Zpět na články

Jaký bude týden od 28. 11. 2022 do 4. 12. 2022 podle kartářky.

Pro všechna znamení: prosinec chladný se sněhem, zrna bude plná zem. Prosinec byl kdysi nazýván také Vlčí měsíc. Lidé, kteří se narodili v tomto měsíci, byli a jsou považováni za šťastlivce

Jaký bude týden od 28. 11. 2022 do 4. 12. 2022 podle kartářky.

Jaký bude týden od 28. 11. 2022 do 4. 12. 2022 podle kartářky a tarotových karet. Ty vám naznačují směr, v němž je třeba pokračovat, aby se člověk udržel na dobré cestě, nebo aby odvrátil nebezpečí.

Pro všechna znamení: prosinec chladný se sněhem, zrna bude plná zem.

Prosinec byl kdysi nazýván také Vlčí měsíc. Lidé, kteří se narodili v tomto měsíci, byli a jsou považováni za šťastlivce. I když ještě v prosinci, v době, kdy jsou nejtemnější dny a týdny roku, se můžeme při pozdním návratu setkat s nějakými duchy, tak současně se začínáme těšit na 21. a 22. prosinec, zimní slunovrat, slavnost světel. Varování: jediným nešťastným dnem v prosinci je 1. prosinec, neboť právě toho dne asi před 3700 lety byla podle Božího soudu zničena ohněm a sírou kvůli svým hříchům města Sodoma a Gomora.

Berani:

Eso mincí, Svět, Kolo štěstí.

Mezi svými známými jste velmi oblíbeni. Díky tomu můžete počítat s výdělky navíc a budou souviset s uměleckou činností. V citové oblasti se bude jednat o vztah, postavený na solidních základech a slibující ohromný úspěch při uskutečňování společných projektů. V osobním životě počítejte s výrazným obratem událostí. Maximální svoboda, sebedůvěra, sebevědomí, vítězství. Vytažená karta Kolo štěstí sděluje, že váš život a vnitřní vývoj spěje k harmonii a naplněnosti. Je to pro vás karta nových začátků. Čekejte proto zlepšení ve všech oblastech, kde jste dříve měli problémy. Přijdou příznivé obraty a naskytnou se skvělé příležitosti.

Býci:

Blázen, Dvojka pohárů, Čtyřka holí.

Máte-li několik milostných vztahů současně, nastal čas, abyste se nějak rozhodli. Rozlišujte zbytečné od užitečného a nepotřebné od nutného. Vyvarujte se naivity, pošetilosti a sebeklamu, rozhodujte se zodpovědně. I v hektickém předvánočním období si najděte čas na zábavu. Nezadaní se mohou s někým seznámit, ovšem dávejte si pozor na vášnivá citová vzplanutí, která nemívají dlouhého trvání. V zaměstnání se pohybujete v příznivém ovzduší, naplněném porozuměním a sympatiemi. Pokud hledáte cestu, kam se posunout dál, karty říkají, že byste mohli najít uplatnění v umělecké činnosti nebo v oblasti módy a v módním průmyslu.

Blíženci:

Král mincí, Devítka holí, Eso mečů.

Vaše barvy pro tento týden jsou červená a fialová. Občas žijete ve světě fantazie a snových představ, máte hlavu v oblacích, ale zapomínáte na to, že byste měli mít nohy pevně usazeny na zemi. V popředí vašich životních hodnot jsou především finanční záležitosti a materiální zisky. Předvánoční doba není příznivá pro uzavírání manželství nebo nových přátelství. Ženy, které se vydají na dovolenou, pravděpodobně poznají nějakého cizince, v dohledné době je možný i sňatek z lásky. úspěch v podnikání čeká pouze ty zrozence, kteří přijdou na originální nápad. Někteří budou uvažovat o změně pracovního místa. V manželství nebo v dlouhodobějších vztazích vás karty varují před chladem a střízlivosti citů, které by mohly vést k deziluzi a způsobit rozchod partnerů. Chcete-li vztah zachovat, hledejte cestu ke smíru, jednejte láskyplně.

Raci:

Královna mečů, Mág, Eso pohárů.

Častěji než dosud se budete stýkat se stejně duševně založenými osobami. Zajímat se začnete o alternativní způsoby léčení. Máte vrozeny diplomatické způsoby komunikace a myšlení, jste zásobárnou pozitivní energie a hlavně víte, co chcete. Věnujte častěji pozornost svým snům, zapisujte si je, najdete v nich odpovědi na otázky, které vás občas trápí. Vaše životní cesta se ubírá správným směrem, v citové oblasti prožíváte lásku, pohodu, důvěru a bezpečí. Nezadaní se mohou těšit na začátek nového vztahu. Studenti mají před sebou úspěšné zkouškové období, ovšem neriskujte a učte se. Někteří zrozenci se mohou těšit z otěhotnění. V případě rozporů a roztržek je Eso pohárů kartou usmíření. Na obchodních cestách, které mají spojitost s podnikáním, se setkáte se srdečným uvítáním, vstřícností, sympatiemi a porozuměním.

Lvi:

Spravedlnost, Král holí, Mírnost.

Máte před sebou jednání ohledně majetkového vypořádání. V této právní záležitosti počítejte s příznivým výsledkem. Druhá vytažená karta je šťastnější pro úspěšné muže. Ženy najdou upřímného přítele, šlechetného člověka, který bude mít výborné vůdcovské a organizační schopnosti. Pozor, není to žádný budoucí milenec, ale jedná se o nadřízenou osobu. Zrozenci, kteří byli nemocní, znovu najdou rovnováhu a s novým průchodem pozitivní energie dojde k navrácení zdraví, klidu a smíru. Rada karet zní, abyste se nestahovali do sebe, ale žili naplněným životem. Návštěvy vánočních trhů, koncertů, modlitba v kostele apod. vám přinesou vnitřní harmonii a vitalitu. Lidé, kteří se na nějakou dobu museli vzdát svého postavení, se počátkem nového roku opět vrátí ke ztracenému postavení.

Panny:

Poustevník, Devítka mincí, Zamilovaní.

Záležitost, kterou projednáváte, se sice trochu zpozdí, ale nezastaví se. Buďte trpěliví. Dostanete nabídku na malý přivýdělek, budete muset oprášit své dávné znalosti. Díky přímluvě vašich přátel se příležitostná pracovní nabídka změní v trvalejší zaměstnání. Lidé vyššího věku uzavřou nový sňatek. Celý prosinec je pro vás obdobím, kdy budete přijímat pouze příznivé zprávy. Někteří zrozenci budou řešit dilema a musejí se rozhodnout mezi dvěma osobami, dvěma možnostmi, dvěma situacemi. Rozhodnutí vám bude trochu komplikovat život. Možná bude třeba poradit se s odborníkem. Třeba si popovídejte s andělíčky, ovšem rozhodnutí je pouze na vás. Nikdo jiný to za vás neudělá.

Váhy:

Páže pohárů, Trojka holí, Hvězda.

Rádi chodíte na společenská setkání i na návštěvy. Jen tak dál, patříte mezi oblíbence, nezkazíte žádnou zábavu. V zaměstnání se rýsuje lepší pracovní post. Umíte pracovat s malými dětmi, máte jejich sympatie. Poslední vytažená karta vás ujišťuje, že jste na dobré cestě a vaše životní pouť nabírá správný směr. Osobní tužby a přání se konečně začnou pomalu realizovat. Pokud se někteří zrozenci nyní nacházejí v nepříznivé situaci, tak právě Hvězda je nabádá, aby zbytečně v ničem nehledali problém, nýbrž naopak hledali výhody, které jim z nynějších nepříjemností vyplynou v budoucnu.

štíři:

Osmička holí, Pětka holí, Trojka mincí.

Nastává vhodné období pro hlubší studium jazyků a pro překladatelskou činnost. Některé čeká nabídka práce v cizině, což bude znamenat stěhování. Neváhejte, nabídku přijměte, budete hodně cestovat a své zážitky zpřístupníte široké veřejnosti formou cestopisných knih, žurnalistiky, filmu. V partnerském vztahu se ovšem s velkou podporou nesetkáte, důležitá je komunikace a jasné vyjádření toho, co vám pobyt v cizině přinese. Hněv, podrážděnost, prchlivost a ostrá slova nejsou na místě. Neplýtvejte energií nad malichernostmi, přestaňte se účastnit žabomyších válek. Vyhýbejte se rozčilení, hrozí infarkt. Nastala šance posunout se dál a dělat to, co vás baví. Máte před sebou hodně tvrdé práce, ale zvládnete ji.

Střelci:

šestka holí, Desítka pohárů, Velekněžka.

V zaměstnání, které vykonáváte, jste úspěšní, ale začínáte uvažovat o pedagogické činnosti. Současné povolání od vás vyžaduje sebeovládání, spolehlivost, zodpovědnost i vůdcovskou autoritu. Potíže, které se v minulých letech vyskytly, budou postupně likvidovány, ovšem velmi vás zmáhá, že musíte osobně řešit úřední záležitosti spojené se zákonem. Kromě toho se objevuje vnitřní strach z možných zdravotních potíží a tím pádem i strach ze ztráty společenského postavení. Hodně potřebujete rodinnou harmonii, blízkost vlastních dětí. Někteří zrozenci mají před sebou vstup do pozdního druhého manželství. Finanční dostatek vám zajistí dědictví po rodičích. Postupně se připravujte na životní změny s účastí tvořivé síly a na nový vývojový životní cyklus.

Kozorozi:

Eso holí, Královna holí, Velekněz.

Drobné překážky, které se vyskytnou, překonáte svým optimistickým postojem, vitalitou a odvahou. Pozor na podrážděnost, nevolnost a bolesti hlavy. Občasný vnitřní neklid a nespokojenost zmizí, když se začnete věnovat nějaké umělecké činnosti nebo kutilství. Máte příležitost ukázat okolí, co je ve vás skryto. Zralá láska může procházet partnerskou krizí. Naučte se přijímat i kritická slova, ne vždy máte pravdu jenom vy. Na světlo může vyjít skandál ohledně nemanželského dítěte. K nové a nečekané situaci se budete muset postavit čelem a začít ji řešit. Pozor na chaos, mylný úsudek a nerozvážné činy. Hlavně vinu nesvalujte na někoho jiného.

Vodnáři:

Čtyřka mincí, Páže mečů, Císař.

Vliv rodiny se podepisuje i nyní na vašem jednání. Nesmírně toužíte po společenském statutu, po uznání a rozhodovacích pravomocech. Opatrnost je na místě při spekulacích s nemovitostmi. Začněte více cvičit, ozývá se krční páteř. Partnerský vztah je zablokován v oblasti komunikace. Skryté i otevřené výčitky, občasné deprese, vlastně vedle sebe jen přežíváte. Hledejte v partnerství nové cesty, na něž se můžete vydat společně. A určitě neplatí - co na srdci to na jazyku. Spíše se vyplatí více mlčet a hodně a hodně chválit. Chcete být ve vztahu vždy tou dominantní osobou, ale když nemáte úspěch, reagujete vzdorovitostí. Více se kontrolujte a spoléhejte na intuici a vnitřní moudrost. Tvrdohlavost a neustálý boj o vůdcovství a dominanci se může obrátit proti vám.

Ryby:

Rytíř holí, Král pohárů, Císařovna.

První vytažená karta vám přináší do života samá pozitiva. Zábavu, umělecké tvoření, cestování, seznámení a svatbu s cizincem nebo s cizinkou. Pro svou obětavost a příjemné vystupování jste v okolí nesmírně oblíbeni. Jestli hledáte práci, uplatníte se hlavně v sociálních institucích, církevních organizacích, v kněžském poslání, policejní práci, můžete si zkusit založit detektivní kancelář. Vyzařuje z vás harmonie a spolehlivost. Očekávejte žádost o ruku, doma pak více pohodlí a komfortu, nemyslete už tolik na minulost, skoncujte s destruktivními vztahy. Zachovejte si humor, rozvahu a dobrou náladu. Aktivně se zapojte do nových pracovních projektů. Staňte se vládcem svého života a denně budete zažívat pocit spokojenosti a úspěšnosti.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu