Zpět na články

Předpověď denní karty na 13.3. 2023

Náhled do tarotu pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 13.3. Necháte se inspirovat?

Předpověď denní karty na 13.3. 2023

"Změna je pravidlo života. Ti, kteří se dívají pouze na minulost a přítomnost, s jistotou minou budoucnost." J.F.KENEDY

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Nepropásněte dnes nevšední nabídky, nové příležitosti, kontakty a pracovní smlouvy. Někteří z vás mohou být v práci povýšeni nebo jim bude přidělen vysněný úkol, projekt. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Zaměřte se na cíl a kráčejte k němu byť i malými krůčky. Zkoušky budou dnes určitě dobře složeny. V oblasti stravování zvolte lehčí stravu, abyste se zbytečně nepřipravili o energii a to tak, že tučné jídlo vede k útlumu.

B ý K

Umíte se přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek? Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? Já často.

B L í Ž E N C I

Využijte svých skvělých komunikačních schopností pro pro opravdové bohatství. To se může týkat duchovního, citového i na fyzické úrovni. A to tak, že nabyté bohatství nebudete jen hromadit, ale i předávat dál, jinak by se energie blokovala. Měli byste pocítit radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě dobrých příjmů. Ve vztahu byste též měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli.

https://vyklad-karet---ilona.webnode.cz/

Rak

Je tady pro vás výzva, hledat pravdu, najít smysl života, prosadit si své ideály. Postavit se sám za sebe. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, kde se můžete stát obětí jízlivé kritiky, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat.Ale pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci projít tím vším bez úhony, poučeni a vystřízlivění do dalších dní.

Lev

První den v tomto týdnu je vhodný k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy? Tam se můžete znovu vrátit třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku, bude zapotřebí zvídavosti a síly vůle se vším dosud neznámým a novým se obeznámit. Vyhlídky do budoucnosti jsou příjemné. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému.

Panna

Pokud jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat.

V á H Y

Vaše ego bude dnes nejspíš podrobeno zkoušce, zda se dobrovolně uvolníte z pout, do kterých jste se uvěznili. Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

š T í R

Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Vaše myšlenky by měly ovlivnit druhé a inspirovat je za účelem dosažení efektivní komunikace. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout a nebát se vyjádřit své touhy a potřeby s tím, že poskytnete druhým pomoc a prostor pro porozumění a toleranci. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně.

Střelec

Činy jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Využijte proto své znalosti a ukažte je v praxi. Lidé vám uvěří a vy je můžete zúročit. úspěch je na dosah těm, co nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol. Dnešní den bude nakloněn úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. Jen v zápalu své činorodosti nezapomeňte rozdávat také Lásku, jinak i ta se promění v blyštivé poklady.

Kozoroh

Pro dnešní den je výhodné, umět zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory. Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Pokud to půjde, zůstaňte v klidu s vírou, že zítra je taky den, protože dnes se změnám do cesty postaví překážka. Ujasněte si, čeho chcete na pracovišti dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. Jestliže ve vztazích nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere vážně. Nebuďte k této situaci pokud možno lhostejní a raději zvolte mínění: odložme na zítřek to, co nemusíme udělat dnes a k ničemu se nezavazujte.

V O D N á Ř

Dnes přichází výzva, poručit sám sobě, a to seustředěním a nastolením harmonie. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Vaše myšlenky by se pro vás měly stát přesvědčením, abyste byli schopni uskutečnit cíle, pro které se budete muset angažovat. Varujte se před nedůsledností a povrchních citů. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm musíte i při jeho nedostatcích setrvat.

Ryby

Je tady den, který vás bude vést k opuštění starých známých cest, aby mohla být objevena cesta nová a s ní i uspořádání nových životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nenaplňuje.Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího. Uvědomte si, že vše nefunkční je potřeba opustit a prožitý smutek proměnit v nové naděje. Pokud máte pocit vyhoření, cesta změny vás inspiruje pro nový životní směr. Po čase ucítíte úlevu.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu