Zpět na články

Denní karta pro všechna znamení na pondělí 16.1.2023

Začíná nový týden a pro někoho může být náhled do tarotu inspirací, radou, jak tento týden zvládnout na pohodu.

Denní karta pro všechna znamení na pondělí 16.1.2023

Denní karta pro všechna znamení na 16.1. 2023

" Pane, nedávej mi to , co si přeji, ale to, co potřebuji." S. Exupéry.

Beran

Při pondělku to nejspíš budete vy, kdo bude určovat směr, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, v práci budete umět vést tým. Motivace bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem. Převezmou na svá bedra i ty nejtěžší úkoly. A i když z těchto vlastností splníte třeba jen polovinu, na scéně se může náhle objevit starší, sebejistá žena, která veškeré úkoly dotáhne do zdárného konce, protože i ona je rozený diplomat.

B ý K

Vaše myšlení je nejspíš přetíženo a můžete být unaveni z neustálého analyzování a pochybování. Jestliže pociťujete pochybnosti a napětí, není dobré dnes dělat žádná vážná rozhodnutí. Až budete mít chvilku času, zkuste se zeptat sami sebe, kdy toto pochybování začalo, zklamal vás partner nebo jste vložili důvěru v někoho, kdo ji zneužil? Je na čase nechat pochybnosti odplynout a odevzdat je vyšší moci.

B L í Ž E N C I

Zkuste nastavit správnou míru, nedělat ukvapená rozhodnutí. Tím si můžete získat pozornost svého okolí, které se vám i rádo přizpůsobí a podřídí. Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem a rozvahou, mohou dnes úspěšně splnit své cíle, které je dnes čekají. Pokud by se vaše plány dnes neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze opravdových problémů a jejich následného řešení. Cesta je cíl, i když se někdy nevyvíjí tak rychle, jak by bylo potřeba, ale kvalitní promyšlená strategie s malými krůčky mívá trvalejší podobu, než ukvapené rozhodnutí.Také je vhodná energie pro dlouhodobé investování.Ve vztazích je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení.Komunikace s dětmi by měla být přínosná a uspokojující, protože vám budou naslouchat a uvěří vašim slovům.To by měla být pro vás největší odměna.

Rak

Začátkem týdne to nejspíš budete vy, kdo bude určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění vést tým. Motivace bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud z těchto vlastností splníte třeba jen polovinu, do hry náhle vstoupí starší, sebejistá a diplomatická žena, která veškeré úkoly dotáhne do zdárného konce.Konec týdne od vás bude naopak očekávat seberealizaci a to v podobě vyjádření se přes vaše největší talenty. Určete asi cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází.Je vhodný čas pro investování na burze. Pro ty, kteří chtějí něco udělat pro své zdraví je vhodné navštívit léčitele nebo se poohlédnout po alternativní léčbě. Je dobré dělat nějakou činnost z radosti a naplnění bez ohledu na finanční ohodnocení.

Lev

V tento den můžete mít pocit, že je smutek okolo vás a že máte bezesné noci. Proč tomu tak je? Máte z něčeho obavy?Pokud to nejsou obavy ze současnosti, pak se hlásí o slovo vaše podvědomí, kdy jste v dětství zažili něco, čemu jste tenkrát nerozuměli a to se ukrylo v podobě strachu hluboko do míst, kam se denně nechodí. Dnes, s odstupem času je vhodné se na minulost podívat s moudrostí, která se věkem získá.Někomu by třeba pomohla meditace nebo regrese.

Panna

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek nebo je možné zažít pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance. Dnes můžete pocítit naplnění z práce nebo Láskou k životu. V zaměstnání se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na nástěnce nejlepšího zaměstnance. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu.

V á H Y

Máte pochybnosti o sobě nebo o vašem partnerovi? Cítíte se nevrlí, rozmrzelí? To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba něco změnit a vydat se novou cestou. Nenechte proto ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Pro tento dočasný stav jste si možná nevšimli příležitostí, které už k vám pomalu přicházejí. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub, než abyste je prostě jen mlčky přijali. To vám vrátí energii a chuť se opět zapojit do všeho okolo vás.

š T í R

Intuice k vám bude dnes promlouvat, ne každý ji však využije. Všímejte si vnuknutí a věřte, že změny, které uděláte díky jejímu uposlechnutí povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné všechny změny, které uděláte díky jejímu uposlechnutí povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné změny, které uděláte díky jejímu uposlechnutí povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše, které není dobré dlouho potlačovat, ani jim dávat velký význam.Také vás mohou provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít a nyní je příhodný čas projít tím temným lesem, abyste zjistili, že se v něm žádní strašáci nevyskytují. Ve vztazích je dobré procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých nemáte odhodlání vstoupit a nevezmete za kliku. Přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek.

Střelec

Dnešní setkání se ženou středního věku může být pro vás inspirující.Je tady vždy pro každého, umí naslouchat a dávat ty nejlepší rady.Miluje zvířátka a oni milují jí a to nejen pro pamlsky, které jim dává. Ona totiž umí vytvořit v jakýchkoliv podmínkách teplo domova. Je věrnou ženou a ke svému životu nepotřebuje luxus a pozlátko. Dokáže peníze vydělat, výhodně investovat, ušetřit. Které z těchto vlastností jsou vám blízké a které vás naopak u takových žen iritují? Dnes máte možnost se zamyslet nad tím, zda vám jsou takové vlastnosti blízké a chcete přijmout za své. Dejte péči sobě a vnímejte potřeby druhých okolo vás.

Kozoroh

Možná, že dnes uděláte nějaké rozhodnutí, zvolíte rychlý konec, tam, kde jste nebyli spokojeni, nenaplněni a prožívali jste trápení. Pak tedy dobrovolně zvolíte změnu. Nebo nebudete vůbec připraveni a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. V obou případech je moudré nebýt ukvapení, nejednejte s horkou hlavou. Spálit mosty dnes není vhodné u opravdu nepromyšlené příležitosti. S odstupem času, možná během deseti týdnů by vás to mohlo zamrzet..

V O D N á Ř

Někomu se dnes může podařit zažít pocit být v sedmém nebi nebo potkat prince na bílém koni a to po prožití nějakého příjemného emocionálního prožitku. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření. Pokud to tak cítíte, nebojte se i vy sami přijít s láskyplným gestem. Neskrývejte proto své city a buďte otevřeni svému okolí. Tyto pocity budete prožívat jak v srdci, tak i na rozumovém cítění.

Ryby

Buďte dnes svým dětem i rodině autoritou, udělejte nějakou správnou věc, nějaké pozitivní rozhodnutí, stačí ho vyslovit a další dny na něm zapracovat a dotáhnout do konce. Tento den je vám pro tyto záležitosti nakloněn a vy máte na důležitá rozhodnutí energii a spoustu nápadů, protože víte, že je dobré nemít žádné resty a nedokončenou práci. Zaplaťte si účty, dejte do pořádku sportovní náčiní a udělejte kontrolu vozidla.

Přeji všem báječný týden.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam.cz

Podíváme se, co se po vás žádá, co máte pochopit ke zdárnému posunu. Děkuji.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu