Zpět na články

Denní karta pro všechna znamení na 29.12.2022

Inspitrace, rady, náhled do tarotu pro tento den, aby se stal úspěšným a využili jste z něho to nejlepší.

Denní karta pro všechna znamení na 29.12.2022

Denní karta pro všechna znamení na 29.12.2022

"Moudří lidé už dávno postřehli, že štěstí je jako zdraví: když člověku nechybí, ani o něm neví." - Michail Bulgakov

B e r a n

Dnešní den vám může dát několik druhých šancí, ale je potřeba být trpělivým a naslouchat a nechat se vést svým vnitřním hlasem a s ním může přijít vysvobození nebo řešení. Pokud jste tedy v minulosti ztratili nějakou věc, zatoulal se vám mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí, dnešní den jako mávnutím proutku tyto skutečnosti může vyřešit za vás. I ve zdraví se můžete dočkat pozitivního posunu. Záda se mohou dostat do klidu a bolesti odejít.

B ý k

Počínaje dnešním dnem a ještě nějakou dobu po té by k vám měly přicházet nadějné vyhlídky, slibná budoucnost. Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat slibnou budoucnost. Vaše emoce pročistí a zesílí voda, pobyt v lázních, v sauně nebo u fontány.

R a k

Den nakloněný podnikání, věcem s trvalými hodnotami. Slibuje prosperitu, zabezpečení. Za muže mluví činy a skutek, slova dnes omezte na minimum, buďte poctiví a praktičtí. Využijte své dosavadní zkušenosti a novinky pokud možno nevpouštějte do svých projektů. Držte se prověřené jistoty.Ve vztazích je dobré si ohlídat žárlivost a majetnické sklony, chlípnost. Nenechte se lacině omámit.

B l í ž e n c i

Vaše hlava se dnes dnes nejspíš utká s vaším srdcem a rozum zvítězí nad city. Je potřeba se odprostit od bolesti, zklamání a lítost poslat na dovolenou. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Taktéž ve vztazích je na čase vystřízlivět a nedávat Lásku tam, kde se nevrací, ba naopak, vaše důvěra byla zneužívána. Milostný trojúhelník bude odhalen.

L e v

Pokud dnes využijete svůj organizační talent, manažerské a řečnické schopnosti, můžete se ocitnout na stupínku povýšených zaměstnanců, dočkat se uznání a prestiže. Vnitřní naplnění se dá prožít i Láskou k práci nebo k životu. Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek a k přijetí do nového zaměstnání.

P a n n a

Nastal den, který vás může žádat o opuštění starých známých cest, aby byla objevena cesta nová a nové uspořádání životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nenapňuje. Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího. Uvědomte si, že vše nefuknční je potřeba opustit a prožitý smutek proměnit v nové naděje.

V á h y

Váš pomyslný klid může dnes narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka, proč ne třeba i v cizině?

š ť í r

Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, nepodplatitelnost. Tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše jednání uznáno a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam ztroskotáte. I ve vztazích ptatí, co zasel, to sklidil nebo jak se z lesa volá, tak se ozývá. Jednat férově se vám v tento den vyplatí.

S t ř e l e c

Vydejte se na novou cestu, vydejte se do nejistoty, k novým břehům, i když předem není známo, jak to vše skončí. Je možné, že se s vámi bude chtít někdo rozloučit a nebo vy sami uvážíte, že nastal čas změny a že se nebojíte vstoupit na jiný, neznámý břeh. Ale nezapomeňte, některá rozhodnutí už nejdou vzít zpět. To se může týkat stěhování nebo pořízení si svého domácího mazlíčka.

K o z o r o h

Možná jste kdysi prožili zklamání, bolest a vystavěli si pomyslnou zeď, která vás měla ochránit před dalším zraněním. Necíte se však, že jste dobrovolně zahnáni do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká .Nejste přeci pštros, abyste strkali hlavu do písku v domění, že problémy odejdou. Je na čase odhodit pochyby a získat opět svou sebedůvěru. Život se má žít a ne přežívat.

V o d n á ř

Je možné, že vás okolnosti přinutí si kousnout do kyselého jablka a podívat se pravdě do očí. Vystřízlivět a přiznat si, že do některých vztahů dáváte víc, než se vám vrací. Někdo mohl vaši důvěru špatně pochopit a zneužít ji. Srdce se možná bude bránit, zato rozum bude dnes dobrým rádcem.

R y b y

Tento den má slibný potenciál na využití vaší vitality, optimismu, srdečnosti. To vše a ještě navíc vaše kouzlo osobnosti vás dovede ke spokojenosti, které lze využít k dosažení moci, vlivu, vážnosti a úcty druhých lidí. Využijte proto veškerý svůj potenciál, který se vám může vrátit v podobě povýšení nebo k navázání vřelých spojení.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji báječný den všem.

Pro osobní nebo písemný výklad se neváhejte objednat na illa.brejchova@seznam.cz. Děkuji.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu