Zpět na články

Předpověď denních karet na 3.3. 2023

Náhled do tarotu pro jednotlivá znamení v oblasti pracovních úspěchů, vztahů a zdraví.

Předpověď denních karet na 3.3. 2023

" Nejlepším způsobem k předpovědi budoucnosti je vytvořit si ji". ALAN KAY

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Buďte dnes ti, kdo stmelí kolektiv, urovná spory mezi kolegy, najde řešení tam, kde si ostatní neví rady. Také v partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Když bude chtít být po vašem boku, zůstane, když nebude chtít, odejde. Pokud se budete příliš snažit, mohl by odejít dříve, než když se přestanete snažit. Buďte pro své okolí pozemským andělem.


B ý K

Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance.Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl.V oblasti zdraví by bylo vhodné nepřepínat své svaly a svoji mysl. Buďte se sebou spokojeni a neočekávejte uznání od druhých.

Afirmace: V mém životě je zapotřebí klid a ne spěch.


B L í Ž E N C I

Nastal čas využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Je nutné dát najevo svou nevyužitou sílu a odvahu projevit svůj názor a za ním si stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Nastal čas být více tolerantní jak k sobě, tak k chybám druhým. Je dobré také umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč.V oblasti zdraví dopřejte péči svým rukám, občas je pohlaďte, dejte jim lehkou masáž, strečink. Přijde vhod i plavání, kdy protáhnete nejen horní část těla. Pro více informací v oblasti zdraví se neváhejte ozvat na https://vyklad-karet---ilona.webnode.cz/

Afirmace: Vážím si částí svého těla a vím, že mám velké bohatství, které mně bylo dáno ke správnému využití.

Rak

Nemáte pocit, že vám v životě něco chybí? Nemůže to být duchovní spojení s nějakým člověkem nebo jen prostě neznáte svůj smysl života? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Prozkoumejte situaci i z druhé strany mince a věřte, že žádná kaše se nejí tak horká, jak se právě uvařila. Nemusíte se rozhodovat hned, když to tak necítíte nebo proto, že to chtějí ostatní. Dopřejte relax a koupel svým nohám, třeba v Rochově nebo Prešovské soli, i ony uvítají nový směr. Věnujte větší pozornost a péči svým zubům a jezte více zeleniny a potraviny s vyšším obsahem bílkovin, třeba špenát. Posílí to vaši obranyschopnost zubů.

Afirmace: Řeším jen to, co se mě týká, co se mě netýká, to neřeším.

Lev

Máte pochybnosti o sobě nebo o vašem partnerovi? Cítíte se nevrlí, rozmrzelí? To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba něco změnit a vydat se novou cestou. Nenechte proto ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Pro tento dočasný stav jste si možná nevšimli příležitosti, které už k vám pomalým tempem přicházejí. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se situaci pod pokličku. Bylo by dobré se pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak ve vztazích, jenže se zdá, že nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť do práce pohltila nejspíš nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Místo toho, abyste řešili vaši žárlivost a vztek, zvolili jste přehlížet toho druhého a odmítáte gesto smíření. Naučte se být tím kým jste, než tím, kým byste chtěli být. Odhoďte své masky, to vás vyčerpává.

Panna

Pokud dnes potkáte ženu středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, věřte, že její rada bude pro vás přínosná, protože to je žena soucitná, tvořivá, plná ideálů. Dnešní den se můžete někomu svěřit nebo se někdo svěří vám s tím, že to činí proto, že ví, že od vás nebude tajemství vyzrazeno. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Nebojte se vyjádřit svou obětavost, laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. V oblasti zdraví zkuste začít s jarní očistou. Můžete si udělat kašičku z kurkumy, špetky pepře a lžičku medu. Nebo sedací koupel z dubové kůry. Pro více informací se neváhejte ozvat na https://www.facebook.com/profile.php?id=100032892836255

V á H Y

Nastal den, kdy můžete zlepšit svůj život, a to třeba tím, že probudíte dávno odsunutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vás nejvíce bavilo v dětství. Určete asi cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází. Dopřejte masáž svým dlaním a pažím a ve volném čase zařaďte do svých aktivit plavání.

š T í R

Po mnohých povinnostech je čas užít si zábavu, družnost a radost ze života, zapojit se do společenských událostí. Tento den je nakloněn navazování nových kontaktů, společného podnikání, buďte otevření a přátelští, aby mohlo vzniknout něco nového. Pokud jste odkládali něco nepříjemného, dnes to s chutí vyřídíte. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k úspěchu. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Někteří si možná všimnou, co pro ně partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých možností a tím zanedbávají své priority a koníčky. Zaslouží si pochvalu a ocenění. Kupte jim třeba tulipány. Věnujte péči své kůži a připravte ji na přísun slunečních paprsků.

Střelec

Tento den je o bystrosti a předvídatelnosti, mějte se na pozoru, zda vás někdo nechce ošidit nebo si omotat okolo prstu. Buďte obezřetní v dopravních prostředcích, abyste nebyli okradeni. Při podepisování smluv se zaměřte na dodatky psané malým písmem. Překážky, které se před vámi objeví, se dají snadno zdolat, když procítíte moc přítomného okamžiku.To, co nás paralyzuje je strach a negativní očekávání, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Pokud se přistihnete v tomto okamžiku, zkuste si vzpomenout na něco hezkého.Nastává čas zamyslet se nad odlehčením stravy, ti co uvažují o půstu se na něho mohou připravit. Hlídejte si dnes své myšlenky, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace. Naopak si můžete říkat, negativní myšlenky a negativní lidé nemají nade mnou žádný vliv. Pro odlehčení své mysli je dobré se někomu vyzpovídat, kdo bude dobrý posluchač, bez nevyžádaných rad.

Afirmace: Zbavuji se nejistoty a s vůlí a odhodláním jdu dál novou cestou života.

Kozoroh

Čeká vás pohodový den, jistě bude co slavit. úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život. Vaše zdravotní stránka by se měla taktéž posunout k lepšímu. Dojděte si na kosmetiku, změňte účes, oblékání.

Afirmace: Stále více si uvědomuji svou krásu a moje vnitřní krása převyšuje moji krásu vnější.

V O D N á Ř

Všímejte si vnuknutí a věřte, že všechny změny, které uděláte, povedou k vyššímu dobru. Intuice k mnohým bude dnes promlouvat, ne každý ji však uposlechne. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše, které není dobré dlouho potlačovat, ani jim dávat větší význam. Taktéž vás mohou provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít. Projděte tím, čeho se nejvíce bojíte a možná zjistíte, že vás to posílilo a strach odejde o dům dál.Pokud byste se báli něčeho nového, mohli byste se potýkat se žaludečními problémy a s problémy v oblasti střev. Nadechněte se do svého břicha a představujte si ho jako balon, který se s každým nádechem nafukuje a s každým výdechem splaskne. Vydržíte alespoň patnáct minut?

Ryby

Nastal čas zlepšit svůj život, a to třeba tím, že probudíte dávno odsunutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo v dětství. Určete asi cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází. Zařaďte do svého jídelníčku více minerálů a vitamínů, přidejte více zdravého tuku, omezte sůl a poslouchejte meditační hudbu. Připravte své tělo na přicházející jaro a dopřejte tělu detoxikaci.

Pro více informací o detoxu se neváhejte ozvat na https://www.facebook.com/profile.php?id=100032892836255

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT https://www.youtube.com/channel/UCe5yoa9zN5L_r7xcVLX1gsg

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

DNEŠNÍ HOROSKOP NA 30. 4.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Denní karta - Transformace, změna. „Relativní znehodnocení ženy znamená toto: muž ji v jistém smyslu miluje méně, zato však žena vystupuje jako pronásledovatelka, to znamená jako čarodějnice. Tak se spolu se zvýšeným uctíváním Marie a v jeho důsledku vyvinul blud o čarodějnicích, tato nesmazatelná skvrna na pozdním středověku.“ C. F. Jung. 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu