Zpět na články

Denní karta pro všechna znamení na 30.12.2022

Náhled do tarotu podle jednotlivých znamení, na co si v tento den dát pozor, kde se nechat motivovat. Inspirace, jak nejlépe prožít tento den.

Denní karta pro všechna znamení na 30.12.2022

Denní karta pro všechna znamení na 30.12.2022

"Smích a pláč jsou nejcennější majetek živého člověka." J. Werich

Beran

Možná pocítíte sklíčenost, pesimismus a drobné starosti okolo vás. Není potřeba trestat sám sebe a mít sklon ke kritice. Někdy stačí si uvědomit, že to jsou převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli trestáni rodiči nebo učiteli. A pokud to nejsou obavy ze současnosti, pak se hlásí o slovo vaše podvědomí, kdy jste v dětství zažili něco, čemu jste neporozuměli a to se ukrylo v podobě strachu hluboko do míst, kam se denně nechodí. Dnes s odstupem času je přínosné se na minulost podívat s moudrostí, která se věkem získá.

B ý K

V tento den se můžete potkat v práci nebo okolí nějakého člověka, který by vám rád uškodil, ať už pomluvou nebo nějakým překroucením skutečností. Dobrá rada zní, nenechte se vtáhnout do této negativní energie a zkuste pozorovat situaci s nadhledem. Tady platí, čím méně se zapojíte, tím více časem získáte a přestoupíte na stranu vítězů.

B L í Ž E N C I

Kde na sebe kladete příliš velké požadavky? Chcete nést na svých bedrech starosti celého světa? Tyto překážky nejlépe zdoláte tím, že si konečně dopřejete radovánky, které jste dlouho odkládali. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. Znáte bobříka mlčení?

Rak

Nemáte pocit, že jste vyčerpaní, ustrnulí? Pro tento dočasný stav možná nevidíte nové příležitosti, které se vám nabízejí. Je dobré se věcem podívat na kloub, prozkoumat situaci, než abyste jí prostě přijali. To vám pomůže zjistit, co je potřeba změnit, abyste se pohnuli z místa.

Lev

Chodili jste rádi do školy a učíte se rádi novým věcem, získáváte nové informace? Tento den je nakloněn sebevzdělávání a všemu, co vás může posunout o pracovní stupínek výše. Sledujte svůj cíl a důvěřujte svým schopnostem.

Panna

Pokud jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat.

V á H Y

V tento den můžete mít pocit, že se uzavírá něco nefunkčního, co už vám neslouží a oznamuje příchod něčeho nového. Říká se, že bez umírání nelze žít a je dobré toto poznání přijmout. Máte-li rozkvétat, potřebujete změnu, ať už v názorech, myšlení, přijetí nových názorů a přesvědčení, která byla převzata od rodičů, učitelů.

š T í R

Odpočinek se dá prožít i tak, že usednete k dlouho odkládanému napsání svého blogu, namalování obrazu, navštívíte lekci jógy nebo orientálního tance. V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti. V opačném případě se z vás může stát mrzout a tím vy jistě nechcete být.

Střelec

Vaše dosavadní jistota může být náhle podkopána a vám se může zhroutit pomyslná obrana jako domeček z karet. Ale toto vše musí přijít, protože uzavření se do své ulity před okolím nejde donekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. Těšte se na vše nové, až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasně.

Kozoroh

V tento den ponesete zodpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. V zaměstnání to svědčí o tom, že můžete počítat se slušným zacházením i hodnocením, znamená to, že se nevyplatí klamat a jednat nečestně. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte označit jízdenku.

V O D N á Ř

Dnes se vám může stát, že se najde někdo, kdo vám cosi nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě ublížit. Ale nezoufejte, dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého soka odzbrojíte, protože toto gesto od vás určitě neočekával.

Ryby

Pokud člověk prožije nějaké zklamání, není divu, že se uzavře do sebe a vystaví si tak pomyslnou ochrannou zeď. V tomto období je dobré si uvědomit, co nám daná situace měla ukázat, poučit se z vlastních chyb a jít dále. A tento okamžik nastal právě dnes, je zapotřebí se opět aktivně zapojit do života a užívat si jeho krás.

Přeji báječný den všem

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam.cz

Děkuji.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu