Zpět na články

Výklad denních karet

Předpověď denních karet na úterý 7.2. 2023. Jak to vidí tarot v tento den pro jednotlivá znamení?

Výklad denních karet

Denní karta pro jednotlivá znamení na 7. 2. 2023

"Kdo je moudrý? - Kdo se u každého něčemu přiučí. Kdo je silný? - Kdo se umí ovládat. Kdo je bohatý? - Kdo je spokojen se svým osudem." Talmud

Beran

Dnes můžou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance , příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života

a že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují nás. štěstí růstu v životě je dar. Je větší, než ego, a tak není vaší zásluhou.

štěstí se nedá udržet násilím, pokud se bude chtít rozloučit, je dobré ho nedržet. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být.

B ý K

Jestliže se vám nedařilo úspěšně dotáhnout do konce složité smlouvy, dnes je vám osud nakloněn k uzavření těchto dohod. Použijte proto otevřené a poctivé jednání.

Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení. V oblasti zdraví je dobré nastavit lehčí stravování a zvýšit fyzickou aktivitu,

třeba jen tím, že dnes vyměníte výtah za chůzi do schodů nebo půjdete do práce kus pěšky.

B L í Ž E N C I

Využijte dnes svou přirozenost, laskavost, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a intuici. Možná dnes zažijete znamení shůry.

Zachovejte si svou nestrannost a při jednání či rozhodování vyhledávejte střed, rovnováhu, soucit, soulad a pochopení. Lidé se budou rádi svěřovat se se svým tajemstvím.

Toto tajemství by mělo zůstat u těch, kterým bylo svěřeno, aby se nezklamala jejich důvěra. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo

požádá. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit.

Rak

Závist a zlo by si vás rádo omotalo okolo prstu, nenechte se obalamutit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru.

Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. Buďte obezřetní u podepisování smluv, obzvlášť na dodatky, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro

získání peněz protistrany.

Lev

Pro někoho může znamenat tento den završení nějaké životní etapy a to třeba tím, že najde nové poslání, nový životní směr nebo na úrovni vědomí.

Jiní třeba to, že učiní rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. V zaměstnání to ukazuje, že jste na správné cestě k práci snů,

ať už v podobě příjemného pracovního kolektivu doma nebo i v cizině.

Panna

Máte pochybnosti o sobě nebo o vašem partnerovi? Cítíte se nevrlí, rozmrzelí? To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba něco změnit a vydat se novou cestou.

Nenechte proto ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Pro tento dočasný stav jste si možná nezaregistrovali příležitosti,

které už k vám pozvolna přicházejí. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se situaci na kloub. Bylo by dobré se pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak ve vztazích, jenže se zdá,

že nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť do práce pohltila nejspíš nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie.

Zapracujte na vaší žárlivosti a přehlížení toho druhého.

V á H Y

V jaké situaci zapíráte sebe sama, kde jste si nasadili masku a snažíte se zavděčit okolí? Toto jednání

vám nejspíš způsobilo vnitřní útlak. Pokud se opět vrátite do své podstaty, pak máte možnost pochopit,

z čeho pramení překážky v posunu a vnitřní pnutí. Následně pak může pomalu odeznít stres, přetížení

a ztráta energie.

Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje

vnitřní napětí.

š T í R

Dnes můžete prosadit své plány i v konkurenčním prostředí, které s vámi může chtít soutěžit. V případě, že byste museli zvolit kompromis, pak je rozumější říci ne.

Jestliže si věříte a plně stojíte za svým přesvědčením, které z vás bude vyzařovat, budete ve velké výhodě a snáze ve vás uvěří i druzí.

Střelec

Pokud vás sužovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že už jste poraženi, můžete dnešní den brát jako klíčový. Znamená to přechod na stranu vítězů.

V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění.

Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. Vychutnejte si zasloužené vavříny.

Kozoroh

Využijte dnes energii, která vám pomůže rozpoznat, kde jste byli předpojatí a to vám nedovolovalo učinit jednoznačné rozhodnutí.

Zůstaňte nezávislí a nedělejte radikální rozhodnutí, které by vás mohlo posunout o krok zpět. Slova vyřčená v tento den už se nedají vzít zpět.

Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poradí, jak se posunout v práci.

V O D N á Ř

Dnešní den je pro vás vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní.

Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu.

Potěší vás nějaká milá zpráva.

Ryby

Cítíte změnu a že je něco v pohybu okolo vás a tu vás napadá, je tato cesta i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho.

Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře,

změna bydliště, stěhování.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu @vykladkaret-ilona1352

Výklad a náhled do tarotu pro inspiraci na tento den pro vás připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam.cz

Podíváme se, co je třeba pochopit ke zdárnému posunu. Děkuji.


Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu