Zpět na články

Denní karta pro všechna znamení na 28.12.2022

Inspirace pro jednotlivá znamení pro tento den, na co se těšit, kde se pozastavit, aby byl den příjemným, úspěšným.

Denní karta pro všechna znamení na 28.12.2022

Denní karta pro všechna znamení na 28.12.2022

"Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme." R.Rolland.

B e r a n

Pokud dnes budete vyjadřovat sebevědomě své názory, aniž byste se obávali, co na to řeknou ostatní, prožijte nejspíš velmi pohodový den, protože z vás bude vyzařovat osobnost, charisma, optimismus a s ním spojená energie, která se potřebuje projevit. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby a ke všemu ještě po svátcích na slevě. Očekávejte příjemné změny.

B ý k

Zdá se, že po svátcích jste ustrnuli, cítíte nudu a pro tento dočasný stav možná ani nevidíte nové příležitosti, které se vám nabízejí.Bylo bydobré se pohnout z místa jak ve vztazích, i v zaměstnání. Je dobré se věcem podívat na kloub, prozkoumat situaci, než abyste jí prostě přijali. To vám pomůže zjistit, co je potřeba změnit,abyste se dostali do centra dění.

R a k

Čas pracuje pro vaši budoucnost, cokoliv dnes započnete, bude mít úspěch v následujících dnech, proto zkuste využít praktické dovednosti a nabyté znalosti, protože se otevírají neobvyklé cesty k úspěchu. Stůjte pevně nohama na zemi a počínejte si tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům.

B l í ž e n c i

Zdá se, že dnes můžete mít velmi úspěšný den. V hlavě se vám zrodí spoustu nápadů a vy můžete zažít pocit, že jste na vrcholu své slávy. Jenže ono je to dnes o něčem úplně jiném. Možná se po vás chce, abyste se také uměli o své nápady podělit a přenechali pomyslnou slávu a usednutí na trůn někoho jiného. A vy toto dění můžete sledovat mlčky z povzdálí.

L e v

Předvídat, myslet logicky a nebát se jasně mluvit o svých potřebách a plánech, to jsou výzvy pro váš dnešní den. Pokud budou přicházet výzvy, zkoušky a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní. Toto vše budoucnost zúročí.

P a n n a

Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení.

V á h y

Pro někoho může znamenat tento den završení nějaké životní etapy a to třeba tím, že najde nové poslání, nový životní směr nebo na úrovni vědomí, že učiní rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. V povolání to ukazuje, že jste na správné cestě k práci snů ať už v podobě příjemného pracovního kolektivu doma nebo i v cizině.

š ť í r

Možná pocítíte touhu být dnes v jednotě s okolím, budete Lásku dávat, ale i přijímat. Vaše rozhodnutí by měla být správná, protože budou nejspíš vycházet přímo ze srdce. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, mělo by zůstat jen a jen u vás. Možná potkáte ženu, která bude mít všechny tyto kladné vlastnosti, které vás oslní nebo inspirují k vlastnímu využití.

S t ř e l e c

Dnes můžete pocítit naplnění z práce nebo Láskou k životu.

Na pracovním poli se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na nástěnce nejlepšího zaměstnance.

Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu.

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek.

K o z o r o h

Možná v tento den u sebe objevíte sklony k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti. Vaše laskavost a velkorysost je příležitostí, jak pomoci potřebným a v tento den by měla být dvojnásobně zúročena. Nebojte se však vyjádřit i své potřeby a naslouchejte potřebám jiných.

V o d n á ř

Pokud jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat.

R y b y

Kde se neumíte rozhodnout nebo spíše nechcete? Své emoce jste zabalili do tmavého roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Někdy je dobré vyčkat, až do hry vstoupí nějaký nový faktor.

Přeji báječný den všem

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní výklad se neváhejte ozvat do zprávy nebo na illa.brejchova@seznam.cz Děkuji.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu