Zpět na články

Předpověď denních karet na 23. 2. 2023

Náhled pro jednotlivá znamení na čtvrtek 23.2.2023 podle tarotu.

Předpověď denních karet na 23. 2. 2023

"štěstí spočívá v častém opakování věcí, které vám způsobují radost." Schopenhauer

Beran

Předvídat, myslet logicky a nebát se jasně a konstruktivně mluvit o svých potřebách a plánech.

Umět vidět a hledat pravdu i smysl života, prosadit si své ideály, toto jsou výzvy pro váš dnešní den.

Pokud budou přicházet zkoušky, výzvy a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí.

Toto vše budoucnost zúročí a tím si otevřete dveře pro úspěšný vstup do nového roku bez přetvářky a zametání problémů pod koberec.

B ý K

Pokud se chcete prožít den na pohodu, bude moudré dodržovat morální zásady, nezačínat si na pracovišti se zadaným kolegou, cestou do práce si zaplatit jízdenku a nejet na černo. Netrvejte si na svých přesvědčeních, které vám nedovolují se pohnout vpřed. Někdy přijde vhod dobrá rada nad zlato od duchovního průvodce, nebojte se ho vyhledat. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku.

B L í Ž E N C I

Dnes to budete nejspíš vy, kdo bude v zaměstnání určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění vést tým. Vaše motivace bude prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud tyto vlastnosti využijete třeba jen z poloviny, klidně se může stát, že úkoly převezme sebejistá a diplomatická žena, která zbytek dovede do zdárného konce.

Rak

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek nebo je možné zažít pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance. Dnes můžete pocítit naplnění z práce nebo Láskou k životu.Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu.

Lev

I v tento den se vám může stát, že se najde někdo, kdo vám cosi nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě ublížit.

Ale nezoufejte, dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého soka odzbrojíte, protože toto gesto od vás určitě neočekával.

Panna

Buďte dnes ti, kdo stmelí kolektiv, urovná spory mezi kolegy, najde řešení tam, kde si ostatní neví rady. také v partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a zmírnit napětí tam, kde vládne nedorozumění. Budete pro své okolí pozemským andělem.

V á H Y

Co je štěstí? Muška jenom zlatá, která za večera kol tvé hlavy chvátá, oblétá ti skráně, v kadeři se skryje. Takto vidí štěstí básník Heyduk.

Pro vás to může být poznání, že nelze ovlivnit to, co je dané.

Že k vám mohou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které vás učí rozeznávat koloběh života a že všechny vaše proměny jsou pro vaše dobro a obohacují vás.

štěstí růstu v životě je dar. Je větší, než ego, a tak není vaší zásluhou.

štěstí se nedá udržet násilím, pokud se bude chtít rozloučit, je dobré ho

nedržet.

š T í R

V tento den se můžete potkat se starším, moudrým mužem, který se vám může zdát jako chladný. Jestliže vám ale nabídne radu, pak určitě neprohloupíte a ta bude pro vás přínosná. Tento muž umí být objektivní a jeho odměnou bude jeho vlastní uspokojení, že mohl takto učinit.

Jestliže i vy sami budete mít potřebu někomu poradit, nebojte se být zdvořilý. Setkání se starším, moudrým mužem se vám může z počátku zdát jako bezpředmětné, protože tento muž se bude jevit jako chladný. Pokud vám ovšem poskytne radu, pak věřte, že neprohloupíte a toto jeho gesto bude pro vás přínosné, protože bude objektivní. O jeho odměnu se postaráte tím, že ho uposlechnete i pro jeho vlastní uspokojení, že takto mohl učinit.

Jestliže i vy sami budete mít potřebu někomu poradit, nebojte se být otevření a zdvořilí.

Střelec

Dnešní den vám může dát několik druhých šancí, ale je potřeba být trpělivým a nechat se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc, zatoulal se vám mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou situací, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás. Už je na čase obrátit se ke starému zády. Dostává se druhá šance tam, kde je potřeba vydat větší úsilí, pokud už nepřistoupíte na další polovičatosti. I ve zdraví se můžete dočkat pozitivního posunu. Bolesti zad mohou odejít a záda se vrátit do klidu.

Kozoroh

Situace vám ukazuje, že jste si vystavili okolo sebe obrannou zeď po zkušenostech, které byly pro vás bolestivé. Ta vás mohla ochránit před dalším zklamáním, ale pokud si vystavíte pomyslnou zeď, nepropustí dovnitř negace, ale ani pohodu a Lásku. Všeho do času. Nyní se už po vás žádá, abyste tuto zeď zbourali a vpustili do života opět slunce, Lásku a důvěru.

V O D N á Ř

Denní karta na dnešek je vskutku pozitivní, říká, že stojíte na dobrém základě, ukotveni pevně nohama na zemi a vyhlížíte vpřed. Ti, co dobře pracovali, mohou očekávat uznání, čest, Pročby ne i třináctý plat, hodil by se, že?? Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu.

Ryby

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. To vám může natolik zastřít jasnou mysl, že věříte v možnou prohru vaší osoby a tím můžete nastat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a tím se rozhodnete udělat rychlý konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty. V období okolo dvou měsíců poté uvidíte věci z jiného pohledu a vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo mrzet.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu