Zpět na články

Jaký bude týden od 13. 3. 2023 do 19. 3. 2023 podle kartářky

Pro splnění vašich přání v brzké době nastane ta správná chvíle. Připravte se, abyste ani chvilku nezaváhali a okamžitě věděli, co máte dělat. Bát se ničeho nemusíte, karty říkají, že vše dobře

Jaký bude týden od 13. 3. 2023 do 19. 3. 2023 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle karet Věštby lásky.

Berani:

Božské načasování, Hravost, Přátelství

Pro splnění vašich přání v brzké době nastane ta správná chvíle. Připravte se, abyste ani chvilku nezaváhali a okamžitě věděli, co máte dělat. Bát se ničeho nemusíte, karty říkají, že vše dobře dopadne. Hlavně se hodně usmívejte, nebo naplno smějte. Smích je přece nejlepší terapie na světě. Užívejte si společné chvíle se svými přáteli, radujte se z drobností a važte si jeden druhého. Udržujte krok s módou, dávejte přednost jasným a pestrým barvám - žluté, zelené, oranžové. Ženy jakéhokoliv věku se brzy zamilují na první pohled. Muži nemají rádi omezování, rádi se budou vytahovat a půjde jim hlavně o uspokojení sexuálních potřeb.

Býci:

Odpuštění, Síla, Pohlédni do svého nitra.

Zapomeňte na všechna příkoří, kterými jste museli projít. Za vším, co vám ubíralo energii, udělejte tlustou čáru. Život je přece příliš vzácný, než aby byl promarněn myšlenkami na to, co bylo a co už stejně nezměníte. Hlavu vzhůru a jděte vpřed. Opakujte si jako mantru, že jste silná osobnost a nenecháte se nikým a ničím zlomit. Volný čas občas věnujte meditaci, přemýšlejte v klidu o tom, jak se cítíte a proč se tak cítíte. Odpovědi mohou být odrazovým můstkem pro zkvalitnění vašich myšlenek, dalších plánů i osobního života. City stavíte výše než samotný sexuální akt. Milovanou osobu chcete provázet až do konce svého života. Pozor si dávejte na žárlivost.

Blíženci:

Zázrak, Osudová přitažlivost, Nové začátky

V milostných záležitostech na vás čeká nové dobrodružství. Záleží na každém, jak se k němu postavíte. Možná se do nového vztahu vrhnete po hlavě a pak se, hlavně zadaní, dostanete do problémů. I když budete mít dojem, že jste potkali svoji osudovou lásku a mezi vámi je silná sexuální přitažlivost, mějte na paměti, že je třeba uvažovat též pomocí rozumu, protože není všechno takové, jak se vám na první pohled zdá. Každý vztah prochází proměnou. A tak je tomu i u vás. Nezadaní mohou vztah dále rozvíjet, zadaní buď ukončit, nebo v něm pokračovat a balancovat na hraně, protože se nová známost brzy stane předmětem veřejného zájmu. Tajné milostné vztahy totiž obvykle končí nezdarem.

Raci:

úspěch, Odevzdání, Věčnost

Více si důvěřujte, nezůstávejte stále někde na okraji, ale vylezte ze své ulity a své životní úspěchy se snažte zviditelnit. Pište blogy, inzerujte, besedujte apod. Dejte vale svým strachům a obavám, občas zariskujte. Budete k sobě v těchto dnech přitahovat protějšky opačného pohlaví. Ženy potrápí nepříjemné a bolestivé menstruační období. Zajímejte se též o módu, vybírejte si elegantní modely a krajkové nebo hedvábné prádlo. Muži by měli zkusit zabudovat do vztahu více romantiky, podpory a něhy. Mladší ročníky by se měly postavit se na vlastní nohy a zbavit se závislosti na rodičích.

Lvi:

Představ si, Jdi za svým srdcem, Odpověď je NE

Máte hodně přátel, jsou to všechno lidé, kterým můžete důvěřovat. Nikdy vás nezklamou. Osudovou lásku v tomto týdnu sice nenajdete, tam zní odpověď NE, ale vytažené karty vás vyzývají, abyste se co nejvíce pohybovali ve společnosti, využili každé příležitosti k tomu, abyste zabouchli dveře od domu a šli se bavit. Dělejte pouze to, co chcete vy, nikdy se nesnažte vyhovět druhým za každou cenu. Chtějte být i nadále středem pozornosti, věnujte více času úpravě zevnějšku, volte šaty s veselými barvami. Ženy by se neměly vdávat za muže s naditou peněženkou. Časem by se jim život ve zlaté kleci a nedostatek osobní svobody začal přejídat.

Panny:

Rovnováha, Svoboda, Transformace

U zadaných se vztah ještě více prohloubí. Važte si toho, co máte, o vztah pečujte, protože se jedná o velmi dobrý vztah. Především pro vás není klecí, nýbrž vám dává velkou svobodu k rozvíjení vlastních zájmů a potřeb. V tomto znamení je hodně starých mládenců a starých panen. Je to hlavně proto, že se zrozenci bojí vyjádřit naplno své city. Obě pohlaví přitom mohou střídat své známosti a prožívat krátká milostná dobrodružství, ale i nadále pak zůstávají sami. Možná jim samota vyhovuje, možná dlouho přemýšlejí a rozvažují, co jim nový vztah přinese. A možná si svůj soukromý život nechtějí nikým a ničím dlouhodobě a trvale narušit.

Váhy:

Tajemství, Počkej, Objetí

Dostanete pozvání do vyšší společnosti. Setkáte se s lidmi na významných postech. Pokud budete méně mluvit a více naslouchat, dovíte se plno zajímavých věcí, o nichž ovšem budete muset hlavně mlčet. Možná budete mít nutkání vyjít s nějakou informací na veřejnost, ale vyčkejte, mějte trpělivost, nesnažte se nic uspěchat a nechejte věcem volný průběh. Svým potomkům věnujte více svého volného času, dejte jim najevo, jak jsou pro vás důležití. Ženy mají v sobě hodně ženskosti a svůdnosti, jsou to vynikající matky. Muži jsou v lásce sice velmi vynalézaví, ale vyhovuje jim mládenecký život, rozhodně nespěchají do chomoutu.

štíři:

Zamilovanost, Hojnost, Odpověď je ANO

Jste plni protikladů. Dokážete současně milovat i nenávidět. Vaše životní síla je darem od Boha. K těm, kteří jsou sami, přichází hojnost lásky, zasáhne je Amorův šíp. Nebraňte se tomu, co přichází, vaší odpovědí na nový vztah by mělo být slůvko ANO. Ženy mohou v novém vztahu vsadit na své kuchařské umění, muži zase na lichotky a něžná slůvka. Zrozenci jsou stvořeni pro lásku, usilují o ni ve skutečnosti neustále. Umíte naslouchat, lichotit, chovat se zamilovaně, což je vaše silná devíza. Do vztahu dáváte celé své Já. Důležitá informace - muže tohoto znamení nelákají snadno dostupné ženy.

Střelci:

Důvěra, Sny, Řekni svou pravdu

Máte rádi pohodlí, klidnou atmosféru, blahobyt. Dokážete vystřelovat Amorův šíp různými směry, do různých stran a na různé cíle. Lásku berete trochu jako sport, zpestření nebo dobrodružství. Ženy s lesbickými sklony budou v šatníku upřednostňovat sportovní kalhoty, vestičky, kostýmy, v kadeřnictví požadovat krátký účes. Proměna bude přicházet se společenským přijetím jejich orientace. Už se nebudou skrývat, naplno vyřknou svou pravdu. Muži budou toužit především po cestování, obdivu a dobrém jídle. Ve své podstatě je Střelec romantik a tulák. Dlouhodobý a trvalý vztah ho dlouho příliš neuspokojuje, potřebuje občasnou změnu. Ani flirtování mu není cizí, ovšem nijak se netrápí tím, že něco nevyjde. Nic se neděje, poohlédne se jinde.

Kozorozi:

Zamyšlení, Plamen vášně, Posvátné spojení

Pozor na přírůstek na váze. Starší ročníky po šedesátce rezignují na svůj vzhled a začínají tloustnout. Ve vztahových oblastech jste bojácní, často do vyššího věku zůstáváte sami, teprve pak se lásce naplno otevřete. Podlehnete citu, probudí se ve vás vášeň, kterou chcete zlegalizovat. Ale i pak je kariéra u vás na prvním místě. Ženy se rády vrhnou po hlavě do nějakého dobrodružství, pak nevidí a neslyší. Nějakou dobu sice sekají dobrotu, ale když se opět naskytne příležitost, neodolají a situace se opakuje. Muži naopak zachovávají věrnost, umějí se též vcítit do erotických prožitků své partnerky. Jejich největším kouzlem je šarm.

Vodnáři:

Tajný obdivovatel, Láska, Tělesné spojení

V rodinných záležitostech jste velmi staromódní, lpíte na tom, aby vás okolí milovalo. Vzhledově svým příjemným hlasem a mladistvým zevnějškem připomínáte anděla. Na jedné straně potřebujete obdiv, hodně ctitelů a lásky, na straně druhé toužíte po svobodě. Rozhodně si nenecháte od partnera přistřihnout křídla. Stále toužíte po něčem, co nemáte a nevážíte si dostatečně toho, co máte. Významné místo ve vašem životě zaujímají sny a fantazie, člověka, po němž toužíte, si idealizujete, aniž ho dostatečně znáte. Snubní prstýnky raději nenosíte a stále v tichosti hledáte svůj vysněný ideál. Ženy hledají někoho, kdo je bude stále obdivovat. Mužům tohoto znamení spíše vyhovuje klid a možnost věnovat se svým zájmům.

Ryby:

Čas, Navždy, Životní láska

Stále se hledáte, nemáte v současné době dostatek energie pro překonávání překážek. U žen je nerozhodnost okouzlující, u mužů spíše působí dojmem neschopnosti. Ženy pozor - nemějte žádnou osudovou lásku, zbytečně byste marnily čas a honily se za přeludem. Muži, kteří nechtějí zůstat sami, by měli projevit větší dobyvatelské sklony a nečekat, až si jich nějaká žena všimne. Obě pohlaví budou těžko překonávat ochlazení citů, což se projeví sebelítostí a ztrátou dobré nálady. Něžné pohlaví sní o romantické lásce a princi, který je zasype růžemi. Řada mužů patří do skupiny sběratelů ženských srdcí, svými lichotkami dokáží zamotat hlavu někomu, kdo se stal objektem jejich momentální touhy.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu