Zpět na články

Jaký bude týden od 3. 10. 2022 do 9. 10. 2022 podle kartářky.

Berani: Slunce, Dáma, Pán. Netrapte se a radujte se z každé události, kterou vám život přináší. Slunce vám přináší dary – naději, štěstí a splnění všech osobních přání. Máte kolem sebe lidi, kteří v

Jaký bude týden od 3. 10. 2022 do 9. 10. 2022 podle kartářky.

Připravila kartářka Jana Fišerová podle karet Madam Lenormand.

Berani:

Slunce, Dáma, Pán.

Netrapte se a radujte se z každé události, kterou vám život přináší. Slunce vám přináší dary - naději, štěstí a splnění všech osobních přání. Máte kolem sebe lidi, kteří vás mají rádi, věří vám a spoléhají na vás. Na nezadané někdo v dáli hodně a hodně myslí a často vzpomíná.

Býci:

Jezdec, Liška, Dům.

Rádi cestujete, láká vás exotika, ta, máte ještě cestovatelská bílí místa. Ale těšte se, už brzy se naskytne příležitost vydat se do míst, kde lišky dávají dobrou noc. Se svými plány se raději nikomu nesvěřujte, někdo vám hodně závidí. Pokud byste na možnou zradu přišli, braňte se. Volný čas byste měli nejlépe trávit doma a v rodinném kruhu.

Blíženci:

Lilie, Prsten, Myši.

I když se vám občas nedaří, snažíte se jednat za všech okolností čestně. Před vámi je perspektivní vztah, zasnoubení, svatba. Doma si zkontrolujte zámky na dveřích, v zaměstnání zamykejte zásuvky, skříně. Peníze mějte v trezoru. Klíče nikomu nepůjčujte. Neznámé osoby nepouštějte ani do předsíně, ani na zahradu.

Raci:

Ptáci, Jetel, Klíč.

Pokud nyní řešíte nějaké nepříjemnosti, netrapte se, obtížné období je za vámi. Usmívejte se, těšte se na rodinnou pohodu. Obrátí se na vás někdo, komu jste už dříve výborně poradili. Pracujete rádi a víte, že správná práce je jedna z věcí, které dodávají životu smysl. Mladším ročníkům se začínají zapalovat lýtka.

Lvi:

Strom, Čáp, Kotva.

Relaxujte co nejvíce v přírodě. Jestliže žijete ve velkoměstě, pobývejte co nejvíce v parcích, zahradách. Choďte pěšky, pozorujte podzimní přírodu a její barvy. V zaměstnání se připravte na změnu, možná si jen přestěhujete o patro výš pracovní stůl. V rodině můžete čekat přírůstek, v osobním životě dostatek financí a věrnost.

Panny:

Pruty, Park, Srdce.

Dávejte si velký pozor, abyste se nenechali vyprovokovat k hádce. Nepouštějte se do žádných diskuzí. Jestli se vám někdo líbí, jeho lásku přivoláte tak, že se naučíte říkat jeho nebo její jméno pozpátku. Připravte se na návštěvu příbuzných, které jste již dlouho neviděli. Návštěva to bude milá, přátelská, pohodová.

Váhy:

Pes, Loď, Dopis.

Stále na sobě pracujete, rozvíjíte se, vystupujete kultivovaně. Máte kolem sebe, doma i v zaměstnání, lidi, kteří ve vás vidí osobnost a rádi pobývají ve vaší společnosti. Před některými z vás jsou nové pracovní výzvy, možná nabídka dalšího zaměstnání. Neváhejte, příležitosti se neopakují. Informováni budete e-mailem, dopisem, telefonem.

štíři:

Rozcestí, Kříž, Medvěd.

Jednou jste nahoře, jednou dole, jako na houpačce. A mnohdy chybí zlatá střední cesta. Každý mrak se ale jednou rozplyne, tak se nebojte, smůla brzy pomine. Více přemýšlejte o lidech kolem sebe, o tom, kdo je skutečný přítel a kdo se jenom jako přítel tváří. Zbavte se lidí, kteří vám závidí, případně vám radí, jak byste měli žít.

Střelci:

Dům, Medvěd, Kotva.

Kolem vás se nepohybují pouze přátelé, ale též ti, kteří rádi vyvolávají konflikty. Nic si z toho nedělejte, nejste na světě proto, abyste někoho vychovávali k čestnosti a slušnosti. Připravte se na výhodné obchodní a pracovní nabídky v souvislosti s cizinou. Nezadaní se mohou těšit na šťastnou a opětovanou lásku.

Kozorozi:

Kosa, Ryby, Kniha.

Nejlépe se cítíte v roli ochránců. Vašim nejbližším nikdo nesmí ublížit. Máte před sebou cestu přes vodu, letecky nebo lodí. Jestli se rozhodnete využít lodní dopravu, nezapomeňte si přibalit do kufru rozdrcený zázvor, je výborným lékem na mořskou nemoc. O místě, kam pojedete, se snažte dovědět co nejvíce. Hlavně se zaměřte na tamní zvyky, kulturu, tradice, náboženství.

Vodnáři:

Hora, Dáma, Srdce.

Neumíte se upřímně radovat, stále máte dojem, že vám chce někdo ublížit. Mylná představa je pouze ve vaší hlavě. Nejste přece středem vesmíru a lidé ve vašem okolí mají plno vlastních starostí, než aby stále řešili jen vás. Začněte se zajímat o podzimní doplňky k vašemu šatníku. Rádi jiným pomáháte, ale i pomoc někomu může znamenat, že ublížíte jinému.

Ryby:

Lilie, Dítě, Kotva.

Darovat lilii je projev čisté a upřímné lásky k příteli, k dítěti, k partnerovi. Darovaná lilie člověka navždycky spojuje s tím druhým. Očekávejte společenské kontakty na vysoké úrovni a seznámení s osobou jemné povahy. Zazáříte jako přednášející na konferenci, ve škole, na školení. Proto velkou péči věnujte předem svému zevnějšku.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu