Zpět na články

Denní karta na pátek 27.1. 2023

Jak to vidí karty pro všechna znamení na pátek 27.1. 2023? Na co se připravit, na co se těšit, co nechat odejít?

Denní karta na pátek 27.1. 2023

Denní karta pro všechna znamení na 27. 1. 2023

" Sněte si svůj vlastní sen. Nebo si vás najme někdo jiný, abyste snili ten jeho." Farrah Gray

Beran

Čeká vás změna, nové začátky, cesta do neznáma, překročení na druhý břeh. Je potřeba situaci nejprve prozkoumat, zbavit se možné trémy a rozhodně

se nenechat vyvést z míry. Neustupujte ani o krok zpět. Uvědomte si však, že pokud se rozhodnete pro nové začátky, zanecháte za sebou nepotřebné.

Jestliže si pořídíte nového mazlíčka, je to rozhodující krok pro dlouhodobou budoucnost.

B ý K

Možná, dnes dojdete k uvědomění, že nastal čas k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy? Můžete dnes cítit, že je potřeba se naučit nové věci

a znovu si zopakovat pár informací, třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu.

Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku jako žák, který nastoupí do první třídy a učí se nové věci pomalu a jistě.

B L í Ž E N C I

Stalo se vám, že jste si povzdechnuli, zda nestojí celý svět proti vám? Voláte babičce domů a ona má vybitý telefon a vy nevíte, co se u ní děje?

Cesta do práce je nekonečná a vy trčíte v zácpě? Zůstali jste bezmocní před vchodovými dveřmi, protože se vám zlomil klíč v zámku?

V práci zažíváte rivalitu mezi kolegy? Co vám tyto situace chtějí říct? Zkuste si stanovit priority a odstranit okolnosti, které vám nedovolí dodržovat řád,

a tím vás zdržují od důležité práce.

Rak

Tento den je o vzájemné spolupráci. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu,

ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou.

Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně.

Někdo si toho může všimnout a i pro vás navrhne odměnu. Nezapomeňte tedy i na sebe a nebojte se vyjádřit své potřeby.

Lev

Nastal čas využít vlastní síly k dosažení vašich cílů, protože tento den je nakloněn vaší přirozenosti a kartě Síla, což je vaše podstata.

Je nutné dát prostor vaší nevyužité síle a odvaze projevit svůj názor a za ním si stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální.

Nastal čas být více tolerantní jak k sobě, tak k chybám druhým.

Je dobré také umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč.

Panna

Něco uvnitř se ve vás změnilo a najednou vás napadne, je tato cesta i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho.

Pokud míří stejným směrem, je čas na změny, a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře.

Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem. Dobrá rada nad zlato, dnes buďte sami sebou, mluvte pravdu a nenasazujte si masky.

V á H Y

Jestliže jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi,

že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu.

To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat.

š T í R

Je dosti pravděpodobné, že jste pár dní nazpět prožili nějakou nepříjemnou situaci a nevědomky si uložili do podvědomí pár negativních vzorců, které vás mají snahu ovládat.

Ještě je čas situaci prověřit a změnit negativní očekávání. Obklopujte se tedy proto radostnými událostmi, filmy, zajděte si do divadla.

Střelec

Nepropadejte dnes melancholii a smutku, který by vás mohl následně provázet i po dobu pěti dnů, tato situace po této době ustane a vy opět uvidíte svět v růžových barvách.

Jestliže jste toužili po povýšení nebo se vám rozpadá vztah, může to být třeba proto, že jste vyvinuli malé úsilí. Ještě je tu druhá šance tyto okolnosti napravit nebo si pro příště

uvědomit tuto skutečnost a podobnou chybu už nedopustit.


Kozoroh

Dnes se může stát, že budete cítít, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí a to tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni. Třeba se rozhodnete, udělat rychlý

konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo.

Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Nyní hraje čas proti vám, ale možná, po době deseti týdnů uvidíte věci z jiného pohledu a vaše

ukvapené rozhodnutí by vás mohlo zamrzet.

V O D N á Ř

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. To vám může natolik zastřít jasnou mysl, že uvěříte v možnou prohru své osoby.

Bylo by dobré najít příčinu těchto strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera, ale věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a překonat.

Ryby

Tento den je o změně, nových začátcích, cestě, jejíž cíl zatím není znám. Může se jednat o změnu povolání, rozpad partnerských svazků, změna pohledu na věc, zaměření

pozornosti na něco nového nebo jen uvědomění, které ve vás probudí touhu po nových začátcích, třeba i přestěhování. To může být dobrovolné nebo i vystěhování.


Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam.cz

Podíváme se, co je třeba pochopit ke zdárnému posunu. Děkuji.


Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu