Zpět na články

Předpověď denních karet na 2.března 2023

Výklad denních karet pro všechna znamení, rady a inspirace na tento den, nejen v oblasti zdraví.

Předpověď denních karet na 2.března 2023

"Budete-li se snažit porozumět celému vesmíru, nepochopíte vůbec nic. Jestliže se pokusíte porozumět sobě, pochopíte celý vesmír." BUDDHA

Beran

Zkuste prověřit své zažité konvence, které je potřeba nahradit a nestavte své úspěchy na přežitých klišé. Žádá se po vás změna. Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Pokud potřebujete inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny. Zařaďte do svého volného času sport, při kterém se zapotíte a také třeba saunu. V oblasti stravování vynechte potraviny, které máte rádi a změňte na nějakou dobu skladbu svých potravin.

B ý K

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek nebo je možné zažít pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího člena týmu. Dnes můžete pocítit naplnění z práce nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti, vášeň a nadšení pro práci. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. Pro jarní očistu zkuste zařadit do pitného režimu čaj z kopřivy a k odpolednímu mlsání sušené brusinky.

B L í Ž E N C I

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Najednou k vám budou přicházet nevšední a trvalé nabídky k dlouhodobému zabezpečení. To nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Novou cestu a směr ocení i vaše nohy, proto jim dopřejte péči koupelí v Rochově soli, střídavou sprchou, teplou a studenou vodou směrem k srdci.

https://www.youtube.com/channel/UCe5yoa9zN5L_r7xcVLX1gsg

Rak

Vaši mysl možná pohltil strach z vlastního selhání a ztroskotání. To vám může natolik zastřít jasné uvažování, že uvěříte, že v možnou prohru vaší osoby a tím může nastat pocit, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni, a tak se rozhodnete udělat rychlý konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo.Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací udělat dál. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty. Vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo mrzet po nějaké době, možná až dva měsíce poté. V této době už budete mít na situaci jiný úhel pohledu. Aby tato situace nezasáhla vaše játra, popíjejte už dnes ve 14 hodin čaj z heřmánku, máty nebo ostropestřce.

Lev

Čehokoliv se dnes ujmete, to vám může připravit trvalou radost. Rodinná pohoda se hlásí o slovo a přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Ve vztazích je moudré prověřit, jak to máte se závislostí na partnerovi, zda nelpíte na jeho ustavičné společnosti nebo naopak zda by bylo přínosné se zdržovat více v okruhu rodiny. Tento nový směr můžete dopřát i svým chodidlům chůzí po nerovném terénu, brouzdání ranní rosou nebo koupelí v rozmarýnu.

Panna

Dnes byste neměli brát svět příliš vážně, ale raději odlehčeně. Prožijte ho hravě, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového, i když se vám to třeba nepodaří hned napoprvé, zkoušejte to tak dlouho, dokud vám to trpělivost dovolí. V zaměstnání je dobré prozkoumat, zda berete situaci vážně nebo značně lehkomyslně. Na druhou stranu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. A pokud se vám to nepodaří tak, jak by se očekávalo, odhoďte obavy, zítra je taky den.Dojděte si na masáž a věnujte péči své kůži a pokud vám to čas nedovolí, stačí, když si masáž pomocí levandulového oleje a jemného kartáčku či žínky uděláte sami. Připravte ji na přicházející období slunka.


V á H Y

Dnešní den po vás může prověřit, zda se umíte přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé.Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? Já často. Rozšiřujte si své vědomí, pozorujte přírodu a dopřejte svým očím odvar z heřmánku nebo světlíku lékařského.

https://www.youtube.com/channel/UCe5yoa9zN5L_r7xcVLX1gsg

š T í R

Váš vnitřní klid a rozjímání může dnes narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se bude zdát jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Může to být i služební cesta, proč ne třeba i v cizině? vyražte si dnes na výlet, do přírody, podnikněte nějakou cestu. Uvolněte i cestu pro odchod všeho nepotřebného ze svého těla a dopřejte si sedací koupel v dubové kůře.

Střelec

Nemáte pocit, že vám v životě něco chybí? Nemůže to být duchovní spojení s nějakým člověkem nebo jen prostě neznáte svůj smysl života? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Prozkoumejte situaci i z druhé strany mince a věřte, že ani polévka se nejí tak horká, jak se právě uvařila. Dopřejte relax a koupel svým nohám, třeba v Rochově nebo Prešovské soli, i ony uvítají nový směr. Před spaním si můžete říct afirmaci : necítím vinu a ani neobviňuji ostatní.

Kozoroh

Pokud dnes zažijete pocit, že jste zkoušeni, věřte, že život je vrtkavý. Nedá se stavět na jistotě, a proto zkuste tento den brát pružně a lehce a postavte se k výzvám a proměnlivým událostem s kladným postojem. Jednou jste nahoře, pak dole, je to neustálé dorovnávání protichůdných sil. Pokud chodíte pravidelně do posilovny a dnes se budete cítit unaveni, zkuste poslouchat signály vašeho těla a udělejte pro jednou změnu a odhoďte alespoň jednou zažité konvence.

V O D N á Ř

Činy jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Využijte proto své znalosti a ukažte je v praxi. Lidé vám uvěří a vy je můžete zúročit. úspěch je na dosah těm, co nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol. Doba bude nakloněna úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. A v zápalu své činorodosti nezapomeňte rozdávat Lásku, jinak i ta se promění v blyštivé poklady. Zkuste trénovat svůj zrak tím, že budete v přírodě střídat svůj pohled do dálky a na blízko.

Ryby

Někdy tak tvrdě pracujete, že pro samou práci ani nevnímáte varovné signály vašeho těla. A ten čas nadešel právě dnes, kdy je moudré si stanovit priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Pakliže byste to neudělali, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do klidu a vy těch pár chvil odpočinku můžete prožít v podobě několik dnů, týdnů, místo dnešních pár hodin. Potřebujete pobyt na čerstvém vzduchu a pak odpočinek. Ve zdravém těle, zdravý duch. Buďte silní ve svých předsevzetích.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Podíváme se, co je třeba pochopit ke zdárnému posunu. Děkuji

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu