Zpět na články

Jaký bude týden od 10. 10. 2022 do 16. 10. 2022 podle kartářky.

Ke každému znamení zvěrokruhu patří zvláštní andělé, s nimiž lze komunikovat a žádat je o pomoc. Váš anděl vám velmi rád pomůže s každým vaším problémem – s láskou, zdravím, zaměstnáním apod.

Jaký bude týden od 10. 10. 2022 do 16. 10. 2022 podle kartářky.

Jaký bude týden od 10. 10. 2022 do 16. 10. 2022.

Připravila kartářka Jana Fišerová podle Karmických karet.

Pro všechna znamení: ke každému znamení zvěrokruhu patří zvláštní andělé, s nimiž lze komunikovat a žádat je o pomoc. Váš anděl vám velmi rád pomůže s každým vaším problémem - s láskou, zdravím, zaměstnáním apod. Požádejte o pomoc, nikdy vás nenechá na holičkách.

Berani:

Hudba vhodná pro vaše znamení je Bach.

Váš strážný anděl je Machidiel, anděl doteku. Je to anděl míru, harmonie, ale i odvahy. Radí vám, abyste se občas zastavili a udělali si prostor pro sebe. Po odchodu návštěvy zapalte doma svíčku, spálí veškerou negativní energii. A rada od léčitele: pokud jste nemocní a zoufáte si, spalte ponožky, které jste nosili, vyměňte polštář a požádejte Boha, aby spálil vaše utrpení a osvobodil vás od nemoci. Během dne, když jste přítomni v domě nebo v bytě, nechejte na nehořlavé podložce nebo v hlubším hrnci hořet svíčky.

Dále se vzdělávejte a stále se učte nové věci.

Býci:

Hudba vhodná pro vaše znamení je Čajkovskij.

Asmodel, anděl srdce, vám radí, abyste otevřeli své srdce nové lásce. Váš strážný anděl je andělem síly, vstřícnosti, pomáhá vám vcítit se do pocitů vašich blízkých. Jezte častěji brokolici a celer. Pokud někomu půjčujete peníze, vyberte si k této peněžní transakci období novoluní. Peníze vracejte při ubývajícím měsíci. Nikdy nepůjčujte ani nevracejte peníze v den narozenin, v pondělí a v úterý.

Blíženci:

Hudba vhodná pro vaše znamení je Wagner.

Ambriel, anděl myšlení, vás nabádá, abyste se za všech okolností uměli rozhodovat svobodně a bez nátlaku. Je to anděl radosti, naděje, pravdy. Jestli plánujete svatbu, vyberte si tyto měsíce: únor, červen, červenec, srpen listopad, prosinec. Pokud nemůžete usnout, nastrouhejte si cibuli, smíchejte ji s medem. Sladké sny.

Raci:

Hudba vhodná pro vaše znamení je lidová a dechová hudba, lidové písně.

Muriel, anděl citu a odpuštění, si přeje, abyste se občas vcítili do situace jiných, abyste je méně kritizovali, ale více je uměli chápat. Váš strážný anděl je andělem trpělivosti, míru a úspěchu. Ledviny, plíce, žaludek a žlučník vyčistíte, když budete častěji jíst nakrájenou čerstvou ředkev.

Lvi:

Hudba vhodná pro vaše znamení je hudba z muzikálů.

Verchiel, váš strážný anděl, si přeje, abyste se přestali bát. Poslouchejte svůj vnitřní hlas a opakujte si slova - NEMĚJ STRACH. Jedná se o anděla meditace, světla a upřímnosti. Při rodinných oslavách nezapomeňte na nákup šampaňského.

Panny:

Hudba vhodná pro vaše znamení je jazz.

Hamaliel, anděl analýzy, vás nabádá, abyste naslouchali svému vnitřnímu hlasu. Hamaliel je andělem odpuštění, pořádku a krásy. Alkoholu se vyhýbejte, není-li vyhnutí, požádejte o trošku suchého červeného vína. Jste-li unaveni, nejlepším lékem je rybíz a levandule. Lidem, které neznáte, neukazujte, kolik máte v peněžence peněz. Mohli byste o ně přijít.

Váhy:

Hudba vhodná pro vaše znamení je Verdi.

Uriel, anděl nadání, je andělem pravé vůle, andělem hojnosti a vytrvalosti. Přeje si, abyste byli vděčni za všechny dary, které vám život nabízí. Pijte kefír, je to výborný prostředek na regeneraci organizmu. Návštěvu pohostěte portským vínem, koňakem nebo míchanými nápoji. Peníze k sobě přilákáte, když si dáte do peněženky červenou nebo zlatou nit. Vaším ochranným zvířetem je kočka.

štíři:

Hudba vhodná pro vaše znamení je filmová a divadelní hudba.

Barbiel, anděl přání, vám radí, abyste si přáli vždy jen to, co slouží jiným. Jedná se o anděla mírnosti, znovuzrození a moudrosti. Rozlišujte lásku a flirt. Pravá láska by měla vycházet ze srdce, prosvětluje život každého jedince. Flirt je krátkodobá záležitost a v těchto dnech nezávazné vztahy karty nedoporučují.

Střelci:

Hudba vhodná pro vaše znamení je Beethoven.

Adnachiel, anděl ducha a vidění, vám radí, abyste více využívali intuici a vnitřní zrak. Adnachiel je andělem jasnosti, spirituality a tolerance. Co nejdříve se objednejte na masáž, aby se rozpustily v těle energetické blokády, uvolnilo se svalstvo a zlepšilo se prokrvení. Při migréně si položte na spánky plátky citronu.

Kozorozi:

Hudba vhodná pro vaše znamení je komorní hudba.

Naučte se rozlišovat, co je pro duši skutečně užitečné a co ne, radí vám anděl touhy Hanael. Přeje si, abyste poznali a ctili zákon karmy, je andělem poznání, práce a řešení. S partnerem nebo partnerkou se navzájem doplňujete. Někdy máte dojem, že se už znáte celé věky. Rozumíte si beze slov.

Vodnáři:

Hudba vhodná pro vaše znamení je Mozart.

Gabriel, anděl poznání a míru, řeči, hudby a sebeprosazení, vás nabádá, abyste lépe poznali sami sebe. Máte-li partnera, nedokážete být spolu ani bez sebe. Provázejí vás problémy z minulého života, které oba musíte zpracovat. Vaše setkání není náhoda. Naučte se vnímat pocity toho druhého.

Ryby:

Hudba vhodná pro vaše znamení je Chopin.

Barchiel je strážný anděl nevinnosti, soucitu, anděl schopnosti rozlišovat a najít rovnováhu mezi tím, co dáváte, a tím, co přijímáte. Ve vašem současném zaměstnání je někdo, komu se líbíte, kdo na vás často myslí. Do budoucna může jít o perspektivní a harmonický vztah. Vaším ochranným zvířetem je veverka, ovce a ryba.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu