Zpět na články

Jaký bude týden od 30. 1. 2023 do 5. 2. 2023 podle kartářky.

2. únor je podle staré víry den, kdy končí čas Vánoc, zima ztrácí na síle, blíží se masopust a do oken už pomalu nakukuje jaro. V každém domě by měla být v ten den zapálena svíčka, aby se od vás

Jaký bude týden od 30. 1. 2023 do 5. 2. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od 30. 1. 2023 do 5. 2. 2023 podle kartářky.

2. únor je podle staré víry den, kdy končí čas Vánoc, zima ztrácí na síle, blíží se masopust a do oken už pomalu nakukuje jaro. V každém domě by měla být v ten den zapálena svíčka, aby se od vás odvracela všechna zla. A zapomínat bychom neměli ani na mrtvé. I na jejich památku bychom měli ten den zapálit svíčku.

Výklad jsem připravila podle Tarotu a Velké arkány. Možná zde najdete odpovědi na některé z otázek, které vás trápí.

  1. Co mě čeká v blízké budoucnosti?
  2. Splní se mi to, co chci?
  3. Je moje rozhodnutí ohledně určitého problému správné? Co si mám při jeho řešení uvědomit?

Berani:

Zamilovaní, Mág, Kolo štěstí.

Pokud máte nějaké problémy, řešte je okamžitě a neotálejte. Po těžkém období samoty k vám přichází šťastná láska. Vaše rozhodnutí ohledně výběru partnera bude správné. Zvýší se vaše sebevědomí, vaše přání se dostanou na mnohem vyšší úroveň. Rozhodnutí vám přináší pozitivní životní změnu. Uvědomte si, co pro vás slovo štěstí znamená a jděte za hlasem svého srdce. V případě, že potřebujete sílu štěstí znásobit, zajděte do numismatického obchodu a kupte si minci s Merkurem. A pokud budete muset před některými nápadníky utíkat a budete mít na nohou boty s vysokými podpatky, pamatujte si, že nejlépe se v tom případě utíká na hudbu Mendelssohna. Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Býci:

Poustevník, Velekněz, Spravedlnost.

Trápení, kterým budete procházet, je nepříjemné pro vás i pro vaše okolí, které vše prožívá s vámi. Ovšem smutek a vnitřní bolest nebudou mít dlouhé trvání. Na splnění toho, co si přejete, si budete muset ještě nějaký čas počkat, ovšem celkově, v dlouhodobém horizontu, zní odpověď ANO. Poslední vytažená karta vás nabádá k tomu, abyste svá rozhodnutí znovu zvážili a pokud možno něco na nich změnili. Nechtějte vyhrát za každou cenu, ublížili byste především sami sobě. Možná vás uklidní starý ruský recept: smíchejte kvalitní včelí med s čerstvě umletými vlašskými ořechy. Ráno i večer užívejte čajovou lžičku směsi. A protože je čas Hromnic, zapalte si každý večer svíčku a aspoň pět minut se v klidu dívejte do jejího plamenu. Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Blíženci:

Měsíc, Spravedlnost, Kolo štěstí.

Máte kolem sebe hodně známých, ovšem ne každého můžete považovat za přítele. Odhalíte člověka, který vám nepřeje, který vám závidí. Současně s odhalením jeho pravé tváře si můžete znepřátelit i další osoby. V plnění osobních přání se v současnosti ocitáte na mrtvém bodě, vše, do čeho se pustíte, nepostupuje vpřed, ale stagnuje. Nedovolte nikomu, aby vás od vašich plánů odradil, jděte za svým cílem, rozhodli jste se správně. Připravte se na nutnost rozšíření vzdělání, studium jazyků, právních dokumentů apod. Může se stát, že vás někdo bude stále obtěžovat věcmi, které sám neumí vyřešit. Naučte se říkat NE. Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Raci:

Síla, Svět, Vůz.

V lásce je třeba projevit více stálosti a nesnažit se hledat štěstí ještě někde jinde. Nemuselo by to dopadnout dobře. To, co si přejete, se splní, počítejte s tím, že velice brzy. Připravte se na změnu, se kterou jste nepočítali. Budete muset upravit své plány, které se týkají cestování, dovolené. Váhání a otálení karty nedoporučují. Nezadaní se mohou těšit na svatbu, která jim oběma přinese řadu výhod. V oblasti pracovní dojde k narovnání vztahů, které nebyly dříve příliš přátelské. Obě zúčastněné strany si uvědomí své chyby a podají si ruku ke smíru. Zapomeňte na pohodlnost, škodí vaší postavě. Zpívejte hodně a cokoliv, nápěv je libovolný. Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Lvi:

Císařovna, Velekněz, Mírnost.

Dostanete nečekané pozvání do společnosti, v níž se budete cítit nesmírně příjemně. Svým vzhledem, chováním a vystupováním zastíníte ostatní zúčastněné. Vaše osobní přání se nesplní hned, budete si muset ještě nějakou dobu počkat. Rozhodnutí, ke kterému jste dospěli, je správné, ovšem nezapomínejte na skromnost a pokoru. Neuškodí rovněž modlitba a poděkování vyšší moci za přízeň a ochranu. Ničeho se nebojte, váš strážný anděl je stále po vašem boku. Vyčerpání a únavu vyřešíte pomocí jablka. Přes noc do něho nastrkejte nové vyčištěné hřebíky, ráno jablko snězte. Proceduru opakujte asi 14 dní - do těla se vám dostane železo, draslík, zvýší se počet červených krvinek. Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Panny:

Ďábel, Blázen, Slunce.

Někdo si od vás bude chtít půjčit peníze, případně vám bude nabízet zajímavé zhodnocení úspor. Spoléhejte se na svůj zdravý rozum a do žádných půjček nebo finančních transakcí se nepouštějte. Jen pro jistotu, nikdy nevíte, co se může stát, mějte doma po ruce hotovost v hodnotě asi 3 5 tisíc korun. To, co plánujete do budoucnosti, se vám splní. Ovšem v žádném případě se nesnažte riskovat, stůjte nohama pevně na zemi a jednejte čestně, plňte sliby. Výsledek bude dobrý, ale spoléhejte hlavně sami na sebe. A pak se naplno vrhněte do všech zábav a radovánek. Bavte se. Klidný spánek bez nočních můr vám zajistí gagát - jantar čarodějnic. Zbaví vás též zloby a špatných vibrací. Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Váhy:

Velekněžka, Blázen, Hvězda.

Kdo hledá, najde. Práci, partnera, přivýdělek, vhodnou barvu svetru nebo kabátu. Musíte být jen trpěliví a nespěchat. Jste nesmírně úspěšní v intelektuální sféře, v té materiální je to už poněkud horší. Žijete si ve svém světě a to, co se děje kolem, vás příliš nezajímá. Ovšem odpověď na otázku, která se týká splnění vašeho přání, zní - ANO. Nemáte žádné nepřátele, což je vaše velké plus. Máte důvod k optimismu a k radosti, protože vše, nač sáhnete, vám kvete pod rukama. Samozřejmě nesmíte usínat na vavřínech, nýbrž se občas sneste z výšin vašich myšlenek na zem. Podívejte se na život kolem sebe bez růžových brýlí. Pozor si dávejte na to, jak dýcháte, vaše dýchání by mělo být hluboké, nikoliv povrchní. Vyhýbejte se moučným a sladkým jídlům, omezte pokrmy z masa. Hlídejte si játra a žlučník. Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

štíři:

Smrt, Císař, Mírnost.

V nejbližších dnech se nebudete cítit úplně ve své kůži. Potrápí vás nevyspání, kašel, rýma a bolesti zad. Jestli nechcete jít na nemocenskou, vezměte si pár dnů volna a odpočívejte v posteli. Okamžitá přání budete muset odložit na pozdější dobu. Po čase je uvidíte zcela jinýma očima a zřejmě si změníte priority. Důležité je nechtít všechno nyní, hned, okamžitě. Zvažte všechna pro a proti a nastolte ve svých přáních harmonii, řád, soulad a vyrovnanost. Postup v zaměstnání čeká hlavně ty zrozence, kteří mají technické vzdělání. Bolest v krku můžete vyléčit pomocí bílého zelí. Syrový list položte na krk, krk si omotejte šálou a po několika hodinách list vyhoďte. Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Střelci:

Viselec, Velekněžka, Císařovna.

Nacházíte se v situaci, kdy se nedá nic jiného dělat, než zůstat v klidu a čekat. Možná máte dojem, že se proti vám spikl celý Vesmír, nebo si s vámi někdo hraje jako kočka s myší. Ale možná také, když se na celou situaci podíváte z jiného úhlu, nastal čas, abyste se zamysleli sami nad sebou, na chvilku se zastavili a začali naslouchat tomu, co vám chce sdělit vaše duše a vaše tělo. Odpočívejte, relaxujte, jezte zdravě, ještě nějaký čas potrvá, než se opět ocitnete na výsluní. Nebojte se, úrody a sklizně se dočkáte. V období relativního klidu se věnujte více své rodině, jeďte na dovolenou, čtěte, navštěvujte divadla, koncerty a hlavně - jezte zdravě. Ve volném čase by si astmatici měli prozpěvovat Žalm112, Blaze muži, který se bojí Hospodina. Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Kozorozi:

Věž, Zamilovaní, Císař.

Problém, který řešíte, se táhne a výsledek je v nedohlednu. Nejlepší je vypustit to nepříjemné z hlavy a poručit myšlenkám, aby se chovaly pouze pozitivně. Něco se vyřeší samo, něco až tak důležité nebude, takže to, co nyní vypadá jako problém, v dohledné době splaskne jako bublina. V mileneckých vztazích hrozí hádky, každý z vás má jiné představy o společném soužití. Jestli uvažujete o rozchodu, tak raději dřív než později. Buďte odvážní a na nic nečekejte. Partnerovu povahu nezměníte. Velkou roli tu hraje partnerovo rodinné prostředí, výchova, ale i geny. Něco jste uspěchali a nyní sklízíte, co jste zaseli. Ztráta pro vás nebude ztrátou, nýbrž cestou, jak si začít plnit své sny. Máte-li strach z očarování, noste v soukromí na hlavě věnec z břečťanu, ochrání vás, žádné vyslané zlo vám neublíží. Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Vodnáři:

Měsíc, Síla, Kolo štěstí.

V zaměstnání jste uznáváni, čeká vás platový postup, ani v osobním životě si nemáte nač stěžovat. Tajné sny se pomalu, ale přece plní. Ani do budoucna s rychlým splněním něčeho, o čem sníte, příliš nepočítejte. To ovšem neznamená, že byste se svého přání měli vzdát. Jděte za svým snem, ale všímejte si i toho, co nacházíte okolo. To znamená studium, četba, cestování, návštěva přednášek, rozhovory se stejně naladěnými lidmi. Vaše přání tak získá širší rozměr a bude základnou k tomu, abyste se prosadili ve vyšší společnosti. Trpíte-li pocitem zranitelnosti, postavte na svou fotografii křišťál, případně vložte svou fotografii do křišťálové sklenice. Používejte tuto ochranu tak dlouho, dokud nepocítíte zlepšení. Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Ryby:

Svět, Hvězda, Měsíc.

Jste stále v pohybu. Možná nedokážete dlouho sedět na jednom místě, možná děláte nebo budete dělat průvodce v některé z cestovních kanceláří, možná se často stěhujete, případně dojíždíte za prací. A tak to podle karet máte i v dalších dnech. Díky vytažené kartě Hvězda je splnění vašeho přání na cestě k vám. Rozhodujete se po zralé úvaze, tedy správně. Pozor si ovšem dávejte na někoho z blízkého okolí, kdo vám závidí. Může se jednat o velmi blízkého spolupracovníka, ale též o méně úspěšného člena rodiny. Lidi nezměníte, jednejte s nimi slušně, brzy si najdou jiný objekt, na němž si budou vybíjet svou frustraci. Po odchodu nepříjemné návštěvy pomocí soli vyčistěte energeticky každou místnost v domě nebo v bytě. Do skleněné misky nasypejte sůl, misku umístěte do každé místnosti. Po šesti týdnech sůl vyhoďte a vyměňte za novou. Sůl absorbuje všechny negativní vlivy. A nezapomeňte vyvětrat.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu