Zpět na články

Výklad denních karet na 1.března 2023

Co nás čeká dle karet v první březnový den. Necháte se inspirovat tarotem a to i v oblasti zdraví?

Výklad denních karet na 1.března 2023

" Je jenom jedna cesta za štěstím a to přestat se trápit nad tím, co je mimo naši moc." EPIKTéTOS

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

City, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne a také větší příval zpráv a dopisů. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte končících zimních slev a obnovte si šatník.Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.Přes den popíjejte čaj z břízy nebo vřesu, uleví se vašim kotníkům.Zařaďte do jídelníčku více mrkve, kukuřice, květáku a fenyklu. Dopřejte si borůvky, jahody a hroznové víno. Každé ráno si osprchujte nohy střídavě teplou a studenou vodou.

B ý K

Pokud dnes potkáte ženu středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, věřte, že její rada bude pro vás přínosná, protože to je žena soucitná, tvořivá, plná ideálů. Dnešní den se můžete někomu svěřit nebo se někdo svěří vám s tím, že to činí proto, že ví, že od vás nebude tajemství vyzrazeno. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Nebojte se vyjádřit svou obětavost, laskavost. Méně naslouchejte druhým na více svému nitru. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. Využijte probouzející se přírodu a naslouchejte jejím zvukům, potůčku, ptačímu zpěvu a ozvěny stromů. Dopřejte svému sluchu jemnější tóny.

B L í Ž E N C I

Váš pomyslný klid může dnes narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka, proč ne třeba i v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu na první chvíli. Dopřejte trochu klidu své slezině tím, že nebudete zbytečně prožívat emoce tam, kde byste se museli pustit do sporů, kdy má každý svou pravdu. Dejte si doušek hořkého piva nebo pelyňkového čaje.

Rak

Vaše ego bude dnes podrobeno zkoušce, zda se dobrovolně uvolníte z pout, do kterých jste se uvěznili. Nemáte pocit, že jste se dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti. I vaše nohy touto změnou pocítí úlevu. Naučíte se stát pevně nohama na zemi a to ve stáří oceníte. Můžete si říkat, mám radost z pohybu a ze změny.

Lev

Možná dnes pocítíte vnitřní útlak, který prožívá vaše duše, neboť v nějaké situace zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zavděčit okolí. Pokud se opět vrátíte do své podstaty, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky v posunu a vnitřní útlak. Posléze pomalu odezní stres, přetížení a ztráta energie. Měli byste se naučit nastolit ve svém životě rovnováhu, umět včas vypnout a odjet na dovolenou. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí. Tím ulevíte nejen sobě, ale hlavně vaší slezině.

Panna

Čehokoliv se dnes ujmete, vám může připravit trvalou radost. Nabízí se rodinná pohoda a den přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité konvence, které potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Lásku si nemusíte zasloužit, můžete ji získat od kohokoliv, pokud přestanete lpět na pomoci druhým. Pomoc by měla přicházet přirozeně. Tím se vám odlehčí i v oblasti žlučníku. Žádá se po vás změna a ti, kdo upřímně věří ve výhru v podobě sázení, mohou zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze.

V á H Y

Intuice k mnohým bude dnes promlouvat, ne každý ji však uposlechne. Všímejte si vnuknutí a věřte, že všechny změny, které uděláte, povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše, které není dobré dlouho potlačovat, ani jim dávat větší význam. Taktéž vás mohou provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít. Dnes nastal čas je propustit a projít tím temným lesem, abyste zjistili, že v něm na vás žádné příšery nečekají.Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých jste se báli vstoupit, přitom tyto jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek. Tím nastane rovnováha a ve zdravém těle bude i zdravý duch. Bylo by dobré začít s nějakým pohybem. Co si třeba koupit permanentku do posilovny?

š T í R

Všichni si občas potřebujeme užít luxusu, radosti, požitkářství a udělat pro sebe to nejlepší. Dojít si na masáž, dát si dobrý zákusek, dopřát radost a péči jak tělu, tak i duši. To jsou atributy pro tento den, ještě nějakou chvíli. Brzy začnete jezdit na výlety a do přírody. Ale i zde platí, střídmost nade vše. Zvyk je železná košile, co by na to řeklo blížící se léto a plavková sezóna? Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. To druhé může doslova iritovat, protože ne všichni si budou moci tento blahobyt dopřát.Pobyt v přírodě byste měli využít i pro posílení vaší páteře a to tím, že budete zhluboka dýchat do páteře, občas zadržíte dech, s tím, že pocítíte, jak do ní proudí vzduch.

Střelec

Dnes můžete prosadit své plány i přes zdánlivě nepřející okolí, které s vámi může chtít soutěžit. V případě, že byste museli zvolit kompromis, pak je rozumější říci ne. Pokud ale víte, že si plně stojíte za svým přesvědčením a bude to z vás vyzařovat, budete ve velké výhodě. Pokud věříte vy sobě, snáze ve vás uvěří i druzí.Váš krk by uvítal protahovací cviky na žebřinách, protažení celého těla a strečink. Tím se uvolní i vaše lymfa, která je pravděpodobně po zimním období mírně oslabena.

Kozoroh

Dnes se můžete potkat se starším, moudrým mužem, který se vám může z počátku zdát jako chladný. Pokud vám bude chtít poradit , pak určitě neprohloupíte a tato rada bude pro vás přínosná. Tento muž umí být objektivní a jeho odměnou bude jeho vlastní uspokojení, že mohl takto učinit. Jestliže i vy sami budete mít pocit, že by bylo vhodné někomu poradit, nebojte se tuto radu nabídnout. Pozor však na břitký jazyk, mohlo by se stát, že jím odeženete od sebe někoho blízkého. Vyjděte si do přírody a pozorujte ji, načerpáte nové informace, které naplní vaši mysl klidem a pohodou. Rozšíříte si tím své vědomí.

V O D N á Ř

Nemáte pocit, že vás provází smutek a že zažíváte bezesné noci? Proč tomu tak je? Máte z něčeho obavy?Pokud to nejsou obavy ze současnosti, pak se hlásí o slovo vaše podvědomí, kdy jste v dětství zažili něco, čemu jste tenkrát nerozuměli. Tato nevědomost se ukryla v podobě strachu hluboko do míst, kam se denně nechodí. Proto dnes, s odstupem času je vhodné se na minulost podívat s moudrostí, která se věkem získává. Může se to týkat hádky rodičů, kdy jste měli obavy, abyste nepřišli o jednoho z nich. Zkuste navštívit rodinné konstelace nebo si zameditovat. Odhoďte vše nepotřebné a začněte žít v oáze klidu a radosti. K tomu vám pomůže procvičit ramena, kdy budete kroužit rameny směrem vzad, alespoň tři série po dvanácti cvicích.

Ryby

Dnes byste měli začít mít kontrolu nad svými finančními prostředky a to by se mělo zúročit a vy byste se mohli ocitnout ve výhodnější situaci, než kterou prožíváte k dnešnímu dni. Zkontrolujte si své účty, resty a mějte přehled, komu jste půjčili a kdo vám ještě nevrátil. Také v zaměstnání buďte obezřetní, pilní a pracovití a úspěch na sebe nenechá dlouho čekat.Srovnejte si svou mysl v přírodě při bublání potůčku nebo se dívejte do proudící řeky u jezu. Dejte si sklenku čerstvé pomerančové nebo jahodové šťávy.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT https://www.youtube.com/channel/UCe5yoa9zN5L_r7xcVLX1gsg

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu