Zpět na články

Předpověď denních karet na pátek 10.3. 2023

Rady a inspirace pro všechna znamení zvěrokruhu pro tento poslední pracovní den v týdnu. Necháte se inspirovat tarotem?

Předpověď denních karet na pátek 10.3. 2023

"Vyčítáme lidem, že mluví jen o sobě, to je však předmět, který ovládají nejlépe." A. FRANCE

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Vaše ego bude dnes nejspíš podrobeno zkoušce, zda se dobrovolně uvolníte z pout, do kterých jste se uvěznili. Vyvarujte se toho, abyste přikládali velký význam pomíjivé moci. Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

B ý K

Máte-li pochybnosti, nezačínejte dnes nic nového. Dopřejte vývoji věcí klid. Problém, který se může zdát jako neřešitelný, se vyřeší sám svou vlastní osobitou cestou. Potlačení důležité součásti sebe sama vyzývá k poznání, že veškerá omezení jsou odrazem vašich vlastních zábran a obav. Zkuste se sami sebe zeptat, co vás v minulých dnech odradilo, zklamalo a vy jste si vystavili pomyslnou zeď jako ochranu před okolím? Vaše neochota riskovat nějaký vztah?

B L í Ž E N C I

Jestliže nastane okolo vás nepříznivá situace a vy budete mít pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem, pusťte se do většího rizika a chraňte si své území a prostor, jak v povolání, tak i ve vztazích. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Nepřistupujte na žádné kompromisy. Toužíte-li zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner.

Rak

Vaše dosavadní jistota může být náhle podlomena a vám se může zhroutit pomyslná obrana před světem jako domeček z karet. Ale toto vše muselo přijít, protože uzavření se do své ulity před okolím nejde donekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. I přesto se těšte se na vše nové. Až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasněji. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.Pro více info o zdraví zde: https://www.youtube.com/watch?v=D6UPXKBbu1s&t=11s

Lev

Dnes máte na to, abyste začali něco nového nebo pomohli uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. K úkolům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. K tomu vám dopomůže optimismus a chuť do života. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí. I v mezilidských vztazích by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Připravte se na nějaká překvapení, otevřete se určitým podnětům a využijte nevšedních příležitostí, jež k vám budou přicházet.

Panna

Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.Buďte obezřetní u podepisování smluv, zvlášť dejte důraz na dodatky a odstavce s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče. Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. V partnerských vztazích představuje ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Mimo to je představitelem peněz, obchodu, výmluvnosti, magie a přitažlivých řešení, proto i tady buďte obezřetní. Jak se říká, čert nikdy nespí.

V á H Y

Den plný výzev a porovnání sil. A to by se mohlo odehrávat na sportovišti i na pracovišti. Je to zdravé soutěžení. Nebojte se proto výzev a zkuste něco nového, možná zjistíte, jaké skryté vlohy jste tím otevřeli. Někteří mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že jste uvízli ve spárech Murphyho zákonů. Zlomí se vám klíč v zámku, cestou do práce je kolona zrovna ve směru, kterým potřebujete jet, vybil se vám telefon a nabíječku jste zapomněli doma. Ujasněte si priority a nastavte si svůj denní řád.

š T í R

Denní karta na dnešek je věru pozitivní, říká, že stojíte na dobrém základě, ukotveni pevně nohama na zemi a vyhlížíte vpřed. Ti, co dobře pracovali, mohou očekávat uznání, čest. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu. Po dlouhém a namáhavém výstupu jste dosáhli vrcholu a můžete z bezpečného bodu sledovat vzdálený horizont..Je tady schopnost vidět do budoucnosti, přicházejí nové myšlenky, máte podnikavého ducha. Den je nakloněn obchodním cestám s využitím skvělé komunikace, nových nápadů. I v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je dobré být otevřený. Jak se říká, mohou vzniknout sńatky z rozumu. Setkání s berany je dnes o vyjasnění si vzájemných vztahů.

Střelec

Jsou věci, které snesly odklad, ale jen do dnešního dne. Udělejte nějakou správnou věc, rozhodnutí jako správná autorita. Budete na to mít dostatek energie, rozumu spojeného se silou vůle, a proto je potřeba ji využít. Nenechávejte za sebou žádné resty. Zaplaťte povinné ručení na auto, zkontrolujte si účty a udělejte si pořádek v nářadí. Jaro přijde dříve, než se nadějete. Buďte své rodině příkladem, naslouchejte jim, ale ten, kdo bude rozdávat rady, to budete vy.

Kozoroh

Mějte svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tuto energii je příhodné využít při sportu nebo adrenalinových činnostech.

V O D N á Ř

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Pokud potřebujete inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny.

Ryby

Pro někoho může znamenat tento den završení nějaké životní etapy a to třeba tím, že najde nové poslání, nový životní směr nebo na úrovni vědomí, že učiní rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. Je vyjádřením idey, že váš nový cyklus začne na vyšší úrovni s vyššími cíli. V povolání to ukazuje, že jste na správné cestě k práci snů ať už v podobě příjemného pracovního kolektivu doma nebo i v cizině.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu