Zpět na články

Předpověď karet na 1. února 2023

Jak to vidí karty na dnešní den po jednotlivých znameních? Necháte se motivovat a nahlédnete do svého osudu? Nezapomeňte, že vy jste jeho strůjce a svou cestu můžete kdykoliv změnit. Důležitý je cíl.

Předpověď karet na 1. února 2023

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 1. 2. 2023

" Náhoda pomáhá těm, kteří jsou na ni připraveni". B. Pascal

Beran

Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout a nebát se vyjádřit své touhy

a potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně.

B ý K

Pokud se cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, nebojte se na čas opustit společnost a radovánky.

Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství přicházejících myšlenek.

Někteří naopak mohou zaznamenat, že okolí s nimi naopak nekomunikuje a vzdaluje se. V obou případech se dá tento čas využít pro poslech motivačních videí,

čtení knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas.

B L í Ž E N C I

Pro dnešní den je výhodné, umět zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory.

Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout.

Pokud to půjde, zůstaňte v klidu s vírou, že zítra je taky den.

Ujasněte si, čeho chcete na pracovišti dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj.

Nedělejte žádná vážná rozhodnutí.

Jestliže ve vztazích nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere vážně.

Rak

Přichází rozloučení, uvolnění, konec,uzavření nějakého cyklu, opuštění starých dogmat a převzatých pravidel.

Toto uvolnění zároveň ohlašuje příchod něčeho nového. Staré vzorce je proto moudré propustit a věřit v lepší zítřky.

To se týká jak nefunkčních vztahů, tak i práce, která vás už nenaplňuje.

Lev

Zkuste nastavit správnou míru, nedělejte ukvapená rozhodnutí a tím si můžete získat pozornost svého okolí, které se vám i rádo přizpůsobí a podřídí.

Zároveň budete středem pozornosti, což je vaší osobě blízké. Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem a rozvahou, splní své cíle s úspěchem.

Pokud by se vaše plány dnes neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze opravdových problémů

a jejich následného řešení. Cesta je cíl, i když někdy neubíhá tak rychle, jak by bylo potřeba, ale kvalitní promyšlená strategie s malými krůčky mívá trvalejší podobu,

než ukvapené rozhodnutí. Ve vztazích můžete zaznamenat posun k lepšímu, vášeň, odvahu i vzrušení.

Také je vhodná energie pro dlouhodobé investování.

Panna

Dnešní den a ještě pár dní poté je příznivé období pro spolupráci většího týmu lidí na projektu pro sociálně slabší jedince.

Přicházejí slibné vyhlídky, neboť kdo stojí pod šťastnou hvězdou bude mít nabídky k přátelství, novým kontaktům a slibným spojením.

Po dočasné krizi je moudré uvěřit v budoucnost a neztrácet naději. Můžete se proto s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů.

Vaše emoce pročistí a zesílí voda, pobyt v lázních, v sauně nebo u fontány.

V á H Y

Dnes to budete nejspíš vy, kdo bude v zaměstnání určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění vést tým.

Vaše motivace bude prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem

a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud tyto vlastnosti využijete třeba jen z poloviny,

klidně se může stát, že úkoly převezme sebejistá a diplomatická žena, která zbytek dovede do zdárného konce.

š T í R

Pokud vás sužovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že už jste poraženi, můžete dnešní den brát jako klíčový. Znamená to přechod na stranu vítězů.

V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění.

Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. Vychutnejte si zasloužený vavřínový věnec.

Střelec

Jestliže zaznamenáte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu.

Může to být tím, že vnímáte na pracovišti konkurenční boj a poměřování sil. Jedna z možností je ta, že se od kolegů jedná jen o neškodné hry,

někteří ale nemusí znát míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout.

Ujasněte si své priority a jděte si svou cestou.

Kozoroh

Vše, do čeho se dnes pustíte, ať už se jedná o obchod nebo lukrativní nabídku, která slibuje vydělat velké peníze, se ukazuje jako šance využít příznivého okamžiku.

To se může týkat uzavírání smluv, investování do rodinného majetku, dědictví. Zkuste změnit své nastavení, zažité konvence a uvítejte změnu.

Obchodníci na burze mohou využít této pozitivní energie pro transakce ve finančních záležitostech.

V O D N á Ř

Dnes odhoďte dlouhé komentáře o tom, co by se jak a proč mělo dělat a buďte mužem činu. To platí i pro ženy, protože se od vás vyžadují skutky, které vaše okolí ocení.

Den je nakloněn úspěšnému podnikání velkých obchodníků a všech projektů, okolo kterých se točí velké finance. I ve vztazích je moudré více činit,

proto je vhodné obdarovat partnerku krásnou květinou.

Ryby

Někteří z vás mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že uvízli ve spárech Murphyho zákonů.

Zjistěte, zda máte před obchodní schůzkou nabitý telefon, dejte si více času před touto cestou, protože byste mohli uvíznout v zácpě, ujasněte si priority

a nastavte si svůj denní řád. Mezi kolegy můžete zažít rivalitu, proto se nenechte vtáhnout do jejich zdánlivého porovnávání sil.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam.cz

Podíváme se, co je třeba pochopit ke zdárnému posunu. Děkuji.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu