Zpět na články

Jaký bude týden od 16. 1. 2023 do 22. 1. 2023 tentokráte podle pěti mincí stejné hodnoty a veršů z I-Tingu.

Připravila kartářka Jana Fišerová. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit mailem fiserovaf-m@post.cz, nebo telefonem 603770115.

Jaký bude týden od 16. 1. 2023 do 22. 1. 2023 tentokráte podle pěti mincí stejné hodnoty a veršů z I-Tingu.

Jaký bude týden od 16. 1. 2023 do 22. 1. 2023 podle karet Tarot magie druidů.

Připravila kartářka Jana Fišerová. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit mailem fiserovaf-m@post.cz, nebo telefonem 603770115, případně se podívejte na www.dobrekartarky.cz nebo na Zverokruh.

V době chřipek a nachlazení se držte rady známého komika Jaroslava štercla: "U lidí, co užívají smích, neví doktor, do čeho by pích."

Berani:

Hvězda, Eso holí, Svět.

Hvězda se nezabývá vnějšími událostmi, spíš odráží váš současný psychický stav. Žijte v klidu, netrapte se ničím, co nemůžete ovlivnit. Důvěřujte budoucnosti. Pokud se potřebujete uzdravit, je Hvězda nesmírně příznivým znamením. Ostatní zrozence vyzývá k meditaci a k tvořivým činnostem. Rozhodli jste se, že konečně uskutečníte nějakou novou myšlenku a neochvějně věříte v její úspěch. K některým se mílovými kroky blíží nová láska, možná i nová životní cesta. V každém případě se jedná o spokojenost, duševní klid, radost, oslavy, tanec. Více zde.

Býci:

Princezna mečů, Deset pohárů, Znovuzrození.

Máte velký všeobecný přehled, umíte poradit. Při řešení pracovního problému vystupujete často jako smírčí soudce. I nepříjemné věci dokážete formulovat tak, abyste nikoho neurazili. Dejte si pozor, abyste nechtěně nevyzradili cizí tajemství a hlavně nestrkali nos do záležitostí, po kterých vám nic není. Osobní vztahy jsou trvalé a láskyplné. štěstí se vás drží zuby nehty. Možná je na obzoru i malá peněžní výhra. Připravte se na situaci, že vaše dospělé děti začnou opouštět rodinný krb. Nemůžete jim bránit v rozletu, ale vy se s dospíváním potomků těžko budete vyrovnávat. Najděte si vlastní zájmy a koníčky, myslete více na sebe a začněte se opečovávat. Více zde.

Blíženci:

Princ mečů, Blázen, Vůz.

Patříte k pohotovým, výmluvným a velice bystrým lidem. Dokážete reagovat na každou otázku, občas, když máte tu pravou náladu, rádi přijímáte slovní výzvy, případně vyvoláte hádku. Důvodem je touha se blýsknout, ukázat okolí, jak jste chytří, vtipní, úžasní. Rádi pobýváte ve společnosti a během zimních měsíců budete mít hodně příležitostí blýsknout se při jakékoliv zábavě. Soutěže v tanci, zpěvu, vymýšlení fantastických příběhů, tady se najdete. Pouze si dávejte pozor, abyste nemluvili jen vy, ale dali možnost vystoupit též dalším zúčastněným. Dostanete nabídku, kterou můžete využít jako přivýdělek ve svém volnu - bavič na rodinných oslavách. Více zde.

Raci:

Velekněžka, Milenci, Devět pentaklů.

Ke štěstí a spokojenosti potřebujete klid, ticho a dostatek samoty k přemýšlení. Pokud někam jdete, všímáte si detailů, a když ještě zapojíte vnitřní intuici, jste v obraze. Víte, co se kolem vás děje, vnímáte chování lidí, stačí vám několik detailů a propracujete se k určitému názoru. Svého skrytého potenciálu si važte. Ne každému je dán do vínku. Někteří z vás si obtížně hledají protějšek, protože hodně umluvení a hluční lidé vám nevyhovují. A ne každému také vyhovuje váš občasný únik do samoty. Žijte v lásce a v radosti, hledejte v životě hlavně pozitiva. V brzké době si začnete zařizovat letní dovolenou. Více zde.

Lvi:

Čtyři pentakly, Král pohárů, Spravedlnost.

V současné době i v blízké budoucnosti se budou vaše myšlenky točit kolem zvelebování domova. Zamýšlet se budete i nad zhodnocením úspor. S mnoha věcmi, které v domácnosti překážely, se rozloučíte a odnesete je do charitativních obchůdků. Třeba ještě udělají radost někomu jinému. Chystáte se na ples, budete si muset pořídit něco nového. Zadaní naplno projeví své city. Slovy i činy. Tolerance, upřímnost, péče o druhé, disciplína, čestnost, vyrovnanost - to je vaše životní krédo. A toho, jak žijete a jak jednáte, si hodně všímá vaše okolí. Postupně se zvyšuje vaše společenská prestiž, bude vám nabídnuta funkce nebo pracovní místo v komunální politice. Více zde.

Panny:

Vladař, Královna pohárů, Síla.

Jednáte zodpovědně, umíte myslet racionálně, lidem, o které pečujete, nabízíte vždy jasná pravidla a pevné hranice. Jestli přemýšlíte o volbě povolání, hledejte uplatnění ve světě divadla, filmu, umění, uplatnit se můžete i v oborech, které mají spojitost s léčením, léčitelstvím nebo vztahovým poradenstvím. Studujte pedagogiku, psychologii, speciální pedagogiku apod. Ve své profesi, pokud při vysokoškolském studiu vytrváte, budete úspěšní, rozvine se u vás naplno hluboká intuice, u některých i jasnovidné schopnosti. Váš život by měl i nadále být prodchnut láskou a soucitem k utrpení jiných. Občasné stresy nebo špatnou náladu neřešte prášky, ale cvičením, hlavně vytahováním zad. Více zde.

Váhy:

Tři poháry, Velekněz, Eso pentaklů.

Je čas začít slavit. Možná svatba, možná těhotenství nebo narození dítěte. Sejděte se s přáteli a s rodinou, zavzpomínejte na léta minulá. Lidem s uměleckým nadáním přináší první vytažená karta úspěch v oboru. Lidé, kteří studují, se budou ve zvýšené míře zajímat o náboženství a filozofické systémy, budou se též obracet k tradicím a hledat v nich inspiraci pro současnost. Zejména tradiční způsob uvažování a zdravý selský rozum budou mít hlavní slovo v případech, kdy se zrozenec bude muset zodpovědně rozhodnout. Do vašeho života vstoupí v brzké době změna - může to být nabídka práce, zvýšení platu, dědictví, výhra. Zadaní mají i nadále vztah pevný, bezpečný a trvalý. Více zde.

štíři:

Viselec, Princ holí, Princezna pohárů.

Jste nesmírně akční, potřebujete stále něco dělat, máte dojem, že rozpracované projekty a plány stagnují, uvízly na mrtvém bodě. Zaměřte svou pozornost na jiné činnosti a nechejte čas plynout. Pokud změníte přístup ke svým prioritám, zjistíte, že důležité už důležité není a naopak. Snažte se být trpěliví, podle karet máte před sebou další výzvy: stěhování, dobrodružství, cestování, noví a zajímaví lidé. Některé z vás začne přitahovat ezoterika, meditace, objevování vnitřních světů. Jiní obdrží dobrou zprávu - narození děťátka. Ale dobrá zpráva přichází i pro ty, kteří smutnili při stagnaci projektu. Do šesti týdnů by se měly ledy pohnout. Více zde.

Střelci:

Tři pentakly, Mág, Eso pohárů.

Plody vaší práce jsou výsledkem vaší píle, náročných zkoušek i praxe. Stále patříte k velmi zaneprázdněným lidem a dobře víte, že je stále co zlepšovat. Někteří zrozenci se budou muset připravit na konkurz nebo náročnou zkoušku, při které opět budou muset obhájit své znalosti a dovednosti. Karty doporučují, abyste neusínali na vavřínech, ale začali se pouštět do nových projektů. Hledejte inspiraci v knihách, v cizině, u jiných, třeba i exotických, národů. Nezadané čeká nový milostný vztah, který je vám nabízen jako dar. Pečujte o svou novou lásku, díky ní k vám proudí boží požehnání. Více zde.

Kozorozi:

Vládkyně, šest pohárů, Král holí.

Sňatek, těhotenství, nové nápady, sklízíte plody své práce. Ze vztahů, osobních i pracovních, vám plynou materiální výhody. Velmi často vzpomínáte na minulost, na své dětství, na přátele, kteří vás opustili, nebo s nimiž jste ztratili kontakt. K některým i po letech pociťujete hluboké city. Myslete ale jen na ty dobré věci, na to špatné z minulosti už zapomeňte. Máte před sebou důležité jednání na úřadech. Může se jednat o dědictví, převod majetku, o úvěr nebo o financování nějakého uměleckého projektu. Do úvěrů, půjček či spolufinancování se raději nepouštějte. Někdy méně bývá více, nemusíte mít všechno hned. Pouštějte se jen do takových finančních operací, na které vám stačí peníze. Na spolufinancování raději zapomeňte. Více zde.

Vodnáři:

Královna mečů, Luna, Kolo.

Na jedné straně potřebujete nezávislost, na straně druhé chcete mít vše pod kontrolou. Díky svému půvabu i šarmu, vnímavosti a výbornému úsudku, se vám daří dosáhnout téměř všeho, oč usilujete. V osobních vztazích často zažíváte neúspěch, důvodem je vnitřní malá víra v sebe, občas máte dojem, že váš intelektuální vývoj díky složitým životním okolnostem nějak zamrzl. Zapomínáte, že zapracovat na sobě a doplnit si vzdělání můžete v každém věku. Stačí, když v sobě najdete dostatek odvahy. Upozornění pro ty zrozence, kteří občas někdy někomu zalžou. Pravda vyjde v brzké době na světlo boží, vaše snění a fantastické představy se změní v popel. Ovšem ve skutečnosti sklízíte pouze to, co jste zaseli. Některým sklizeň přináší sladkou úrodu, jiným hořké plody. Více zde.

Ryby:

Poustevník, Čtyři hole, Slunce.

V nejbližším období si dobře hlídejte svůj zdravotní stav, protože se od vás očekává, že budete vystupovat na veřejnosti jako učitel, rádce, zkrátka moudrá osoba, která bude ostatním předávat výsledky svého poznávání, studia, své práce. Výsledky budou ohromující, budete slavit a radovat se. Pokud se pustíte do renovace domu, bytu, či zahrady, i zde budete sami překvapeni úžasným výsledkem. Možná byste měli zajít do kostela na mši a poděkovat za dary, které nyní z vesmíru dostáváte. A po vykonaném díle si zasloužíte odpočinek. Na to nezapomeňte.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu