Zpět na články

Výklad karet v první den tohoto týdnu.

Předpověď denních karet na pondělí 13.2. 2023 pro všechna znamení:

Výklad karet v první den tohoto týdnu.

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 13. 2. 2023

Kam nás osud táhne opět a znovu, tam jděme. Vergilius.

Pro osobní výklad se neváhejte objednat na illa.brejchova@seznam.cz

Beran

Nastal čas odpočinku a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani stromu.

A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny. Trpělivost přináší růže.

B ý K

Dnes máte na to, abyste začali něco nového nebo pomohli uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa.

K úkolům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí, také v mezilidských vztazích by se mohl

přičinit o vzrušující okamžiky. Připravte se na nějaká překvapení, otevřete se určitým podnětům a využijte nevšedních příležitostí, jež k vám budou přicházet.

B L í Ž E N C I

Začátkem týdne to nejspíš budete vy, kdo bude určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita,

přesvědčivost, umění vést tým. Motivace bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem

a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud z těchto vlastností splníte třeba jen polovinu, do hry může náhle vstoupit starší, sebejistá a

diplomatická žena, která veškeré úkoly dotáhne do zdárného konce.

Rak

City, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne, zrovna tak jako větší příval zpráv a dopisů.

Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. Dojděte si na kosmetiku, masáž,

využijte končících zimních slev a obnovte si šatník. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak

zkuste tuto energii přivítat.

Lev

S čímkoliv dnes začnete, můžete očekávat trvalou radost. Rodinné štěstí přeje veškerým finančním transakcím okolo rodiny, uzavírání smluv, investic do rodinného

majetku,dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé.

Žádá se po vás změna a ti, kdo upřímně věří ve výhru v podobě sázení, to mohou z počátku týdne zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze.

Panna

Nešetřete dnes něhou a nebraňte se pohladit druhé vlídným slůvkem, mějte porozumění pro druhé a pokud to dokážete, věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí.

Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být tím bezstarostným dítětem.

V á H Y

Jestliže zažijete pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni, je možné, že se rozhodnete udělat rychlý a tudíž i

předčasný konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo.

Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál.

S odstupem času, možná deseti týdnů uvidíte věci z jiného pohledu a vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo mrzet.

š T í R

Kde se nemůžete rozhodnout a narážíte na nejistotu? Kde jednáte jako pštros, který utíká před problémy a strká hlavu do písku?

Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu.

Střelec

Nemáte pocit, že okolo vašeho srdce je vystavená zeď a na očích máte pásku, abyste neviděli to zlé, co se kolem vás děje?

Své emoce jste zabalili do tmavého roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých.

Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného.

Kozoroh

Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostor.

Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost.

Pokud chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner.

V O D N á Ř

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení. Naopak je moudré si své závislosti uvědomit a zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění.

Je dobré postupovat malými krůčky. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení štíra.

Ryby

Je dosti možné, že dnes uděláte nějaké rozhodnutí a ukončíte něco, kde jste nebyli nějakou dobu předtím spokojeni. Tato změna bude tedy dobrovolná.

Nebo nebudete vůbec připraveni a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. V obou případech je moudré nebýt zbrklí, nejednejte s horkou hlavou.

Spálit mosty dnes není vhodné u opravdu nepromyšlených příležitosti. S odstupem času, možná během deseti týdnů by vás to mohlo toto rozhodnutí mrzet.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní výklad se neváhejte objednat na illa.brejchova@seznam.cz

Podíváme se, co je třeba pochopit ke zdárnému posunu. Děkuji

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu