Zpět na články

Předpověď denních karet na 11.3.2023

Výklad denních karet pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 11.3.2023. Nahlédnete do své budoucnosti a necháte se inspirovat? To, co necháte přijít do svého života je vaše volba.

Předpověď denních  karet na 11.3.2023

"Sliby jsou lacinější než dary a mají větší cenu." A.FRANCE

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam.cz. Podíváme se, co je třeba pochopit ke zdárné změně.

Beran

Nepřízeň osudu byla překonána, den je nakloněn optimismu, který vám může otevřít nový směr. A to jak ve vztazích, tak i v pracovním prostředí. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. Den je vhodný k početí potomka.

B ý K

Znáte nějakou ženu, která na co pomyslí, tam se jí daří? Je sebejistá, skvělá obchodnice, na co sáhne, promění se ve zlato? Taková vám dnes může zkřížit cestu a dát vám dobrou radu, které můžete důvěřovat a uposlechnout ji. A pokud byste jí minuli, vy sami si některou z těchto vlastností můžete osvojit a dobrým obchodníkem se stát.Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Věnujte péči svému tělu odpočinkem, relaxací, odmění vás za to přílivem životní energie.

B L í Ž E N C I

Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, nepodplatitelnost. Tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše jednání uznáno a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam ztroskotáte. I ve vztazích ptatí, co zasel, to sklidil nebo jak se z lesa volá, tak se ozývá. Jednat férově se vám v tento den vyplatí. illa.brejchova@seznam.cz.

Rak

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení. Naopak je moudré si své závislosti uvědomit a zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení štíra. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky.

mailto:illa.brejchova@seznam.cz

Lev

Tento den je ve znamení volby. Ať už se to bude týkat Lásky jak ve vztazích, na pracovišti nebo ve vašem domově. Je to symbol nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou a správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Další rozhodování může být týkající se dětí nebo starší generace.

Panna

Jestliže máte pocit, že situace okolo vás stagnuje a nic se neděje, tak dnešním dnem se to může náhle změnit a váš klid narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Přijali byste ji i v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu v předstihu.

https://docs.google.com/document/u/0/d/1gE_Jbhgqc85Lxr1-W40wxSOnebS6JEHia7k4VSPkG20/edit

V á H Y

Buďte dnes ti, kdo stmelí kolektiv, urovná spory mezi kolegy, najde řešení tam, kde si ostatní neví rady. Zdravým, objektivním úsudkem, bez zaslepenosti vášní, kdy svobodným průchodem energií dojde k navrácení zdraví, klidu a pohody. Jak se sebou samotným, tak i s ostatními. Také v partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Když bude chtít být po vašem boku, zůstane, když nebude chtít, odejde. Pokud se budete příliš snažit, mohl by odejít dříve, než když se přestanete lpět. Buďte pro své okolí pozemským andělem.

š T í R

Tento den vás vyzývá k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy? To si můžete znovu zopakovat třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku, bude zapotřebí zvídavosti a síly vůle se vším dosud neznámým a novým se obeznámit. Vyhlídky do budoucnosti jsou příjemné. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému.

Střelec

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. Negativní myšlení má za následek nebezpečí finančního úpadku nebo jiných hmotných ztrát. To vám může natolik zastřít jasnou mysl, že věříte v možnou prohru vaší osoby a tím může nastat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a tím se rozhodnete udělat rychlý konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty. Vyvarujte se před umrtvením citů silou rozumu, což by mělo za následek zničení hodnotného vztahu. Tento počin by vás mohl v období dvou měsíců poté mrzet.

https://docs.google.com/document/u/0/d/1gE_Jbhgqc85Lxr1-W40wxSOnebS6JEHia7k4VSPkG20/edit

Kozoroh

Pro ty, kteří se cítili oslabení a nemocní se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení, ke kterým jste se nejspíš po protrpění těžkých chvil ve svém životě dopracovali. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Výlet do lesa ke studánce vás obohatí.

V O D N á Ř

Nechte něhu a péči prostoupit do vašich domovů. Dnes máte být starostlivou matkou, trávit hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči, věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii. Muži nechť se obklopují člověkem, který představuje mateřskost a ženskost. Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance. Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst.

Ryby

Zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed. Získejte pro sebe opět svobodu, nezávislost. Nebojte se zdravě zariskovat a udělat něco, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Pro někoho to mohou být adrenalinové sporty, pro druhého změna zaměstnání. I ve vztazích se očekává změna a menší riskování. Líbí se vám sousedka a neměli jste odvahu ji oslovit? Proč to nezkusit právě dnes? Že by vás mohla odmítnout? Vy můžete získat, ztratit není co.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT https://www.youtube.com/channel/UCe5yoa9zN5L_r7xcVLX1gsg

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam.cz. Podíváme se, co je třeba pochopit ke zdárné změně.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu