Zpět na články

Jaký bude týden od 6. 3. 2023 do 12. 3. 2023 podle kartářky.

Nový den, Užívej si komplimenty, Jdi do toho. Nechejte odejít to, co patří minulosti, aby vznikl prostor pro to, co má přinést budoucnost.

Jaký bude týden od 6. 3. 2023 do 12. 3. 2023 podle kartářky.

Výklad jsem připravila podle karet Myšlenky štěstí.

Berani:

Nový den, Užívej si komplimenty, Jdi do toho

Nechejte odejít to, co patří minulosti, aby vznikl prostor pro to, co má přinést budoucnost. Možná je třeba ukončit vztah, který už nic dobrého nepřináší, možná je na čase odejít z práce, která vás přestala bavit. Minulost je pryč, udělejte za ní tlustou čáru, nechejte odeznít výčitky, jako např. co jsem měl - měla udělat lépe nebo jinak. Věnujte pozornost novým příležitostem, začněte je přijímat jako dar. Nastal čas, abyste si uvědomili svoji vlastní hodnotu, přestali se podceňovat, ale začali zářit. Nebojte se občas zariskovat, nemáte co ztratit. Přece i takový případný pád na zem bude pro vás cenným ponaučením. A pokud jste skutečně ochotni riskovat i ten případný pád, vytvoříte velké věci, které vám získají úctu a vážnost ve vyšší společnosti. Vaše barvy jsou: bílá a červená. Kámen: briliant, granit, rubín.

Býci:

Zvyšuj svoji energii, Přestaň vše odkládat, Naslouchej svému tělu

Začněte se více pozorovat a sledujte tok myšlenek. V jakém emočním stavu právě jste? Dýcháte správně a zhluboka nebo jenom krátce a povrchově? Která část těla vás bolí? Negativní myšlenky vyčistěte pomocí rozhovoru s někým, komu věříte. Pomoci vám může meditace, modlitba, pohyb, změna životosprávy, nějaká nová aktivita. Nevšímejte si těch, kteří vám říkají, že něco nezvládnete. Dejte se do plnění svých osobních snů, věřte si a dokážete vše, co jste si naplánovali. Vaše barvy: žlutá, zelená. Kámen: safír. Pozor na prochladnutí, mohou se objevit nemoci spojené s hrudí a s krkem. S malými potomky více komunikujte, odpovídejte jasně a srozumitelně na dětské dotazy.

Blíženci:

Všímej si požehnání, Zpomal, Měj víru

Až když něco ztratíte, uvědomíte si, kolika dary jste byli obdařeni. Poděkovali jste vyšší moci za ně, nebo jste vše považovali za samozřejmost? Vaše mysl je nejotevřenější po ránu, a tak den začínejte krátkou, pětiminutovou meditací. V myšlenkách nikam nespěchejte, soustřeďte se na to, co vás čeká, připravte si plán pracovního dne. A nezapomeňte si promyslet, komu dnešní den zpříjemníte, komu pomůžete, na koho se pěkně usmějete. Pokud budou vaše osobní plány v souladu s vlastním cítěním, věřte, že se vám splní. Uskuteční se s lehkostí, s níž jste nepočítali. Budete si připadat jako Alenka v říši divů. Vaše barvy: žlutá, růžová. Kámen: achát, beryl. Při bolestech hlavy, které vás mohou v tomto týdnu potrápit, se snažte co nejvíce času trávit na čerstvém vzduchu.

Raci:

Máš před sebou něco většího, Pozvi své strachy na čaj, Láska bez podmínek

Vaše sny jsou poněkud přízemního rázu. Roztáhněte křídla a miřte výš. To, co považujte za překážku, vám ve skutečnosti ukazuje nový a lepší směr. Udělejte si seznam svých strachů a obav, sepište si je na papír. Najděte si v bytě klidné místo, kde vás nikdo nebude rušit, a se svými obavami si hlasitě popovídejte. Řekněte hlasitě, z čeho máte strach, čeho se děsíte. Odpovědi vás zřejmě překvapí svou hlubokou moudrostí. A i když jste dospělý člověk, svěřte se též někomu blízkému se svým trápením. Važte si něžného pohlazení, kterého se vám dostane. Vaše barva: fialová. Kámen: perla, smaragd, měsíční kámen. Jestli máte malé děti, připravte jim překvapení formou oslavy. Místo sladkostí ale nakupte raději ovoce.

Lvi:

Jez zdravě, Přehodnoť své závazky, Dopřej si odpočinek

Více přemýšlejte o tom, co jíte. Dejte si něco zdravého, udělejte si čerstvou zeleninovou šťávu a připijte si na zdraví a dlouhý život. Máte dojem, že všechno musíte udělat jen vy sami? Proč se přetěžujete? Naučte se úkoly rozdělit mezi ostatní, poctěte je svou důvěrou. Možná budete překvapeni, že práce bude vykonána lépe, než jste čekali. A také se naučte častěji říkat NE. Vytvoříte si tím prostor sami pro sebe a své aktivity. Svět se rovněž nezboří, když si po obědě zdřímnete. A občas o víkendu si zajeďte na nějaký welness pobyt. Vaše barvy: oranžová, purpurová. Kámen: jantar, topas. Ve svých potomcích pěstujte lásku k hudbě, četbě a k divadlu. Případné spory řešte v klidu, nezvyšujte hlas.

Panny:

Přijmi svou citlivost, Omluv se, Smyslem života je radost

Máte nesmírně vyvinutou intuici, okamžitě vycítíte lež nebo špatné signály, které někdo v okolí vysílá. Jestli máte dojem, že je třeba urovnat nějaké vztahové záležitosti, převezměte svůj díl odpovědnosti a omluvte se, neuhýbejte před odpovědností. Bude to pro vás sice náročné, ale vnitřně se vám hodně uleví. Sami sebe začnete mít více rádi. Vaše barvy: tmavě modrá, bílá. Kámen: nefrit. Při výchově svého potomka se řiďte selským rozumem, nebo si vzpomeňte na to, jak by situaci řešila vaše babička. Hodně své děti hlaďte, chvalte je. Současně dbejte na to, aby měly pevný režim dne a přesně stanoveny své povinnosti.

Váhy:

Poslouchej, Oslavuj přirozenou krásu, Splněná přání

Méně mluvte a více poslouchejte, co vám lidé říkají. Hlavně se naučte nedokončovat za druhé lidi jejich věty. Pečujte o svůj zevnějšek a snažte se vypadat co nejlépe. Vybírejte si kosmetiku, která vám vyhovuje svým složením. V současné době vás trápí počasí, chladno, máte dojem, že rovněž plnění osobních přání poněkud stagnuje. Důležité je neztratit důvěru v to, co právě děláte. Stagnace je pouze přechodného rázu. Vaše barvy: tmavě fialová, indigo. Kámen: opál. Vyvarujte se všeho, co je disharmonické. Křiklavé barvy, hlasitá hudba, neustále puštěná televize, hádky. Snažte se neprochladnout, hrozí vám zánět močového měchýře. Relaxujte u historických románů nebo detektivek.

štíři:

Sdílej své nadání, Tancuj, Oslavuj svou lásku

Patříte k nesmírně tvořivým lidem, Vše, do čeho se vlastníma rukama pustíte, je odrazem krásy a originality. Važte si svého nadání a dále ho rozvíjejte pro dobro společnosti. Peníze, které kreativní činností získáte, věnujte rozhýbání svého těla. Tančete, sportujte, cvičte, pohyb je nesmírně důležitý k zvládání emocí a stresu. Nezadaní si při svých různorodých aktivitách mohou najít nějakou spřízněnou duši. Upoutejte pozornost ve společnosti něčím nezvyklým, co právě vytryskne z vás samých. Zazpívejte píseň, zahrajte na hudební nástroj, připravte si výstavku svých namalovaných obrázků či rukodělných výrobků. Vaše barvy: tmavě červená, žlutá. Kámen: korál.

Střelci:

Nemůžeš se zavděčit všem, Soucit se všemi, Je čas se povznést

Oprostěte se od potřeby zavděčit se jiným lidem, zůstaňte za všech okolností sami sebou. Rozhodně nežijte podle představ, pravidel a očekávání okolí. Nesnažte se zapadnout do společnosti, která by vás svou jednoduchosti strhla na samé dno. I nadále zůstaňte laskaví k lidem, s nimiž se setkáváte, usmívejte se na ně, vyslechněte je, ale zůstaňte sami sebou. Nenechejte se spoutat negativními nebo přízemními názory, ale věnujte se vyšším cílům. Vaše barva: modrá. Kámen: ametyst. Co nejčastěji střídejte pohyb s duševními aktivitami, čtením a učením se něčemu novému. Ve volním čase procvičujte mozek logickými hrami a hádankami.

Kozorozi:

Říkej pravdu, Čeká na tebe dobrodružství, Dělej vlny

Říkejte na rovinu to, co si myslíte a co cítíte. Z krátkodobého hlediska vám možná pravdomluvnost přinese pár nepříjemných chvilek, ale z hlediska dlouhodobého vám přinese pohodu a vnitřní klid. Je čas naplánovat si dovolenou, změnit rychlé pracovní tempo i prostředí. A pokud jste pracovně zaneprázdněni natolik, že se na dovolenou nyní nemůžete vydat, zajděte si s někým blízkým na večeři do stylové restaurace. Začněte realizovat své nápady a novátorské plány. Reakcí okolí se nenechejte zaskočit. Vaše barvy: zelená, tmavě hnědá. Kámen: malachit, rubín. Návštěvám se vyhýbejte, nebudete mít na ně náladu, Raději si zajděte na výstavu nebo do muzea. Tady můžete mlčet, což vám vyhovuje.

Vodnáři:

Přijmi sám sebe, Řekni si o pomoc, Najdi svůj kmen

Více si važte sami sebe, přijměte s takoví, jací jste. Nechtějte násilím něco na sobě měnit, přizpůsobovat se někomu nebo něčemu, co za to nestojí. S úsměvem na rtech prožívejte každý den, radujte se z květin, které v přírodě najdete, ze stromů, k nimž se můžete přitulit a pošeptat jim něco. Třeba je poproste o podporu při plnění osobních potřeb. Začněte se hlouběji zajímat o svoji rodinu, o svoje předky, volný čas věnujte sestavení rodokmenu. Navštivte místa, kde vaši blízcí vyrůstali. A jestli budete mít možnost, seznamte se osobně se svou širší rodinou. Vaše barvy: modrá, bílá. Kámen: granát. Nejlepším odpočinkem bude pro vás v těchto dnech posezení s přáteli, případně se můžete vydat do obchodu a koupit si nové šaty.

Ryby:

Vypni, Sebedůvěra, Přestaň porovnávat

Nežijte stále v digitálním světě, na nějakou dobu se od něho odpojte. Běžte na procházku, ve světě přírody vás napadnou svěží nápady a originální myšlenky. Budete myslet hlavně na sebe, ne na požadavky ostatních lidí. Začněte zkoušet nové věci a může vám být opravdu jedno, co si myslí ostatní. Čím víc se budete drát vpřed, tím více úspěchů budete mít. A když půjde do tuhého, pořádně dýchejte. Hluboké dýchání vás zbaví smutku, trémy. Pamatujte si, že máte nakročeno k realizaci velkých věcí. Vaše barva: sněhově bílá. Kámen: ametyst. Pokud nebudete mít chuť na jídlo, nejezte, do jídla se násilím nenuťte. Novou obuv si vybírejte uvážlivě, abyste neměli otlaky nebo pokřivené prsty.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu