Zpět na články

Jaký bude týden od 9. 1. 2023 do 15. 1. 2023 tentokráte podle pěti mincí stejné hodnoty a veršů z I-Tingu.

Ze silných kořenů se rodí zdravé větve a listy, v hustém lese rostou stromy různých tvarů, když se všechno daří, i voňavé orchideje se rozrostou jako plevel.

Jaký bude týden od 9. 1. 2023 do 15. 1. 2023 tentokráte podle pěti mincí stejné hodnoty a veršů z I-Tingu.

Jaký bude týden od 9. 1. 2023 do 15. 1. 2023 tentokráte podle pěti mincí stejné hodnoty a veršů z I-Tingu.

H-hlava

O-orel

Berani:

HOHHO

Ze silných kořenů se rodí zdravé větve a listy,

v hustém lese rostou stromy různých tvarů,

když se všechno daří,

i voňavé orchideje se rozrostou jako plevel.

Každý začátek bude těžký ve všem, do čeho se pustíte. Pokud máte jasnou představu o tom, jak má určitý projekt vypadat, nebo jak se budete posunovat vpřed, najdete správnou cestu a další vývoj bude velmi příznivý. Je důležité, abyste při prosazování svého plánu měli v zásobě více alternativ. Nezapomínejte vyslechnout též názory okolí. V osobním i profesním životě dělejte cokoliv, co považujete za správné. Nepotlačujte své starosti a trápení, ani se nepřetvářejte k obrazu někoho jiného. Každopádně máte osud a štěstí na své straně, vaše přání má předpoklady k tomu, aby se splnilo a přineslo vám hojnost a štěstí.

Býci:

HOOOO

Vojáci oblékli zbroj,

čas přeměn nastal,

kapr přeskakuje Dračí bránu

a obyčejný člověk se stává nesmrtelným.

Vrátili jste se z těžké bitvy, což může znamenat: vyléčení, úspěšné složení zkoušek, výhra v konkurzu apod. Vynaložené úsilí nebylo zbytečné, přináší zaslouženou úrodu. Ovšem vy nepatříte k lidem, kteří spokojeně usínají na vavřínech. Potřebujete se stále rozvíjet a dělat něco užitečného nejen pro sebe a své blízké, ale pro celou společnost. Připravte se na velké životní změny, jejichž strůjcem ale budete vy osobně. Začněte co nejdříve, neotálejte, situace kolem vás je velmi příznivá. Vyhovuje vám spořádaný život, vaší velkou vášní jsou peníze. Umíte je udržet pohromadě, aby se nerozkutálely.

Blíženci:

HOOOH

Stromy spí zimním spánkem

bez listí a bez květů,

ale jaro je již za dveřmi

a poupata se začnou brzy rozvíjet.

Hýříte nápady, ale ne všechny jsou realizovatelné. Mohou být megalomanské, nepromyšlené, důvodů, proč se vám nedařilo je prosadit, může být hodně. Vadí vám to, ale nedá se nic dělat a budete muset osobní i pracovní život přehodnotit. Popřemýšlejte o tom, jak se k lidem chováte, možná i tam budete mít určité rezervy. Důležitá je především trpělivost, protože nic netrvá věčně, i vaše smolné období brzy skončí. Buďte připraveni, protože s přicházejícím jarem, kdy se začnou na stromech rozvíjet poupata, se i ve vašem životě začnou dít nové a nesmírně zajímavé věci. Leckam se dostanete, mnohé zažijete, ve společnosti pak budete zářit.

Raci:

HHOHO

Lékem si chceš přivolat zdraví,

ale nemoc neustává,

buď opatrný a vytrvej

a sám sobě přej klid mysli.

Ať se snažíte sebevíc, něco se neuvěřitelně dlouho vleče. Problémový vztah, potíže v zaměstnání, zdravotní neduhy apod. Dávejte si pozor na změny nálad, mějte je pod kontrolou, protože jeden konkrétní problém by mohl zasáhnout i do jiných oblastí vašeho života. Především na množství podnětů byste mohli reagovat podrážděně. Uvolněte se, myslete na krásné a pozitivní věci, plánujte dovolenou, navštěvujte různé zajímavé akce apod. O tom, co vás trápí, tolik nepřemýšlejte, protože problém tak, jak nečekaně přišel, zase nečekaně odejde. Nikam nepospíchejte, popřejte sami sobě hodně štěstí. Hlavně si zachovejte dobrou náladu a smysl pro humor.

Lvi:

HOHOH

Slávu provází postavení a moc,

drak i fénix si najdou vlastní cestu.

I člověk s velkým bohatstvím

může občas létat.

Patříte k nesmírně ambiciózním lidem a vytčený cíl máte na dosah ruky. Prestižní postavení a výjimečný plat, o němž si většina lidí z vašeho okolí může jen nechat zdát. Konečně se naplnila vaše touha po moci a po vysokém postavení. Vaše vlivné postavení však před vás staví nové povinnosti i nutnost doplnění dalšího vzdělání. Dejte si pozor, abyste svou moc nezneužívali a občas vsaďte na duchovní moudrost a obyčejný selský rozum. Pamatujte si, že nic není trvalé, z výšky se dá též spadnout. A čím jste výše, tím ten pád na zem více bolí. Lidský život je jako řeka a cesty k moři mohou být plné zákrut, vodních vírů, jedním slovem řečeno - nevyzpytatelné. A nemějte ostatním za zlé to, co sami sobě promíjíte.

Panny:

OOHOO

Po jezeře pluje loďka,

na pláži čeká poklad,

rozvíjej své schopnosti

a nalezneš štěstí.

Některé z vašich plánů se blíží k cíli. Ovšem nemůžete trpně čekat, jak vše dopadne, ale dál rozvíjejte své znalosti a schopnosti. Až se naskytne ta pravá příležitost, na nic nečekejte a okamžitě ji využijte. Neztrácejte odvahu, když vás potkají překážky nebo nepříjemné zážitky. Pokud se nevzdáte a ve všech zkouškách, které vám osud přichystal, obstojíte, naleznete své štěstí. Je možné, že některých svých plánů se budete muset vzdát, nebo je přesunout na pozdější dobu. Nestyďte se občas vyhledat něčí náruč, kde se budete moci pořádně vyplakat. Ale celkově, viz čtvrtý verš, vaše úsilí a příkladná píle vám přinesou zisk, uznání, radost z dobře vykonané práce.

Váhy:

OOOOO

Možná máte dojem, že vaše práce a vaše nápady nejsou náležitě oceněny. Váš potenciál je ve skutečnosti přirovnáván k drahocennému nefritu, který někde leží nepovšimnut v prachu a v blátě. Už je vám, po přečtení těch několika veršů jasné, že všechno je jen otázkou času. Brzy se totiž objeví někdo, kdo rozpozná vaši cenu, odhalí vaše dobré vlastnosti a bude si jich vážit. Neztrácejte naději kvůli překážkám, kterým nyní čelíte. Vše se brzy v dobré obrátí, radikální změna i uznání jsou už na dosah. Velice snadno se dokážete vcítit do problémů jiných a vždy umíte najít cestičku, jak jim pomoci. Občas se musíte převtělit do role herců a slabší jedince podpořit a pochválit. Uspokojuje vás pocit, že jste užiteční, ale nezapomínejte, že i vy někdy potřebujete podporu a lidské teplo.

štíři:

OHOOH

Ze dna studně toužíš spatřit měsíc,

ale vidíš pouze jeho stín,

bohatství přichází a odchází,

buď opatrný a moudrý,

abys neztratil svůj klid.

Z různých zdrojů k vám přicházejí informace a vaší povinností je se k nim nějak vyjádřit. Nespoléhejte pouze na to, co se dovíte, směrodatný není ani váš subjektivní dojem. Nedělejte rychlé a zbrklé závěry, dopřejte si čas a ptejte se, čtěte, komunikujte. Než vyslovíte závěrečný verdikt, pečlivě zvažte každou vyřčenou větu, abyste nikomu neublížili. A hlavně se zdaleka vyhýbejte lidem, kteří by vás chtěli podplatit. Rozhodně se nesmíte nechat ovládnout hamižností. Neumíte odpouštět, každou křivdu si pamatujete. A čekáte na dobu, kdy se budete moci revanšovat - nechci naplno použít slovo pomstít. Není radno se s vámi pouštět do křížku, zejména když jde o vztahy a peníze. Může se stát, že budete zapleteni do několika milostných afér, ovšem vy svoje chování perfektně obhájíte, takže verdikt bude znít NEVINEN.

Střelci:

OHHHH

Blahodárný déšť osvěžuje mladé semenáčky,

tak proč se obávat chudé sklizně?

Dopřej své mysli štěstí,

udělej si pohodlí a zažeň starosti.

Práce, kterou vykonáváte, vám bude i v budoucnu přinášet ovoce, zisky. I když se vám možná zdá, že pracovních nabídek je stále méně, není třeba se bát, že umřete hlady. Nová informace či nová nabídka se objeví v pravý čas. Možná je nutno trochu zvolnit, proto oddechový čas využijte k odpočinku a regeneraci. Čtěte, učte se cizí jazyky, zvládněte některé sportovní disciplíny, cestujte a poznávejte jinou kulturu. Máte talent nadchnout jiné a příjemným způsobem jim sdělit vše, co sami víte. Zanedlouho vás čeká osobní setkání s někým, koho delší dobu znáte a kdo bude mít na vaši budoucnost velký vliv. A pokud tuto osobu ještě trochu povzbudíte, zamiluje se do vás. Zatím se vám ale vede dobře, usmívejte se.

Kozorozi:

OHHOO

Unavený kůň se vydává na další cestu,

hladový člověk musí podstoupit další dlouhou pouť,

číhají na ně mnohé překážky

a není místa, kam by mohli složit hlavu.

Nežeňte se dopředu za každou cenu, vaše tělo i vaši blízcí jsou hodně unaveni. Dopřejte sobě i jim odpočinek, protože záležitosti, kterými se musíte zabývat, spotřebují hodně vaší energie. Odpočiňte si a pak začněte znovu směřovat k vytčenému cíli. Nechtějte uspět za každou cenu, zdraví je prvém místě. Nevystavujte sebe ani své nejbližší zbytečnému tlaku, nechtějte získat vše a za každou cenu. Relaxujte a odpočívejte při řemeslných činnostech, navštivte známé na venkově a pomozte jim v péči o hospodářská zvířata. Třeba si vyčistíte si hlavu na pravé venkovské zabíjačce. Někteří zrozenci se vyhoupnou vzhůru díky milostným pletkám. Za svůj úspěch dokáží bojovat třeba i celé roky. A i kvůli tomu, že se za každou cenu chtějí uplatnit na vyšších postech, umějí se ke svěřené práci postavit ukázněně. Ovšem sami k sobě jsou hodně tvrdí. Chybí odpočinek, je to začarovaný kruh. A jsme opět na začátku predikce - vaše tělo je unaveno atd.

Vodnáři:

OOOHH

Slunce vychází nad východním mořem

a naplňuje svět svým jasem,

je-li tvůj čin prospěšný,

dojdeš k úspěšnému konci.

K tomu, aby se splnila vaše přání, je prvním předpokladem houževnatost a píle. Je třeba tvrdě pracovat a pak čin, který hodláte uskutečnit, by vám měl přinést něco dobrého a krásného. Seznámíte se a spřátelíte s člověkem, který zastává prominentní místo. Od seznámení budete očekávat víc než on, proto nemějte hlavu v oblacích. Někteří zrozenci se rozhodnou působit v charitativních službách. Hlouběji se začnete zajímat o své finance, penzijní připojištění, stavební spoření apod. V oblékání budete stále o pár kroků napřed, z poznámek okolí si nedělejte těžkou hlavu. Když chtějí šuškat, ať šuškají. Najednou zjistíte, že vás lákají politická témata, ale ve společnosti se v rozhovorech budete držet zpátky, spíše budete poslouchat, o čem nebo o kom si ostatní povídají.

Ryby:

OHOOO

Z větru se rodí pohyb,

pomoc hledej u přátel,

najdeš-li člověka, kterému důvěřuješ,

tvá mysl se utiší.

Starosti, pokud nějaké máte, neřešte sami, ale svěřte se člověku, kterému důvěřujete. Láká vás exotika i cizokrajné zvyklosti. Svým všeobecným rozhledem ovlivníte veřejné mínění. Pokud na svém účtu objevíte více peněz, utratíte je za zlato, šperky nebo polnosti. Nezadaní mohou občas prožívat emoční nebo milostné turbulence. Něco nového k vám přichází, něco starého a nepotřebného odchází. Milujete společenský život, zábavu, jste atraktivní a laskaví. Jste v hlubokém propojení se vzdělaným a moudrým člověkem, ovšem pokud by vás chtěl nějak pevně uchopit, sešněrovat a řídit váš život, utečete. V rodině se může objevit spor kvůli majetku, někdo se pokusí vám uškodit. Nesmíte se nechat odbýt, neustupujte, jednejte rezolutně, případně si obstarejte právní pomoc. Ovšem raději se snažte v klidu domluvit, přistoupit na kompromis, než se nechat tahat po soudech.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu