Zpět na články

Jaký bude týden od 19. 12. 2022 do 25. 12. 2022 podle kartářky a tarotových karet Art Deco.

Máte před sebou dny, kdy se budete cítit uvolněně, v pohodě. Budete rekapitulovat uplynulý rok a zjistíte, že až tak špatný pro vás nebyl. Máte kolem sebe milující rodinu, radujete se z pracovních

Jaký bude týden od 19. 12. 2022 do 25. 12. 2022 podle kartářky a tarotových karet Art Deco.

Jaký bude týden od 19. 12. 2022 do 25. 12. 2022 podle kartářky a tarotových karet Art Deco.

Venku se počasí mění,

snížek létá po nebi.

Ježíšek už dárky balí,

my zpíváme koledy.

/básnička je převzata z internetu/

Veselé a pohodové Vánoce přeje kartářka Jana Fišerová.

Berani:

Čtyři hole, Páže pohárů, Královna pentaklů.

Máte před sebou dny, kdy se budete cítit uvolněně, v pohodě. Budete rekapitulovat uplynulý rok a zjistíte, že až tak špatný pro vás nebyl. Máte kolem sebe milující rodinu, radujete se z pracovních úspěchů. Možná vy, možná někdo blízký, se může těšit na narození potomka. Uvažovat budete o stavbě domu nebo úpravách současného bydlení. Dárky pod vánočním stromečkem budou opravdu štědré, mnohdy až luxusní. Tvrdá práce přináší společenskou prestiž, peníze, pocit uspokojení. Čeká vás nová životní šance, překvapení, změna. Nové a nečekané situace nejsou řízeny člověkem, ale osudem. Nezadaní muži by si měli dávat při seznamování pozor, aby nenarazili na zadluženou a vypočítavou ženu.

Býci:

Král pentaklů, Velekněžka, Eso mečů.

Někteří zrozenci by si měli i nadále dávat pozor na někoho, s kým udržují mimomanželský vztah. Skryté zdravotní problémy je třeba bezodkladně řešit. Bezdětnost, neplodnost, úbytek vlasů, psychika. Stabilní manželství přináší naopak prosperitu a finanční zajištění. Studentům karty radí, že je třeba se i během vánočních svátků učit a nic neriskovat. Mnozí mohou v příštím roce čekat změnu pracovních podmínek. Záleží na přístupu k plnění povinností a na vzdělání. Někdo díky své pracovitosti postoupí na vyšší post, někteří si budou muset hledat uplatnění jinde. Při jakémkoliv odvolání při soudním sporu bude mít hlavní slovo spravedlivý rozsudek.

Blíženci:

Královna mečů, Mág, Tři poháry.

Jste velmi akční, neumíte odpočívat. Když se jen chvilku nudíte, máte špatnou náladu a okolí trápíte výkyvy nálad a emocí. Připravte se na zklamání od člověka, kterého jste považovali za přítele. Odhalíte manipulaci, intriky, pomluvy. Vy sami jste mistrem svého řemesla, nedejte na sobě znát, jak vás chování blízkého člověka mrzí. Zaměřte se na svoji intuici, požádejte o pomoc archanděla Rafaela. Vyčkejte, nic neřešte hned, váš čas přijde. V blízké budoucnosti budete v rodině hodně slavit, šetřete na dary, Ty mohou být spojeny s oslavou narození dítěte, svatbou, s úspěšným zakončením studia některého z potomků. Díky tomu, že ke každé situaci umíte zaujmout rozumový přístup, sklidíte u svých kolegů obdiv.

Raci:

Spravedlnost, Velekněz, Eso pohárů.

První vytažená karta vás motivuje a vybízí k tomu, abyste některé záležitosti uvedli do rovnováhy. Spravedlnost není ani černá, ani bílá - je spravedlivá. Každý dostane to, co si zaslouží. Číslo 11 na této kartě je číslem duchovních energií, brilantního rozumu a empatie. Abyste v životě našli klid a pohodu, vám v současnosti hodně pomáhá archanděl Chamuel. K tomu, abyste vyřešili, co vyřešit potřebujete, je třeba mít nohy na zemi a jasně vnímat, co vám napovídá intuice. Karta Velekněz je karta ochranná, ovlivňuje příznivý průběh událostí. Rodinné vztahy jsou založeny na důvěře a lásce. Pilní studenti se mohou těšit z úspěšně vykonaných zkoušek.

Lvi:

Sedm pentaklů, Pravá míra, Královna holí.

Nezadaní v tomto týdnu zůstanou pravděpodobně dále nezadaní. I když se budou snažit někoho si najít, musejí vzít na vědomí, že cíl je spíše dál než blíž. Nespěchejte, nevzdávejte se, zkrátka se musíte na nějakou dobu smířit se vztahovou stagnací. V novém kalendářním roce už bude situace jiná. Vaši neklidnou duši a pocit zbytečnosti rozptýlí svým zásahem archanděl Haniel. Přichází nalezení jistoty v sobě samém i ve vnějším světě. Zásahem osudové ženy se naučíte pracovat sami na sobě a získáte opět úctu, důstojnost a novou vitalitu. Zbytečně se nerozčilujte, rozbolel by vás žaludek. Místo vysedávání doma se snažte pobývat co nejvíce venku u vody, u jezera, u řeky. Položte dlaně na zem, zhluboka dýchejte a své trápení vydechujte a předejte Zemi. Ta už si poradí.

Panny:

Hvězda, Tři hole, Tři pentakly.

Hvězda je světlo na konci tunelu. Značí naději, moudrost, konec negativních událostí, novou lásku a uzdravení. Z výčtu pozitiv si určitě každý zrozenec vybere. Začínáme s úctou vnímat sami sebe, uvědomujeme si vlastní kvality. Budoucnost vidíme v příznivém světle a opět naplno prožíváme pocity štěstí. Patronem této karty je archanděl Sandalphon, jeho energie do našich vztahů přináší nevinnost, shovívavost a hravost. Nezaměstnaní opět najdou nové možnosti pro své další uplatnění. Možná ale budou muset vykonat nějaké zkoušky, třeba se vyučit řemeslu nebo si doplnit kvalifikaci. Pozor si dávejte na lásky a vztahy z rozumu. Neměly by dlouhého trvání a místo štěstí by vás čekalo rozčarování.

Váhy:

Slunce, Král pohárů, Císařovna.

Patronem první vytažené karty je archanděl Uriel, který otevírá průbojnost, odolnost v těžkých situacích, podporuje tvůrčí nápady a originalitu. Daří se čestným a pracovitým lidem. Pokud neplníte své závazky, počítejte s tím, že archanděl Uriel vám pomocnou ruku nepodá. Pak vám hrozí neúspěch v každém smyslu slova. Oporou na vaší cestě životem bude laskavý a kultivovaný starší muž - učenec, vědec, umělec, vzdělaný a moudrý nadřízený. Ve všem, do čeho se pustíte, bude důležitá komunikace. Na každou poradu nebo veřejné vystoupení se důkladně připravte. Ve výchově dětí se nesnažte prosadit jen svoje stanovisko, ale naučte se naslouchat tomu, co si myslí vaši potomci. A hledejte zlatou střední cestu.

štíři:

Rytíř pentaklů, Poslední soud, Páže pentaklů.

Vše se u vás točí kolem peněz. Duchovní hodnoty vám nic neříkají, vše přepočítáváte na peníze. I ve vztazích převládá mamon. Nepotřebujete se bavit s lidmi, kteří jsou méně majetní, nebo vám nemohou pomoci k vyššímu postu. Vaše vypočítavé jednání se vám ale může vymstít. Změny ve vašem životě mohou mít dalekosáhlé následky karmického významu. Nechtějte luxus a zisk za každou cenu, chovejte se k lidem laskavě. A pak změna, která je před vámi, bude vaším znovuzrozením a cestou k úspěchu. Boží mlýny opravdu melou, na to nikdy nezapomínejte. Věnujte se více své rodině, držte občas černou hodinku a povídejte si.

Střelci:

Král mečů, Boží oko, Milenci.

Jestli přemýšlíte o novém zaměstnání, nabízejí se v kartách tato povolání: voják, policista, soudce, lékař, hasič, záchranář. Patronem karty Boží oko je Stvořitel a jeho vliv zasahuje do všech oblastí života. Jste nabádáni k pokoře, a pokud nasloucháte pozorně vnitřnímu hlasu, jsou vaše kroky a záměry požehnané a konečný výsledek je příznivý. Pomáhejte druhým, ale i zde musíte znát zlatou střední cestu. Přehnaná péče, majetnické sklony a závislosti všeho druhu nejsou na místě. Naučte se dělat kompromisy, chválit častěji svůj protějšek. V žádném případě nezneužívejte svého postavení a nelpěte na vlastním názoru. Po pracovní stránce se rýsují nové smlouvy, v milostném vztahu zamilování, setkání, láska.

Kozorozi:

Poustevník, Rytíř holí, Osm pentaklů.

Máte rádi samotu a často hledáte odpovědi na otázky, které vás trápí. Učíte se ze svých životních zkušeností, zpytujete svědomí a velmi často myslíte na někoho, koho jste znali dříve. Možná vinou jednoho z vás, možná vinou obou, se vaše životní cesty rozešly. Jarní měsíce budete věnovat cestování a už nyní si připravujete itinerář. Zřejmě bude cílem vašeho putování Itálie. Nezadaní se v brzké době s někým seznámí, ovšem vztah se bude budovat postupně, rozum a cit zůstanou delší dobu v rovnováze. Určitě se nebude jednat o bezhlavé vzplanutí. V zaměstnání se dočkáte pochvaly, ale i nových úkolů. Určitě se nebudete nudit.

Vodnáři:

Devět pentaklů, Vůz, Luna.

Toužíte hodně dlouho po trvalém vztahu a teprve nyní se věci dávají do pohybu. Budete si vybírat z několika partnerů. Střídání vztahů nebo flirt vám ovšem mnoho štěstí nepřináší. Sice se vám splnil sen, dosáhli jste svého, ale výhra to asi nebude. Budete se muset přestěhovat, opustit staré a vyrovnat se s novým prostředím. Na určitou dobu převládne euforie, ale až budete muset přijmout nové pracovní úkoly, zodpovědnost a částečné omezení svobody, možná zjistíte, že v honbě za novým protějškem jste jednali ukvapeně. V novém prostředí nebude nic takové, jak to na první pohled vypadá. Půda pod vašima nohama příliš pevná není. Budete si muset přiznat, že jste jednali zbrkle, bez rozmyslu a hnali jste se za chimérou.

Ryby:

Blázen, Tři meče, Svět.

Pozor si dávejte na to, abyste nečinili závažná rozhodnutí pouze na základě osobních pocitů nebo současné nálady, Pokud byste se rozhodovali jako malé a naivní dítě, byla by situace tak vážná, že by mohla vyvolat depresi a bolest. V některých případech hrozí i skutečné uvěznění. Je třeba vždy postupovat rozumně a moudře, chápat podstatu problému, který se vyskytne. Jestliže jednáme správně a máme dostatek vůle změnit to, co jsme vlastní chybou způsobili, jsme na správné cestě. Důležitým nástrojem ke zvládnutí úskalí je komunikace a humor. Pak už jsme ve správný čas na správném místě a neúspěch se mění v úspěch. Těm, kterým hrozí ztráta místa, karty radí, aby hledali uplatnění v řemeslných oborech. Jestli je třeba, musíte v sobě najít dostatek síly k tomu, abyste i v negativním prostředí našli pozitiva.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu