Zpět na články

Předpověď denních karet na 9.3. 2023

Co vám chtějí odhalit karty na čtvrtek 9. března, necháte se inspirovat pro úspěšné prožití tohoto dne?

Předpověď denních karet na 9.3. 2023

" Lidé jsou tím, čím chceme, aby byli."N. BONAPARTE

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Přichází rozloučení, uvolnění, konec, je to uzavření nějakého cyklu, opuštění nefunkčních vzorců. Pokud jste uvažovali o nějakém konci, změně, tak ta se dnes hlásí o slovo. Zároveň oznamuje příchod něčeho nového, jenže to nemohlo přijít, dokud neodejde něco, co už neslouží a je přežitek. Nastává doba změny myšlení, přijetí nových názorů, přesvědčení, která nebyla vaše, ale nýbrž převzatá od rodičů, učitelů. Ve vztazích zvažte, zda má pro vás význam držet něco nefunkčního násilím, pokud necítíte, že by mohla přijít změna.

B ý K

Dejte si pozor na svou zbrklost, netrpělivost. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. Tato energie se taktéž dá využít při sportu nebo adrenalinových činnostech.

B L í Ž E N C I

Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Vaše myšlenky by měly ovlivnit druhé a inspirovat je za účelem dosažení efektivní komunikace. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout a nebát se vyjádřit své touhy a potřeby s tím, že poskytnete druhým pomoc a prostor pro porozumění a toleranci. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně.

Rak

Dejte průchod situacím, aby se vyvinuly samy s tím, že k vám vše přijde samo v pravý čas. Život vám přinese skvělé vztahy, jak v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení i jiné výhodné kontakty. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce.

Lev

Všichni si občas rádi užijí radosti, požitkářství a udělají pro sebe to nejlepší. Chodit na masáž, dát si dobrý zákusek, dopřát radost a péči jak tělu, tak i duši. To jsou atributy pro tento den, ještě nějakou chvíli, než začneme užívat výlety do přírody. Ale i zde platí, střídmost nade vše. Zvyk je železná košile, co by na to řeklo blížící se léto a plavková sezóna? Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. To druhé může doslova iritovat, protože ne všichni si budou moci tento blahobyt dopřát. Proto si dejte pozor na poživačnost.

Panna

Zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed. Nebojte se zdravě zariskovat a udělat něco, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Pro někoho to mohou být adrenalinové sporty, pro druhého změna zaměstnání. Získejete pro sebe opět svobodu, nezávislost. Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani rozumět. I ve vztazích se očekává změna a menší riskování. Nebojte se oslovit někoho, kdo se vám delší dobu líbí. Rozlišujte zbytečné od užitečného a nepotřebné od nutného.

V á H Y

Ti, kteří se pohybují v oblasti právní nebo finanční a nedařilo se jim úspěšně dotáhnout do konce složité smlouvy, mají dnes osud nakloněn k uzavření těchto dohod. Použijte proto otevřené a poctivé jednání. Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení. V oblasti zdraví je dobré nastavit lehčí stravování a zvýšit fyzickou aktivitu, třeba jen tím, že dnes vyměníte výtah za chůzi do schodů.

š T í R

Tento den je ve znamení volby. Ať už se to bude týkat Lásky jak ve vztazích, na pracovišti nebo ve vašem domově. Možná jste se právě zasnoubili a následně jste dostali nabídku odcestovat za prací do ciziny. Tato zkouška může znamenat prověření vašich vztahů a poznání, že co k sobě patří, vždy k sobě najde cestu zpět a naopak, co nám nepatří, neudržíme ani silou, ani stavěním si vzdušných zámků. Je to symbol nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou a správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů.

Střelec

Čeká vás výzva k měření sil a to tím, že budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. I v partnerských vztazích lze dnes očekávat intenzivní výměnu názorů a tím řešení problémů. Některé vztahy však z těchto střetů žijí a mají charakter neustálého zápasu. To se týká i Héry a Zeuse.

Kozoroh

Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Tu můžete následně využít s větší cílevědomostí a odvahou se pustit do většího rizika, jak v povolání, tak ve vztazích. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy.

V O D N á Ř

Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Je to výzva a nutnost se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba začněte den s dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem.

Ryby

Využijte svých skvělých komunikačních dovedností, které vás mohou dovést k vnitřnímu i vnějšímu bohatství. To vnitřní se může týkat obohacení z dobře vykonané práce, ujištění, že vaše pracovní místo má dlouhodobou perspektivu, že se před vámi otevírají příznivé obchody a tím i dobré příjmy. V osobních vztazích byste měli pocítit radostné prožívání vztahu a to třeba tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste dosud nevnímali.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT https://www.youtube.com/channel/UCe5yoa9zN5L_r7xcVLX1gsg

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu