Zpět na články

Výklad denních karet pro jednotlivá znamení

Předpověď denních karet na úterý 14.2. 2023 , pro ty, kteří se nechají inspirovat.

Výklad denních karet pro jednotlivá znamení

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 14. 2. 2023

"Takoví jsou lidé, z pravdy uznávají málo, z veřejného mínění mnoho." CICERO

Pro osobní výklad se neváhejte objednat na illa.brejchova@seznam.cz

Beran

Po včerejším odpočívání, dnes naopak karty radí začít něco nového, možná v zaměstnání nějaký nový úkol, projekt, o kterém jste možná dlouho potají snili. úspěch je na dosah, ale buďte objektivní a postupujte krůček po krůčku. Mějte na paměti, že pokud se jedná o nový projekt, nejste v něm ještě natolik zběhlí, proto se nepřeceňujte a nebojte se zeptat a nechat si poradit.

B ý K

Dnešní den je pro vás vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. Znamená to přechod na stranu vítězů.

To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Potěší vás nějaká milá zpráva.

B L í Ž E N C I

Nepropadejte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane nový vítr naděje a před vámi se otevřou nové obzory.

Po čase ucítíte úlevu. Odhoďte své beznadějné naděje a iluze v partnerských vztazích, jestliže stereotyp ukazuje něco jiného.

Je potřeba nasbírat novou tvůrčí energii a vydat se novým směrem.

Rak

Pokud vás sužovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že už jste poraženi, můžete dnešní den brát jako klíčový.

Znamená pro vás přechod na stranu vítězů. V osobních vztazích je možné, že vás potěší dlouho očekávaný telefonní hovor nebo dostanete zprávu,

která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Také v zaměstnání se můžete dočkat uznání a slávy. Zasloužíte si zasloužený vavřínový věnec, symbol vítězů.

Lev

Dejte si pozor na svou zbrklost, netrpělivost. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace

druhých. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem

strategicky promyslí. Tato energie se taktéž dá využít při sportu nebo adrenalinových činnostech.

Panna

Dnes to budete nejspíš vy, kdo bude v zaměstnání a ve vašem okolí určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění vést tým.

Vaše motivace bude prospěšná celému okolí, protože lidé mají rádi za vzor ty, jež se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší

úkoly. A pokud tyto úkoly splníte třeba jen z poloviny, klidně se může stát, že iniciativu převezme sebejistá a diplomatická žena, která zbytek dovede ke zdárnému ukončení.

V á H Y

Dnes byste měli využít svou kreativitu třeba u namalování dlouho odkládaného obrazu, návštěvy lekce jógy nebo orientálního tance.

V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti. Nápomocna vám může být uklidňující hudba. V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti,

porozumění. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem. V opačném případě se může stát mrzutým člověkem, a to vy jistě nechcete být, proto využijte svou činorodost.

š T í R

Cítíte, jak se vám zvedá sebevědomí a zvyšuje temperament? Využijte ho pro sebe a pro členy vaší rodiny a nechte působit toto nadšení i na své okolí.

Pokud máte chuť, dojděte si na nákupy, vzdělávejte se, sledujte motivační videa, při kterých se budete seberealizovat.

Ve vztazích byste měli dosáhnout toho, po čem dlouho toužíte.

Střelec

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali.

Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní.

Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Kozoroh

Začátkem týdne by bylo vhodné vnést do svého života nový řád. Začněte třeba změnou stravovacích návyků, odlehčete svou životosprávu, zařaďte do svého pitného režimu

více vody. Věnujte pozornost také vnější kráse a ujistěte se, že vaše uložené finance jsou v bezpečí. Buďte dobrým rádcem svému okolí a rodině.

V O D N á Ř

V tento den můžete mít pocit, že vás provází smutek a že máte bezesné noci. Proč tomu tak je? Z čeho máte obavy?

Pokud to nejsou obavy ze současnosti, pak se hlásí o slovo vaše podvědomí, kdy jste v dětství zažili něco, čemu jste tenkrát nerozuměli a to se ukrylo v podobě strachu

hluboko do míst, kam se denně nechodí. Dnes, s odstupem času je vhodné se na minulost podívat s moudrostí, která se věkem získá.

Vhodná je meditace nebo rodinné konstelace.

Ryby

Rodinná oslava, setkání se všemi generacemi, plánování rodičovství, zásnub, to všechno bude dnes předurčeno ke zdárnému prožití.

Také je šance napravit něco, co jste dlouho odkládali, jako například doplacení alimentů nebo přehodnotíte své mínění a konečně přihlásíte své ratolesti

do jejich oblíbených zájmových kroužků.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam.cz

Podíváme se, co je třeba pochopit ke zdárnému posunu. Děkuji

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu