Zpět na články

Výklad denní karty na 14.3.2023

Pro ty, kteří se nechají inspirovat předpovědí denní karty pro jednotlivá znamení zvěrokruhu. Náhled do tarotu v oblasti zdraví, partnerských a pracovních vztahů.

Výklad denní karty na 14.3.2023

"Jste-li na pochybách, říkejte pravdu."M.TWAIN

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat .

Beran

Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tuto energii je příhodné využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři.

B ý K

Život vás postaví před nejvyšší úkol - seberealizaci. Ta by měla být uskutečněna při plnění úkolů, které jsou osudově dány pro každého z vás. Zisk přijde pouze v případě, budete-li ochotni k láskyplnému dávání. Čím více dáváte, tím více dostáváte. Tím se naplní kosmický zákon hojnosti. V zaměstnání se může náhle objevit úspěšný obchod nebo výhra, které mohou vzbudit rozruch. V osobních vztazích máte možnost získat dobrou životní partii. Říkáme tomu tučný úlovek. Využijte příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad, udělejte něco, na co jste si netroufli, třeba si kupte los.

B L í Ž E N C I

Tento den vás vyzývá k započetí nových projektů, úkolů, učení, projektů.Chodili jste rádi do školy? To si můžete znovu zopakovat třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku, bude zapotřebí zvídavosti a síly vůle se vším dosud neznámým a novým se obeznámit. Vyhlídky do budoucnosti jsou příjemné. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. To platí i ve vztazích, kdy lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory.

Rak

Pro ty, kteří se cítili oslabení a nemocní se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení, ke kterým jste se nejspíš po protrpění těžkých chvil ve svém životě dopracovali.Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Výlet do lesa ke studánce vás obohatí. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí na projektu se sociálním cítěním.

Lev

Projevte dnes svou sílu, buďte silní a autoritou pro svoji rodinu a děti. Tuto sílu byste měli mít pod kontrolou a tím se vyjadřovat přímočaře. Máte dostatek energie, potřebnou obratnost a důslednost, abyste uvedli věci do pořádku, vyjasnili nejasnosti a dokončili rozdělanou práci. Využijte rozum i velký přínos energie, jež jsou spojeni se silou vaší vůle. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být vaše. Zkontrolujte si pneumatiky u vašeho vozidla, zjistěte, jak to máte s technickou kontrolou, připravte se na jaro a zaplaťte veškeré odkládané a nezaplacené účty.

Panna

Nastal čas odpočinku a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani stromu. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace, jak v oblasti pracovní, tak i ve vztazích. Trpělivost přináší růže. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny.

V á H Y

Dnes budete prověřování jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a nebudete si začínat se zadaným kolegou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Možná budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Někdy přijde vhod dobrá rada nad zlato od duchovního průvodce, nebojte se ho vyhledat. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku. Probuďte svou vnitřní moudrost a logiku. Ovládejte silné city a dostane se vám rady, božského vnuknutí, silné ochrany i rovnováhy na úseku vzdělanosti, zasvěcení.

š T í R

City, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne a také větší příval zpráv a dopisů. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte jarní nabídky a obnovte si šatník.Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Střelec

Intuice k mnohým bude dnes promlouvat, ne každý se však naladí na její vlny. Všímejte si proto vnuknutí a věřte, že všechny změny, které uděláte, povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše, které není dobré dlouho potlačovat, ani jim dávat větší význam. Taktéž vás mohou provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít. Dnes nastal čas je propustit a projít tím temným lesem, abyste zjistili, že v něm na vás žádná strašidla nečekají. Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých se bojíte vstoupit, přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek.

Kozoroh

Ti, kteří se pohybují v oblasti právní nebo finanční a nedařilo se jim úspěšně dotáhnout do konce složité smlouvy, mají dnes osud nakloněn k uzavření těchto dohod. Použijte proto otevřené a poctivé jednání. Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení.Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, nepodplatitelnost. Tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše jednání uznáno a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam ztroskotáte. I ve vztazích ptatí, co zasel, to sklidil nebo jak se z lesa volá, tak se ozývá. Jednat férově se vám v tento den vyplatí. V oblasti zdraví je dobré nastavit lehčí stravování a zvýšit fyzickou aktivitu, třeba jen tím, že dnes vyměníte výtah za chůzi do schodů nebo zaparkujete o ulici dál.

V O D N á Ř

Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Naopak den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění.

Ryby

Buďte obezřetní u podepisování smluv, zvlášť dejte důraz na dodatky a odstavce s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protistrany. Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. To, že nekalé praktiky konají jiní a stejně by to někdo udělal neberte za vlastní přesvědčení. V partnerských vztazích představuje ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Mimo to je představitelem peněz, obchodu, výmluvnosti, magie a přitažlivých řešení, proto i tady buďte obezřetní. Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Přeji všem báječný den. Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT https://www.youtube.com/channel/UCe5yoa9zN5L_r7xcVLX1gsg

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu