Zpět na články

Jaký bude týden od 6. 2. 2023 do 12. 2. 2023 podle kartářky.

Patříte k lidem, kteří umějí být pokorní a vděční za to, jak daleko jste ve svém životě došli. Ohlédněte se za sebe a uvidíte, jaké stopy jste za sebou zanechali a co všechno jste dokázali.

Jaký bude týden od 6. 2. 2023 do 12. 2. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od 6. 2. 2023 do 12. 2. 2023 podle kartářky.

Výklad jsem připravila podle karet Kouzelné časy.

Berani:

Cesta, Humor, Blahobyt.

Patříte k lidem, kteří umějí být pokorní a vděční za to, jak daleko jste ve svém životě došli. Ohlédněte se za sebe a uvidíte, jaké stopy jste za sebou zanechali a co všechno jste dokázali. Važte si i toho, jaké lidi jste na své životní pouti potkávali. Jděte dál stejnou cestou, žijte si své sny. Někdy se vám možná bude zdát, že tolik starostí, které na svých bedrech nesete, ani neunesete. Ale věřte, že pomoc najdete na nečekaných místech. Co nejvíce se smějte. Nedovolte nikomu, aby vám zkazil pocit vnitřního klidu a míru. I nadále zaměřujte svoji pozornost na dobré věci. Dobro opět přivolá dobro. Co vyšlete, vrátí se k vám zpět jako bumerang. Věřte si, chvalte se, děkujte vyšší moci za všechna požehnání a váš blahobyt se znásobí. Naplňte svou duši hvězdami a tančete, i kdyby mělo právě pršet nebo sněžit. Více zde.

Býci:

Integrita, Pružnost, přátelství.

Zbavte se všeho, co vaší duši neprospívá, co vás svazuje a co nedovolí, abyste žili tak, jak chcete. Žijte si svůj život a nedovolte nikomu, aby ho žil někdo za vás. Čeká vás období, kdy budete muset opustit břehy jistoty a budete se muset zaměřit na to, co sice dělat nechcete, ale musíte. Jednejte čestně, v souladu se svým svědomím. V obtížných chvílích nebudete sami, pomohou vám lidé, kterým na vás opravdu záleží. Ty ostatní pak uvidíte v pravém světle a bez výčitek svědomí je necháte odejít. Nezadaní mají velkou šanci najít si kvalitní lásku. Nesmíte ale sedět doma za pecí, navštěvujte plesy a další společenské akce. Pobytem mezi lidmi trochu jiného ražení než jste vy se osobní problémy stanou zanedbatelnými. Více zde.

Blíženci:

Hledání, Elegance, Energie.

Máte před sebou období, kdy hledáte práci, nového přítele nebo přítelkyni, nový životní směr. I když nebude vše podle vašich představ, hledejte dál a nevzdávejte se. Možná budete muset i trochu riskovat, ale podle karet ve všem, do čeho se pustíte, uspějete. Na zkoušku, na konkurz, či schůzku choďte upravení, čistí, zapomeňte na výstřednosti. Nezapomeňte zvolit správnou vůni parfému, raději méně výraznou - tady platí, že méně je často více. A určitě by z vás neměl čpět cigaretový odér. Řada firem zaměstnává raději nekuřáky. Připravte se i po vědomostní stránce, nelekněte se dalších nutností nebo možností rozvíjení své osobnosti. A po psychickém výkonu pak relaxujte doma u sklenky kvalitního červeného vína, případně se právě prožitého stresu zbavte v posilovně nebo při jiné sportovní aktivitě. Více zde.

Raci:

Snílek, Vědomí, útočiště.

Sami nejlépe víte, co a jak byste měli dělat. Názory jiných můžete vyslechnout, ale řídit se jimi nemusíte. Přestože se vaše sny mnohdy podobají snům, nenechejte se nikdy zviklat a snažte se je uskutečnit. I když se vám nepodaří splnit vše, co jste si předsevzali, přesto vám nové životní zkušenosti a zážitky změní váš život k lepšímu. Na vše, co vidíte kolem sebe, se dívejte pozorně, všímejte si též drobností a dalších znamení. Občas se uchylte do samoty a přemýšlejte o všem, co jste v posledních dnech viděli nebo slyšeli. Může se stát, že budete mít pocit stagnace. V tom případě si zavolejte na pomoc svého strážného anděla. Dobře vám poradí. Pokud se stane, že stagnace a přešlapování na místě bude nějaký čas trvat, opět nezoufejte, ale zkuste některé ze svých snů přehodnotit. A uvidíte, že vývoj kupředu nastane okamžitě. Více zde.

Lvi:

Hodnota, Očekávání, Partnerství.

Vaše životní volby přinášejí své ovoce. A vy si užíváte odměnu, která k vám přichází. Tomu, co mělo dnes přijít, musela minulost udělat prostor. Ne vše v minulosti bylo pro vás jednoduché. Ale překážky jste zdárně překonali a možná právě nyní přichází okamžik, na který vaše srdce celou dobu čekalo. Už víte, že vztahy se nestanou dobrými samy od sebe, ale vyvíjejí se. Potřebují čas, trpělivost, ale i lidi, kteří chtějí být spolu. Vyjádřete svou lásku k nejbližším též slovy. Milujte sami sebe, opatrujte se, myslete více na své potřeby než na potřeby jiných. Jestli můžete, jeďte do lázní a poskytněte svému tělu tolik potřebný odpočinek. Více zde.

Panny:

Předtucha, Příroda, Sebedůvěra.

V nejbližších dnech se dovíte něco, co vám doslova vyrazí dech. Blíží se změna, která bude pro vás požehnáním. Nezapomeňte poděkovat Vesmíru, že na vás myslí a snaží se vám zpříjemnit někdy opravdu krušné chvíle. Vyjděte si ven do přírody, zhluboka dýchejte a hlavně zapomeňte na každodenní starosti. Můžete se pustit do nových projektů, můžete si začít plnit své tajné sny. A vše bez rizika, že se ocitnete na mrtvém bodě, nebo že se vám něco nebude dařit. Na veřejné vystoupení se pořádně připravte a počítejte s tím, že mezi zúčastněnými budete mít též oponenty. Více zde.

Váhy:

Pouť, Mírnost, Znovuzrození.

Nikdy nejste sami, vždy máte po boku plno přátel nebo lidí, kteří jsou naladěni na stejnou strunu jako vy a s nimiž si stále máte o čem povídat. Daří se vám, co si usmyslíte, to dokážete splnit. Zatím podle karet by vaše úkoly, pomocí nichž postupujete vpřed, měly být krátkodobějšího rázu, asi za tři až čtyři měsíce už byste si měli ve svých plánech vytvořit dlouhodobější vizi. I nadále se k okolí chovejte mírně a laskavě, vyplatí se vám to. Zrozenci, kteří prožívají určitá trápení, se mohou těšit na brzkou pozitivní změnu. Není třeba smutnit, ale je nutno přijmout výzvy, které vám přijdou do cesty. Vše zvládnete a získáte opět ztracenou nebo pošramocenou sebedůvěru. Více zde.

štíři:

Cykly, Moc, Změna.

Něčeho se bojíte, před něčím utíkáte. Udělejte si exkurzi do svého svědomí a zamyslete se nad tím, jak se chováte ke svému okolí a zda jste někomu, třeba nechtěně, neublížili. Pokud cítíte, že byste se měli omluvit, omluvte se, uleví se vám. V zaměstnání budete mít stále co dělat, práce bude tolik, že vám úkoly začnou přerůstat přes hlavu. Příliš vám nepomůže, když se ozvete. Raději pracujte přesčas nebo z domova, pokud je to možné. Ochota a snaha vyhovět se vám časem vrátí. Nejprve uvidíte ocenění na výplatním lístku, později se můžete těšit na povýšení. Změna bude pro vás i vaši rodinu velice pozitivní. Nebude vám zatěžko opustit minulost a jít vstříc světlu, radosti a novým začátkům. Více zde.

Střelci:

Akce, Soudnost, Spojenci.

Nedělejte si starosti zbytečnými úvahami typu - co když..., říká se...apod., raději se soustřeďte na pohyb vpřed. Vaše kouzlo osobnosti je tvořeno vašimi činy. Nestarejte se o to, co si myslí okolí, přestaňte váhat a nenechejte se v uskutečňování toho, co si přejete, nikým zadržet. Rozhodujte se srdcem i rozumem, možná až trochu egoisticky, ale myslete hlavně na svou dalekou budoucnost. Nezapomeňte zkontaktovat některé ze svých přátel. Dejte jim najevo, jak jsou pro vás důležití a jak moc si jich vážíte. A jaký bude výsledek? Budete mít radost z jejich lásky, poznáte, že s nimi souzníte. A vaše tvořivé srdce se bude moci vydat na cestu k naprostému štěstí. Více zde.

Kozorozi:

Proměna, Víra, Tanec.

Každá změna, která se kdy udála nebo se ještě ve vašem životě udá, byla vždy pro vaše dobro. Na to jste samozřejmě přišli až s odstupem času. Je zbytečné smutnit za něčím, co se stalo a co už nejde změnit. Možná jste si všimli, že minulé životní změny a zvraty měly své vlastní načasování, a tak to bude i v budoucnu. Potkalo nebo potká to každého zrozence. A i když se před někým z vás otevře taková změna, že bude krokem do neznáma, nebojte se. Co vás neporazí, to vás posílí. Dýchejte zhluboka a bručte: A-E-I-O-U-Y. Zpívejte, radujte se a vždy si najděte důvod k tanci, ať se děje cokoliv. Více zde.

Vodnáři:

Jasnost, Láska, Síla.

Možná vás někdo bude chtít změnit, ale prosím, zůstaňte sami sebou. Ctěte své pravé Já a nedovolte, aby vás někdo změnil k obrazu svému. Jste silná bytost, tvořivá, upřímná, s jasnou myslí, nemáte potřebu se stále někomu přizpůsobovat. Důvodem toho, že někdo na vás tlačí, je nízké sebevědomí toho, kdo se kolem vás pohybuje. Poslouchejte své srdce, svou intuici a jednejte tak, abyste se cítili šťastně a spokojeně. Přijímejte pozvání do společnosti, věnujte se různým aktivitám, bavte se, Snažte se být upřímní sami k sobě, a hlavně - přestaňte se bát. Více zde.

Ryby:

Laskavost, Tvoření, Posvátný prostor.

Karty vás nabádají, abyste opustili pohodlí domova a vyrazili do světa. Na dovolenou, k moři, na hory, do lázní, ale třeba i do blízkého lesa nebo parku. Přijdete na jiné myšlenky, vyčistíte si hlavu a vaše sny se stanou činy. Popřemýšlejte, v jaké umělecké činnosti se potřebujete dovzdělat, a jednejte. A nemusí to být jen šití luxusních oděvů, ale díru do světa můžete udělat i přes vaření. Zamyslete se nad pomazánkami, které rodině chutnají, a recept dejte ve známost třeba na sociálních sítích. Pamatujte si, že realita je odrazem vaší mysli. Dovolte jí, aby se naplnila krásou, nadějí a radostí. Více zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu