Zpět na články

Denní karta na pondělí 23. ledna 2023

Jak začít úspěšně první den nového týdne z pohledu tarotu pro všechna znamení.

Denní karta na pondělí 23. ledna 2023

Denní karta pro všechna znamení na pondělí 23. 1. 2023

"Že nedostanete v životě vždy to, co chcete, je někdy obrovské štěstí." Dalajláma

Beran

Začátek týdne je nakloněn k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy? Nikdy není pozdě a dnes si to můžete znovu zopakovat třeba nastoupením

do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku jako žák, který usedne prvně

do školní lavice a vidí učební látku poprvé ve svém životě.


B ý K

Něco se blíží a vy o tom nemáte zatím ponětí. A náhle přijde potěšující zpráva jako blesk z čistého nebe. Pro někoho to může být povýšení nebo uzavření dlouho táhnoucích

se obchodů, navázání nového vztahu. Je to proces rozvoje, najednou vás napadne tolik možností, které jste v minulých dnech neměli šanci vymyslet a to jste zkombinovali

nespočet možných variant. A dnes bez velké námahy najednou jde vše mnohem lépe. Je tu skvělá příležitost urovnat spory.

B L í Ž E N C I

Na tento den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. Na mentální úrovni by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti

se ve vás skrývaly a jaké máte možnosti růstu a rozvoje své vlastní osobnosti. V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele,

setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Tomu se říká šťastný úlovek. Určitě to bude den radostného překvapení, třeba i jen příjemná návštěva.

Mějte proto oči otevřené a jděte štěstí trošku naproti.

Kupte si los nebo si vsaďte ve Fortuně.


Rak

Někdy méně je více a i občasná zahálka má svůj význam a to se po vás žádá zrovna v tento den. Nedělejte žádná ukvapená rozhodnutí a věřte, že trpělivost přináší růže.

Čas a nic nedělání pracuje pro vás. Věřte, že se vám to dnes vyplatí.


Lev

Při pondělku můžete odhalit nějakou přetvářku a faleš a zjistit, že jste byli vtaženi do nějakého trojúhelníku nebo, že je nějaká třetí osoba, která narušuje váš vztah.

Mějte proto dnes oči otevřené a pokud pocítíte křivdu, nedovolte ji, aby se vás ovládla a proměnila se v psychosomatický problém.



Panna

Dnes možná budete hledat nový směr.

Na úrovni vědomí to znamená, že pocítíte, že je dobré učinit rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. V oblasti pracovních vztahů si třeba povšimnete, že jste na

správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost ve vztazích ke kolegům. Někde uvnitř sebe víte, že se otevírá splynutí s vesmírem a přichází nový, slibný začátek nebo, že

najdete nový životní směr,nové poslání.

Pro někoho může znamenat tento den završení nějaké životní etapy.

V povolání to ukazuje, že jste na správné cestě k práci snů ať už v podobě příjemného pracovního kolektivu doma nebo i v cizině.

V á H Y

V tento den můžete mít pocit, že vás provází smutek a že zažíváte bezesné noci. Proč tomu tak je? Máte z něčeho obavy?

Pokud to nejsou obavy ze současnosti, pak se hlásí o slovo vaše podvědomí, kdy jste v dětství zažili něco, čemu jste tenkrát nerozuměli. Tato nevědomost se ukryla v podobě

strachu hluboko do míst, kam se denně nechodí. Proto dnes, s odstupem času je vhodné se na minulost podívat s moudrostí, která se věkem získá.

Může se to týkat hádky rodičů, kdy jste měli obavy, abyste nepřišli o jednoho z nich. Zkuste navštívit rodinné konstelace.


š T í R

Pro dnešní den je výhodné, umět zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory.

Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout.

Pokud to půjde, zůstaňte v klidu s vírou, že zítra je taky den.

Ujasněte si, čeho chcete na pracovišti dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj.

Pokud ve vztahu nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere vážně.

Střelec

Pondělí, začátek týdne může pro někoho znamenat, že u sebe objeví sklony k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti, dávání nezištných darů.

Vaše laskavost a velkorysost je příležitostí, jak pomoci potřebným a právě dnes by měla být zúročena dvojnásobně.

Vyjádřite i své potřeby, tím nezapomínejte na sebe a naslouchejte potřebám druhých. Tím lze dojít k uvědomění, zda raději dáváte a nebo přijímáte pomoc.

Nejvíce se to dá využít v pracovní oblasti a nebo tam, kde jsou viditelné sociální rozdíly. Někteří z vás mohou být pochváleni za svou práci a píli a to člověka jistě potěší.


Kozoroh

Je dost pravděpodobné, že se po vás dnes bude chtít, abyste opustili něco, co je pro vás důvěrně známé. Už to pro vás nebude samozřejmostí.

Možná budete odcházet s těžkým srdcem, nebudete se chtít loučit, ale věřte,že se otevírají nové cesty.

To, proč jste museli opustit staré, záhy zjistíte. Pokud máte pocit vyhoření, cesta změny vás inspiruje pro nový životní směr.

Nepropadejte smutku, pokud vás opustí něco,v co jste věřili.

Odhoďte své beznadějné naděje a iluze v partnerských vztazích, jestliže stereotyp ukazuje něco jiného.

Je potřeba opustit něco nefunkčního, nasbírat novou tvůrčí energii a vydat se novým směrem.


V O D N á Ř

Dnes můžete zažít pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a rozhodnete se udělat rychlý konec.

Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Dobrá rada zní, nedělejte ukvapené

rozhodnutí a zvažte, jak s touto situací naložit. S odstupem času, možná deseti týdnů uvidíte věci z jiného úhlu pohledu a vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo zamrzet.


Ryby

Nový pracovní týden, nové začátky s dobrou vyhlídkou do budoucna, to vše se dnes nabízí k realizaci.

Pokud zvažujete se přestěhovat, pořídit si domácího mazlíčka, odejít z práce, to vše má dobrý předpoklad k uskutečnění.

Ale nezapomeňte, pokud se pro něco takového rozhodnete, je moudré to opravdu zvážit, protože pak už nebude cesty zpět.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam.cz

Podíváme se, co je třeba pochopit ke zdárnému posunu. Děkuji.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu