může se jednat o rozchod s partnerem, rozvod, změnu práce, osamostatnění se vašeho potomka. Umění odejít bude mít pozitivní dopad pro všechny zúčastněné strany,. Naučte se respektovat své nadřízené v zaměstnání, přijímejte svého partnera takového, jaký je, i s jeho chybami. Hlavní je, že vás má rád. Naučte se vidět v lidech kolem sebe především kladné vlastnosti. Váš život se pomalu, ale jistě mění k lepšímu.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu