Zpět na články

Výklad denních karet na 28. 2. 2023

Co vás čeká poslední únorový den, necháte se inspirovat výkladem karet? Co je třeba udělat, jak prospět svému tělu? Ať je vám výklad ku prospěchu.

Výklad denních karet na 28. 2. 2023

"Není pravda, že máme málo času, pravdou je, že ho hodně promarníme". SENECA

Beran

Čeká vás příznivý den, jistě bude co slavit. úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku kvalitního vína. Prožijte bohatý, společenský život. Vaše zdravotní stránka by se měla taktéž posunout k lepšímu. Procvičujte denně svá ramena, kružte kroužky směrem dozadu, tři série po deseti cvicích a říkejte si u toho: zbavuji se všech zatěžujících břemen.

B ý K

V práci i ve vztazích se pokud možno řiďte srdcem i rozumem, pak dokážete vyřešit i těžší úkoly. Buďte spontánní, otevření, vyjadřujte Lásku a pochopení. Nabízí se vám pár milostných setkání. Láska není problém, který by člověk mohl vyřešit, je to naopak mystérium, které musí žít. Také se vám může stát, že budete častěji než jindy nuceni se rozhodnout mezi vícero možnostmi. Zasnoubili jste se a v práci vás povýšili a vyslali na dlouhodobou služební cestu? I tady se naskýtá osudové prověření, zda je vaše Láska trvalá a přečká i krátkodobé odloučení. To, co k sobě patří ani vzdálenost nerozdělí. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Další rozhodování může být týkající se dětí nebo starší generace. V oblasti zdraví dejte péči svým dutinám, dýchejte chvilku jednou nosní dírkou a poté druhou. Zpívejte si přes den a to nejen óM.

B L í Ž E N C I

Stabilita, řád a autorita by měly být vaší dnešní nejvyšší předností.Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Máte totiž dostatek energie, potřebnou důslednost, abyste uvedli věci do pořádku, vyjasnili nejasnosti a dokončili rozdělanou práci. Pokud vás něco trápí, zkuste to nahlas pojmenovat, předejdete tím neklidnému spánku.

Rak

Po dobře vykonané práci vás možná doma čeká menší oslava, zábava, uvolnění. Najednou pocítíte klid v duši a radost, která vás povede k jakékoliv činnosti, harmonii a pocitu družnosti. Také je dosti možné, že si všimnete, co pro vás vaše partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých povinností a tím zanedbává své zájmy a koníčky. Dopřejte jim také odpočinek a radovánky a obdarujte třeba pugetem sněženek.Přes den popíjejte urologický nebo brusinkový čaj, abyste posílili svůj močový měchýř.

Lev

Dnes máte na to, abyste začali něco nového nebo pomohli uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. K úkolům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí. I v mezilidských vztazích by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Připravte se na nějaká překvapení, otevřete se určitým podnětům a využijte nevšedních příležitostí, jež k vám budou přicházet. Buďte si jisti svými pocity a věřte, že nejste nikdy na nic sami.

Panna

Projevte dnes svou sílu, buďte silní a autoritou pro svoji rodinu a děti. Tuto sílu byste měli mít pod kontrolou a tím se vyjadřovat přímočaře. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být vaše. Zkontrolujte si pneumatiky u vašeho vozidla, zjistěte, jak to máte s technickou kontrolou a zaplaťte veškeré odkládané a nezaplacené účty. Své emoce ventilujte pohybem a hlavně tak, kdy se zapotíte a zapojíte i srdeční činnost.

V á H Y

Tento den je nakloněn k započetí nových projektů, úkolů, učení. Možná v zaměstnání nějaký nový úkol, projekt, o kterém jste dlouho potají snili. Chodili jste rádi do školy? Dnes si to můžete znovu zopakovat třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu.úspěch je na dosah, ale buďte objektivní a postupujte krůček po krůčku. Mějte na paměti, že pokud se jedná o nový projekt, nejste v něm ještě natolik zběhlí, proto se nepřeceňujte a nebojte se zeptat a nechat si poradit. Ve vašem srdci hoří Láska a ta určuje správný směr.

š T í R

Předvídat, myslet logicky a nebát se jasně a konstruktivně mluvit o svých potřebách a plánech.Umět vidět a hledat pravdu i smysl života, prosadit si své ideály, toto jsou výzvy pro váš dnešní den.Pokud budou přicházet zkoušky, výzvy a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí. Zkoumejte své okolí, zda ho vnímáte správně. Toto vše budoucnost zúročí a tím si otevřete dveře pro úspěšný vstup do nového měsíce bez přetvářky a zametání problémů pod koberec. Relaxujte v přírodě a procvičte svůj zrak střídáním pohledu na blízko a do dálky.

Střelec

Dnes naslouchejte svému vnitřnímu nastavení a jděte si za svým cílem. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Nebojte se vyjádřit svou obětavost, laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a zdárným cílům. Lidé se vám budou rádi svěřovat, tajemství by nemělo být vyzrazeno.V přírodě poslouchejte ptačí zpěv, zurčení potůčku, šum stromů. Tím se dostanete blíž ke svému srdci.

Kozoroh

Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout a nebát se vyjádřit své touhy a potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Rozhodující bude, kolik energie jste ochotni dát a kolik přijmou Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně.Choďte do přírody, pozorujte její přirozenost, dívejte se do zelené barvy a dejte péči svému zraku, třeba světlíkem nebo heřmánkem.

V O D N á Ř

Pokud jste včera uvažovali o nějakém konci, změně, tak ta se dnes hlásí o slovo. Přichází rozloučení, uvolnění, konec, je to uzavření nějakého cyklu, opuštění nefunkčních vzorců. Zároveň oznamuje příchod něčeho nového, jenže to nemohlo přijít, dokud neodejde něco, co už neslouží a je přežitek. Nastává doba změny myšlení, přijetí nových názorů, přesvědčení, která nebyla vaše, ale nýbrž převzatá od rodičů, učitelů.Ve vztazích zvažte, zda má pro vás význam držet něco nefunkčního násilím, pokud necítíte, že by mohla přijít změna.Dejte péči svému krku, protáhněte se na žebřinách a odlehčete svému lymfatickému systému.

Ryby

Něco je ve vzduchu a vy zatím nemáte vůbec ponětí, co se k vám blíží za události. A najednou je tu potěšující zpráva, událost, něco, co se objeví jako blesk z čistého nebe. V povolání to může oznamovat povýšení, uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Je to proces rozvoje, najednou vás napadnou takové možnosti, o kterých jste neměli zdání a to jste už vymysleli sto nefungujících způsobů, jak otevřít trezor, když jste zapomněli kombinaci čísel. I v osobních vztazích je velká šance urovnat táhnoucí se spory. Ženy by měly dát pozornost svým vaječníkům a dopřát jim teplo a čaj z hluchavky.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Podíváme se, co je třeba pochopit ke zdárnému posunu. Děkuji

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu