Zpět na články

Předpověď denních karet

Výklad karet na pátek 10.2.2023 pro všechna znamení zvěrokruhu a pro ty, kteří se nebojí nahlédnout do svého osudu, který mohou pozměnit.

Předpověď denních karet

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 10. 2. 2023

"Náhoda - pokud ji chceme brát jako nevysvětlitelný nahodilý jev - je nesmysl, protože všechno má svou příčinu." NILED

Pro osobní výklad se neváhejte objednat na illa.brejchova@seznam.cz

Beran

Vaše zbrklost a netrpělivost by měla být dnes pod kontrolou a jestliže pro ni nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého

jednání a manipulace druhých, budete mít vyhráno. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda se vyjádřit se svými city u své vytoužené nebo si říct o zvýšení platu,

mohou této energie využít, pokud si to předem promyšleně naplánují. Tato energie se dá příznivě využít při adrenalinových sportech.

B ý K

Počínaje dnešním dnem a ještě nějakou dobu po té by k vám měly přicházet nadějné vyhlídky, slibná budoucnost.

Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet

naději. Zbavte se toxických lidí okolo vás. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat slibnou budoucnost.

Vaše emoce pročistí a zesílí voda, pobyt v lázních, v sauně nebo u fontány. Vodu můžete pozitivně programovat a pít. Je to silný energetický vodič. Věděli jste to?

B L í Ž E N C I

Rodinná oslava, setkání se všemi generacemi, plánování rodičovství, zásnub, to všechno bude dnes předurčeno ke zdárnému prožití.

Také je šance napravit něco, co jste dlouho odkládali, jako například doplacení alimentů nebo konečně dovolit přihlásit své ratolesti do jejich oblíbených zájmových kroužků.

Užijte si tento pohodový den v kruhu rodiny.

Rak

Využijte dnes příchozí energii, která vám pomůže rozpoznat, kde jste byli předpojatí a tím jste nedokázali učinit jednoznačné rozhodnutí.

Přesto ještě zůstaňte nezávislí a nedělejte radikální rozhodnutí, které by vás mohlo posunout o krok zpět. Slova vyřčená v tento den už se nedají vzít zpět.

Naopak setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poskytne dobrou životní radu, jak se posunout v práci. To by vám mělo otevřít oči.

Lev

V dnešním dnu můžete pocítit, že jste dovršili nějakou životní etapu a dojdete k uvědomění, jakým směrem se má dál ubírat vaše životní cesta, budete nejspíš hledat

nový směr. Na vědomé úrovni to znamená, že budete chtít učitnit rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. V oblasti pracovních vztahů si třeba povšimnete,

že jste na správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost ve vztazích ke kolegům. Někde uvnitř sebe víte, že se otevírá splynutí s vesmírem,

že se ukončuje nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Pokud někdo v tento den cestuje do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta.

Panna

Využijte svou kreativitu a představivost třeba při namalování obrazu, napište článek o zdravém životním stylu, vraťte se do dětských kroužků třeba tím, že usednete k vyšívání,

háčkování. K tomu vám může být nápomocna uklidňující, motivující hudba. Nebo konečně navštivte lekci jógy nebo orientálního tance. Jak dlouho o tom uvažujete?

V osobních vztazích je možné zaznamenat náklonnost, porozumění, naslouchejte dnes druhým.

V á H Y

Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostor.

Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost.

Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak vám uvěří i váš partner.

š T í R

Ti, kteří se pohybují v oblasti právní nebo finanční a nedařilo se jim úspěšně dotáhnout do konce složité smlouvy, mají dnes osud nakloněn k uzavření těchto dohod.

Je potřeba ale použít otevřené a poctivé jednání. Cokoliv dnes učiníte nebo vyřknete se vám stejnou měrou bude vracet. Znáte rčení, co zasel, to sklidil?

Nebo, jak se z lesa volá, tak se z něho ozývá? Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení.

V oblasti zdraví je dobré nastavit lehčí stravování a zvýšit fyzickou aktivitu,třeba tím, že dnes půjdete do práce kus pěšky.

Střelec

Těm, kteří se cítili oslabení a nemocní se nabízí naděje na uzdravení. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí okolo vás, kteří přinášejí bolest a odebírají energii.

Taktéž je velká naděje se zbavit negací z minulých dní. Využijte proto co nejvíce vodní zdroje jako jsou jezy, bazén a sauna.

Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí na projektu se sociálním cítěním.

Kozoroh

Tento den je nakloněn k započetí nových projektů, úkolů, učení. Pokud se rádi vzděláváte, rádi se učíte nové a získáváte informace, dnes si můžete znovu zopakovat být

žákem, třeba tak, že se přihlásíte do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po

krůčku jako žák v první třídě. Výsledky se jistě dostaví.

V O D N á Ř

Radostných zpráv není nikdy dost a v tento den by mohly přijít jako blesk z čistého nebe. V povolání to pro někoho může znamenat povýšení nebo uzavření dlouho táhnoucích

se obchodů. Je to proces rozvoje, kdy vás náhle napadne spoustu nápadů, které dny předtím byly bez šancí. Ve vztazích je velká šance urovnat neshody a nedorozumění.

Ryby

Dnes to budete vy, kdo přestoupil ze strany poražených na stranu vítězů, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom.

To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra.

Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Potěší vás nějaká milá zpráva. Užijte si zaslouženou slávu.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní výklad se neváhejte objednat na illa.brejchova@seznam.cz

Podíváme se, co je třeba pochopit ke zdárnému posunu. Děkuji

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu