Zpět na články

Předpověď denních karet na úterý 7.3.

Náhled do tarotu pro jednotlivá znamení na 7.3. 2023. Necháte se inspirovat?

Předpověď denních karet na úterý 7.3.

" Silný překoná překážku, moudrý celou cestu."

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl.

B ý K

Možná dnes pocítíte vnitřní útlak, který prožívá vaše duše, neboť v nějaké situace zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zavděčit okolí. Pokud se opět vrátíte do své podstaty, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky v posunu a vnitřní napětí. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie.Poučte se a příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože ta vám odebírá energii.

B L í Ž E N C I

Tento den je nakloněn k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy, dnes si to můžete znovu zopakovat třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku jako žák, který vidí učební látku poprvé ve svém životě. Nebojte se požádat o radu.

Rak

Pokud vás sužovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že už jste poraženi, můžete dnešní den brát jako klíčový. Znamená to přechod na stranu vítězů. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu.Užijte si zasloužený vavřínový věnec.

Lev

Pokud se vám dnes vynoří vzpomínky na dětství, dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické.Tyto vlastnosti pak můžete využít pro získání nových přátel

a pro obnovení nějakých nefunkčních vztahů.

Panna

Jestliže máte pocit, že situace okolo vás stagnuje a nic se neděje, tak dnešním dnem se to může náhle změnit a váš klid narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Přijali byste ji i v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu v předstihu.

V á H Y

Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení.

š T í R

Využijte dnes energii, která vám pomůže rozpoznat, kde jste byli předpojatí a to vám nedovolovalo učinit jednoznačné rozhodnutí. Zůstaňte nezávislí a nedělejte radikální rozhodnutí, které by vás mohlo posunout o krok zpět. Pozor na ostrý jazyk, slova vyřčená v tento den už se nedají vzít zpět. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poradí, jak se posunout v práci.

Střelec

Čeká vás příznivý a radostný den, jistě bude co slavit. úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Kozoroh

Něco je ve vzduchu a vy o tom nemáte zatím ponětí. A náhle přijde potěšující zpráva jako blesk z čistého nebe. Je to proces rozvoje, najednou vás napadne tolik možností, které jste v minulých dnech neměli šanci vymyslet a to jste nad nimi strávili desítky hodin. Pro někoho to může být povýšení nebo uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Je tu skvělá příležitost urovnat spory a navázat nové kontakty.

V O D N á Ř

Nastal čas využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Je nutné dát najevo svou nevyužitou sílu a odvahu projevit svůj názor a za ním si stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Buďte více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Je dobré také umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Ve vztazích buďte více smyslní.

Ryby

Dělejte dnes více, co je vám vlastní, než abyste dalekosáhle mluvili o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Využijte proto své znalosti a ukažte je v praxi. Lidé vám uvěří a vy je můžete zúročit. úspěch je na dosah těm, co nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol. Doba bude nakloněna úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. A v zápalu své činorodosti nezapomeňte rozdávat Lásku, jinak i ta se promění v blyštivé poklady.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT https://www.youtube.com/channel/UCe5yoa9zN5L_r7xcVLX1gsg

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu