Zpět na články

Předpověď denních karet na pondělí 27.2. 2023

Výklad denních karet pro všechna znamení na pondělí. Inspirace, jak zvládnout den, jak odlehčit stravu nebo jakou bylinkou podpořit své tělo. Ať je vám výklad ku prospěchu a najdete svou radu.

Předpověď denních karet na pondělí 27.2. 2023

"Otevřeme se změnám, ale neztrácejme své vlastní hodnoty ." Dalajláma

Beran

Čehokoliv se dnes ujmete, to vám může přinést trvalou radost. Rodinná debata přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Ti, kteří věří v šanci výhry, mohou z počátku týdne zkusit štěstí ve Sportce nebo na burze. Nenechte se ale ošálit současnou příznivou situací a neusněte na vavřínech. Věnujte pozornost i vnitřnímu duchovnímu bohatství. To je ta jistota, která vám zůstane i v době, kdy přijde změna a úspěch vystřídá období klidu.Pro oblast zdraví a relaxaci je vhodné poslouchat ptačí zpěv, zurčení potůčku, šum a řeč stromů.

B ý K

Mějte svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou a pro tento den nastavte správnou míru. Tím budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Naopak ti, co se dlouho zvažují si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. Tato energie se taktéž dá využít při sportu nebo adrenalinových činnostech, při boxu nebo ve fitnessu.Přestaňte se trápit pro věci, kterých se vám nedostává a važte si toho, co máte, tím posílíte svá játra a odeženete smutek. Přes den popíjejte čaj z heřmánku, čerstvou citronovou šťávu a mátový čaj.

B L í Ž E N C I

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Odhoďte stud před okolím z pocitů, tak jak ho vnímáte a začněte se věnovat vědám poznání života. Pokud potřebujete inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny.

Rak

Jsou i tací, kteří se živí pomluvami a záviděním a najdou si způsob, jak někomu škodolibě ublížit. Pokud dnes padne Černý Petr na vás, pak dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého protivníka usadíte, protože toto gesto mlčení od vás určitě nečekal. Nezapomeňte, že Láska určuje správný směr a ta hoří ve vašem srdci, proto se nemusíte bát následků svých činů, díky ní víte, jak nejlépe jednat.

Lev

Naslouchejte hlasu svého srdce a dělejte co vás baví a činí šťastným. Jestliže jste váhali s Láskyplným gestem k někomu, kdo se vám již delší dobu líbí, dnes je ideální den pro vyjádření těchto svých citů, kdy můžete zažít pocit, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra.Vaše kosti a pohybový aparát volá po aktivitě, zajděte si do posilovny nebo zvolte jízdu na kole, jaro se blíží, buďte proto v předstihu.

Panna

Projevte dnes svou sílu, buďte silní a autoritou pro svoji rodinu a děti. Tuto sílu byste měli mít pod kontrolou a tím se vyjadřovat přímočaře. Máte dostatek energie, potřebnou obratnost a důslednost, abyste uvedli věci do pořádku, vyjasnili nejasnosti a dokončili rozdělanou práci. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být vaše. Zkontrolujte si pneumatiky u vašeho vozidla, zjistěte, jak to máte s technickou kontrolou a zaplaťte veškeré odkládané a nezaplacené účty. Dejte péči svému tenkému střevu třeba tím, že se během dne několikrát nadechnete do svého břicha, představujte si, že je balón a vždy při výdechu a nádechu si uvědomte, jak se nafukuje a splaskává.

V á H Y

Vyzkoušejte něco nového, i když se vám to třeba nepodaří hned napoprvé, zkoušejte to tak dlouho, dokud vám to trpělivost dovolí. V zaměstnání je dobré prozkoumat, zda berete situaci vážně nebo značně lehkomyslně. Na druhou stranu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost.Buďte si jisti svými pocity a věřte, že se vždy najde bytost, která vám ráda pomůže. A pokud se vám to nepodaří tak, jak by se očekávalo, odhoďte obavy, zítra je taky den.

š T í R

Je tady den, který vás bude vést k opuštění starých známých cest, aby mohla být objevena cesta nová a s ní i uspořádání nových, životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je na čase dobrovolně opustit, co vás již nenaplňuje.Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího.Uvědomte si, že vše nefunkční je potřeba opustit a prožitý smutek proměnit v nové naděje. Pokud máte pocit vyhoření, cesta změny vás inspiruje pro nový životní směr. Po čase ucítíte úlevu.Pakliže byste to neudělali, vaše tělo by se mohlo cítit přetížení a dát vám to jasně najevo. Je doba, kdy se potřebujete zastavit a změnit směr od druhých k sobě samým.

Střelec

Zlepšení finanční situace je na dosah. Můžete se o ni přičinit sami svou činorodostí a pracovní pílí, povýšením nebo obchodní příležitostí. Někomu se náhle dostane finanční podpory od příbuzného, z rodinných tradic, stavění na dobrých základech. Finanční štěstí můžete okusit i ve Sportce nebo na burze.Zařaďte do svého pitného režimu čaj z třezalky, máty nebo meduňky a podpořte správné trávení. Ženy by měly dát péči svým vaječníkům a neprochladnout. Podpořit je může bylinná směs - kontryhel, přeslička, řepík, malina, hluchavka, jahoda.

Kozoroh

Počínaje dnešním dnem a ještě nějakou dobu po té by k vám měly přicházet nadějné vyhlídky, slibná budoucnost. Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat slibnou budoucnost. Vaše emoce pročistí a zesílí voda, pobyt v lázních, v sauně nebo u fontány. Podpořte své ledviny klidem, odpočinkem, dostatečným spánkem. Zařaďte do stravy více zdravého tuku, méně sodíku , navyšte minerály a vitamíny.

V O D N á Ř

Tento den je o bystrosti a předvídatelnosti, mějte se na pozoru, zda vás někdo nechce ošidit nebo si omotat okolo prstu. Buďte obezřetní v dopravních prostředcích, abyste nebyli okradeni. Při podepisování smluv se zaměřte na dodatky psané malým písmem. Překážky, které se před vámi objeví, se dají snadno zdolat, když procítíte moc přítomného okamžiku.To, co nás paralyzuje je strach a negativní očekávání, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Pokud se přistihnete v tomto okamžiku, zkuste si vzpomenout na něco hezkého. Nastává čas zamyslet se nad odlehčením stravy, ti co uvažují o půstu se na něho mohou připravit.Dejte péči své kůži jemnou masáží nebo koupelí v ovesných vločkách. Hlídejte si dnes své myšlenky, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace. Naopak si můžete říkat, negativní myšlenky a negativní lidé nemají nade mnou žádný vliv.

Ryby

Intuice k mnohým bude dnes promlouvat, ne každý ji však uposlechne. Všímejte si vnuknutí a věřte, že všechny změny, které uděláte, povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše, které není dobré dlouho potlačovat, ani jim dávat větší význam. Taktéž vás mohou provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít. Dnes nastal čas je propustit a projít tím temným lesem, abyste zjistili, že v něm na vás žádné příšery nečekají.Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých se bojíte vstoupit, přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek.Abyste předešli problémům s rameny, kružte rameny dozadu po dobu alespoň tří minut a přitom říkejte nahlas: Odhazuji ze sebe všechna břemena.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu