Zpět na články

Denní karta pro všechna znamení na 24.12.2022

Inspirace na Štědrý den pomocí náhledu tarotových karet.

Denní karta pro všechna znamení na 24.12.2022

Denní karta pro všechna znamení na 24.12.2022

" Dokonalost dárku spočívá v jeho vhodnosti, nikoliv v jeho hodnotě." Ch. D. Warner

B e r a n

V dnešní sváteční den je moudré více činit, než mluvit.

Každý o vás ví, že jste podnikaví a vždy přemýšlíte o krok dopředu.

Rozdávejte rady, moudrost, inspiraci, ale nezapomeňte i na Lásku.

Aby se ona neprojevovala jen skrze materiálními dárky.

B ý k

Dnes se můžete stát pro mnoho přátel oporou, člověkem, který umí naslouchat a i poradit tam, kde ostatní tápají.

Také je dobré využít svou kreativitu, ať už v servírování večeře, napsání netradičních jmenovek nebo prostě jen tak, že inspirujete okolí a zabroukáte si koledy.

R a k

Zkuste dnes využít své přirozenosti na maximum.

Být starostlivý rodič, autorita, ke které se může vzhlížet pro dodržení slibu nebo také tím, že se umíte postavit za své ratolesti. I toto může být krásný vánoční dárek.

B l í ž e n c i

Abyste si dnešní sváteční den užili naplno, zkuste už odhodit tu pomyslnou zeď, která vás měla ochraňovat před vším zlem, které vám kdysi ublížilo.

Přes tuto zeď se ale k vám nemohla dostat Láska a kdy jindy, než dnes ji chcete opět přivítat ve svém srdci a domově?

L e v

V tento den můžete konečně pocítit, že jste vystoupali po namáhavém výstupu až na vrchol.

Odtud můžete pozorovat vzdálený horizont, protože stojíte na pevném základu, který vám skýtá naději na skvělé vyhlídky a zítřky. Udržte si svou vitalitu a důvěru.

Atmosféra Vánoc ji jistě podpoří.

P a n n a

Dnes se u vás jistě projeví silný charakter, protkaný bystrým rozumem. Vaše komunikace bude přímá a otevřená, žádná omáčka okolo.

Rovnou k věci. Ale všeho s mírou, tudíž je na zvážení vynášení kritických soudů.

Někdy rozum je tak dominantní, že zastře veškeré city.

V tento sváteční den byste jistě nechtěli působit jako přísná matka, která lpí hlavně na pravidlech, než-li na opravdovém prožívání citů a přirozenosti.

V á h y

Pokud v sobě chcete v tento sváteční den nastolit klid v duši, bylo by moudré udělat jedno důležité rozhodnutí a nesedět tak na dvou židlích.

Nevíte jaký směr a rozhodnutí je správné? Zůstat, odejít?

Věřte, že jakkoliv se rozhodnete, bude to správně, hlavně, že už se pohnete z místa a tím v sobě nastolíte rovnováhu a klid.

š ť í r

Nemáte pocit, že okolo vašeho srdce je vystavená zeď a na očích máte pásku, abyste neviděli to zlé, co se kolem vás děje?

Dnes ve sváteční den tomu tak nemusí být, pokud poodkryjete své emoce, které jste zabalili do tmavého roucha a odmítáte vnímat jak své pocity, tak i pocity těch druhých.

Je na čase přestat vyprávět vtipy, dokud přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného.

S t ř e l e c

V tento den můžete dojít k zjištění, že jste se kdysi uzavřeli před světem ve věži poskytující údajnou jistotu, která se však náhle začíná otřásat.

Tato jistota mohla být mylně vnímána jako ochrana před nepříjemnými vlivy v dětství, neporozumění v zaměstnání od kolegů nebo naopak ujišťování sebe sama, že toto místo

je pro vás nejlepší, a proto v něm chcete zůstat napořád. Jenomže toto zdání vám nemůže poskytovat ochranu donekonečna a tím bude nejspíš zbořena vaše zdánlivá jistota.

Pro vaše ego by to mohla být nejistota, jako když se ocitne loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. Počáteční šok a odpor může odeznít čím dříve přijmete

skutečnost, že jsou prostě věci, nad kterými už nemáte vliv a vy budete moci s klidem v srdci říct, že jste pocítili náhlou úlevu. Toto poznání ve vás může vyvolat neznámý pocit

s následným poznáním, že žití ve volnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové

možnosti se vám otevírají.

K o z o r o h

Rodinná oslava, setkání se všemi generacemi, plánování rodičovství, zásnub, to všechno bude dnes předurčeno ke zdárnému prožití.

Takže vám štěstěna přišla v tento sváteční den naproti a je tedy velká šance napravit něco, co jste dlouho odkládali, jako například doplacení alimentů nebo konečně dovolit

přihlásit své ratolesti do jejich oblíbených zájmových kroužků. I takový dárek můžete bližním dát.

V o d n á ř

Dnes se vám nabízí napravit něco, co vás někde uvnitř tíží, nepropadejte však panice a zbytečné sebekritičnosti.

Je tady druhá šance, abyste nyní uvažovali více racionálně, a to o dost více, než byste mohli doufat. Jak se z lesa volá, tak se z něho ozývá.

Proto je moudré zasít semínko spravedlnosti. Ti, co čekají na nějaké rozřešení mohou v tento den čekat kladné rozuzlení. Hezký dárek, že?

R y b y

I v tento sváteční den se vám může stát, že se najde někdo, kdo vám cosi nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě ublížit.

Ale nezoufejte, dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého soka odzbrojíte, protože toto gesto od vás určitě neočekával.

Přeji báječný den a posílám malý dárek pod stromeček všem.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu