Zpět na články

Jaký bude týden od 31. 10. 2022 do 6. 11. 2022. podle kartářky.

Ten, kdo se chce změnit, musí nejdřív vědět, jak si stojí nyní, jinak neví, kde má začít. Chcete-li se vědomě dále vyvíjet, musíte nejprve zjistit stav svého Já. 

Jaký bude týden od 31. 10. 2022 do 6. 11. 2022. podle kartářky.

Jaký bude týden od 31. 10. 2022 do 6. 11. 2022.

31. 10. - Samain, jeho barva je černá a červená

- končí období plodnosti a nastává zima, čas mrazu a nepohody

- se světem se spojují sovy, nejhlasitěji se ozývají v listopadu

- myslíme na své zemřelé, celý listopad je věnován vzpomínce na ty, kteří už nejsou mezi námi

- se smrtelností každého člověka nás smiřuje bílý opál

Pro všechna znamení

Ten, kdo se chce změnit, musí nejdřív vědět, jak si stojí nyní, jinak neví, kde má začít. Chcete-li se vědomě dále vyvíjet, musíte nejprve zjistit stav svého Já.

Berani:

58 - děkuji životu a všemu láskyplnému dobru za vše, co nyní zažívám.

Nacházíte se uprostřed nepřetržitého a nezadržitelného proudu událostí. Citlivě vnímáte vše, co se kolem vás děje. Nepřipouštějte si špatnou náladu, nevolnost, migrény, roztěkanost apod. Buďte nad věcí a nedovolte nikomu, aby vás rozhodil. Nezatěžujte se problémy jiných. Do mozku si začněte ukládat a několikrát denně opakovat afirmace typu: "Bohatství ke mně přichází snadno a lehce. Jsem zdravý já i celá moje rodina. Mám krásné vztahy."

Býci:

49 - život je krásný a všechno je dobré, protože miluji sám sebe.

Několikrát denně si opakujte, že se máte rádi. Pečujete o své tělo a s láskou se staráte i o blízké ve svém okolí. Věnujte více pozornosti svému dýchání. Při klidném a uvolněném dýchání trvá výdech o něco déle než nádech. Zavřete oči a uvolněte si oděv v pase a bocích, aby mělo hluboké dýchání dost místa. Hluboké dýchání spojené s pořádným pláčem často rozvíří negativní energii a vyžene ji ven z těla. Jestli se rádi stravujete v restauracích, před konzumací jídla, které připravoval někdo jiný, se pomodlete. Jídlo tak neutralizujete, protože nevíte, v jaké náladě kuchař zrovna byl a jeho rozladění vy mohlo přejít do jídla.

Blíženci:

28 - jsem šťastný, že jsem se stal člověkem a děkuji za to.

Vyhýbejte se stresu a upřednostněte humor. Ten odstraňuje hněv, křivdy, a pokud neubližuje druhým, také uzdravuje. Při veřejných vystoupeních si dejte pozor na přeřeknutí, kterým byste posluchačům dali na vědomí, že vy a přednáška příliš nesouzníte a osobně se neztotožňujete s obsahem, který prezentujete. Jestli prožíváte nějaké utrpení, tak mějte na paměti, že trápení tu není od toho, aby vás deptalo, aby vám bralo svobodu a důstojnost, ale je tu proto, abyste se dále rozvíjeli. A sami sebe udělali svým rádcem a učitelem. Nebraňte se moderním technologiím, najděte odvahu k přijímání nových věcí.

Raci:

50 - vždy mám volbu rozhodnout se pro své štěstí.

Pozor si dávejte na to, abyste v budoucnu nebyli příliš přecitlivělí a zbavili se některých vzorců chování, které jste získali v dětství. Dotýkejte se co nejčastěji svého těla, hlaďte ho, masírujte, natírejte vonnými olejíčky. Prastará modrost praví, že dotyk léčí, uvolňuje napětí a odvádí z těla špatnou energii. Jestli občas trpíte bolestmi a zdá se vám, že na návštěvu lékaře je ještě čas, zkuste toto. K posteli si postavte sklenici s čistou vodou. Vodu poproste, aby vám nemoc odebrala. Ráno vodu nesmíte vypít, ale vylejte ji ven nebo do záchodu. Rozhodně ji nepoužijte na zalévání květin.

Lvi:

32 - v hlubokém očním kontaktu se projevuje čistá láska.

Vážím si toho, že osoby, které jsou mi blízké, se na mě dívají s láskou, pomáhají mi už tím, že jsou vedle mě a že se na mě usmívají. Slyším jejich krásná a povzbudivá slova i v okamžicích, kdy se necítím nejlépe. Vpusťte do svého bytu rostlinu, která vám připomíná oblíbený strom. Vyčistí se aura a nastolí harmonické vztahy. Půjdete-li někam, kde musíte čekat, třeba u lékaře, zpříjemněte si chvilku určitého napětí. Posaďte se zpříma a představte si, že nad vámi, ve výšce asi pěti metrů, svítí Slunce. Přes korunní čakru do vašeho těla proudí nová a nová energie. A ta špatná odchází pryč.

Panny:

41 - konkretizuji svá přání, aby se uskutečnila.

Udělejte si seznam všeho, po čem jste kdy toužili, a zkontrolujte si, kolik věcí se vám splnilo. U těch nesplněných se zamyslete, proč se něco nepodařilo. Možná byl důvod v nedostatku času, nemoci, pracovním vytížení. Každopádně se nevymlouvejte a s chutí se pusťte do realizace těch nesplněných úkolů. Nevymlouvejte se na věk, nehledejte důvody, proč něco nejde. Hlavním důvodem je totiž vaše lenost, nic jiného. Prapůvodem všech nemocí je stres. Ovšem na každý jev můžeme nahlížet z různých stran. Proto je důležité najít takový pohled na věc, který slouží zdraví, lásce a harmonii nás samotných. K aktivaci vaší vlastní síly dojde, když denně budete konzumovat lněné semínko s pohankovou kaší.

Váhy:

39 - jsem tvůrcem své skutečnosti.

Pokud někdy nevíte, jak dál, nechejte věci plynout, spoléhejte na intuici, vnitřní hlas vám ukáže správné řešení. Vaší velkou předností je starost a zájem o druhé. I nadále si rozšiřujte své vědomosti, vzdělávejte se. Formulujte, čím chcete být. Vyslovte to nahlas a napište to. Své rozhodnutí můžete též zazpívat, zatančit, nakreslit. Správný životní plán nezahrnuje žádný stres, protože je založen na souladu se světem. Pro čištění a bělení zubů používejte citronovou šťávu. Občas si místo zubní pasty vyčistěte zuby rozemletou dobromyslí. Zuby se budou lesknout a dlouho budete mít svěží dech.

štíři:

61 - jen láska má cenu.

Snažte se lásku nejenom přijímat, ale též rozdávat. Máte smutnou náladu, reagujete zpomaleně, vnitřně k sobě nechcete nikoho pustit. Nejraději trávíte volný čas o samotě, nicneděláním, přátelská pozvání odmítáte. Potřebujete načerpat větší množství energie. Do pěti litrů vody dejte 100 ml jablečného octu a umyjte si nohy. A pak si paty natřete citronovou šťávou a česnekem. Nejlepší dny pro načerpání energie jsou u žen středa, pátek, sobota, u mužů pondělí, úterý a čtvrtek. A doma na sebe nekřičte a nehádejte se. Do vázy si dejte pár březových nebo dubových větviček - disponují vlastními vibracemi a vyrovnávají energii v obytných místnostech.

Střelci:

44 - svým vnitřním zrakem si představím všechny osoby, které se na mém krásném životě podílely.

Děkuji všem lidem, které jsem v životě potkal, za vše, co jsem s nimi prožil. Bez nich bych se nestal tím, čím jsem. Už vím, že si mám všímat pouze pozitivních věcí, skoncovat s negativismem, protože mi škodí. Uvědomuji si, že jsem strůjcem svého vlastního štěstí. Občas více naslouchejte a méně mluvte. Věnujte pozornost slovům, která přijímáte nebo pronášíte. A z nich si vybírejte pouze ta kvalitní. Více naslouchejte svému vnitřnímu hlasu. Podle výzkumu jedné německé univerzity akustické znečištění škodí i zvířatům. Vezměte na vědomí, že jedna z činností, která vede k pokoře, je kontakt s fyzickou prací.

Kozorozi:

54 - harmonie je mír, mír je láska.

Přeji si, aby v mém životě bylo všechno vyváženo. Láska bez žárlivosti a bez stresu, soulad s nejbližšími osobami doma i na pracovišti. Po zdravotní stránce si hlídejte kosti, lýtka a vodu v koleně. Clemens Kuby říká, že léčení nemocí znamená změnit prožité utrpení ve štěstí, které můžeme prožít. Jezte vždy v pravidelnou dobu, dopřejte tělu časovou pravidelnost. Po 18. hodině se už večeřím a mlsání vyhýbejte, protože zatěžujete vlastní organizmus. Tomu pak nezbývá nic jiného než podstoupit proces trávení v čase, kdy by si mohl užívat hladovění. Mějte rádi své tělo a neubližujte mu vydatným jídlem.

Vodnáři:

34 - oslavím usmíření objetím.

Vaším životním krédem se má stát myšlenka, že všude, kam přijdete, jste vítáni a cítíte se v bezpečí. Víte, že se musíte oprostit od utkvělé představy neustále o něco bojovat. Myslete na objetí s milovanou osobou a nehledejte v lidech jen to špatné. Přemýšlejte o tom, co děláte, jak jednáte, abyste se vlastní vinou nedostali do krize a deprese. Nic si nevymýšlejte a nedramatizujte. Rozhodně byste neměli vést dvojí život. Ten utlačuje duši a vytěsňuje city. I když se domníváte, že se nic neděje, duše strádá a projevuje stres v podobě tělesných příznaků. Po západu slunce už v bytě neuklízejte, podle jedné pověry to přináší ztrátu rodinné pohody, majetku, vztahů apod.

Ryby:

4 - dávám sílu jen takovým myšlenkám, které láskyplně slouží blahu všech.

Každá myšlenka má nutkání se uskutečnit. Proto se zabývejte pouze takovými myšlenkami, které chtějí přinášet dobro a které nikomu neublíží. Prohlédněte si podzimní a zimní boty, zkontrolujte podrážky. Do bot by vám nemělo zatékat. Měly by být připraveny na podzimní plískanice i ranní mrazíky. A pokud vás navštíví nemoc, začněte spoléhat více na sebe a berte ji jako výzvu stát se lepším člověkem. Doma si vytvořte láskyplné prostředí a blízkému člověku řekněte - miluji tě. Brzy zjistíte, že tato dvě slova dělají zázraky. Máte-li hodně starostí, omyjte si obličej svěcenou vodou. Obličej neosušujte, nechejte ho společně s dlaněmi přirozeně uschnout.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu