Zpět na články

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 16. 3. 2023

Výklad denních karet pro všechn znamení zvěrokruhu, nejen v oblasti vztahů.

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 16. 3. 2023

"štěstí je to, co se stane, pokud se příprava setká s příležitostí."

SENECA Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Denní karta na dnešek je vskutku pozitivní, říká, že stojíte na dobrém základě, ukotveni pevně nohama na zemi a vyhlížíte vpřed. Ti, co dobře pracovali, mohou očekávat uznání, čest. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu. Po dlouhém a namáhavém výstupu jste dosáhli vrcholu a můžete z bezpečného bodu sledovat vzdálený horizont. Je tady schopnost vidět do budoucnosti, přicházejí nové myšlenky, máte podnikavého ducha. Den je nakloněn obchodním cestám s využitím skvělé komunikace, nových nápadů. I v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený. Jak se říká, mohou vzniknout sńatky z rozumu. Setkání s berany je dnes o vyjasnění si vzájemných vztahů.

B ý K

Láska je mocná čarodějka, má mnoho podob a dnes můžete zažít i odvrácenou tvář a bolestivé poznání, že vaše důvěra byla vložena tam, kde nyní přijde prozření. Někdo tuto důvěru mohl zneužít a nasměrovat proti vám. Jak se říká : "kousnout si do kyselého jablka". Někdy je příčinou třetí osoba, která narušuje trvalé vztahy nebo se dokonce účastní milostného trojúhelníku. Je dobré být připraveni na možnost odhalení přetvářky, falše a připravit se na konfrontaci, kdy na pracovišti budete vyzváni veřejně pokárat jinak vašeho oblíbeného podřízeného. I takto se dá definovat Láska.

B L í Ž E N C I

Možná, že dnes uděláte nějaké rozhodnutí, zvolíte rychlý konec, tam, kde jste nebyli spokojeni, nenaplněni a prožívali jste trápení. Pak tedy dobrovolně zvolíte změnu. Nebo nebudete vůbec připraveni a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. V obou případech je moudré nejednat ukvapeně, s horkou hlavou. Spálit mosty dnes není vhodné u opravdu nepromyšlené příležitosti. Vyvarujte se před umrtvením citů silou rozumu, což by mělo za následek zničení hodnotného vztahu. Tento počin by vás mohl v období dvou měsíců poté mrzet.

Rak

Trpělivostí je možné získat druhou šanci tam, kde víte, že jste selhali nebo vydali malé úsilí. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, či jste nemohli pohnout s nějakou situací, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás. Nastal čas se ke starému obrátit zády. I ve zdraví je příležitost dočkat se pozitivního obratu. Bolesti zad mohou odejít a záda se vrátí do klidu.

Lev

Využijte svých skvělých komunikačních schopností pro pro opravdové bohatství. To se může týkat duchovního, citového i na fyzické úrovni. A to tak, že nabyté bohatství nebudete jen hromadit, ale i předávat dál, jinak by se energie blokovala. Měli byste pocítit radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě uspokojivých příjmů. Ve vztahu byste též měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli.

Panna

Dnes máte na to, abyste začali něco nového nebo pomohli uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. K úkolům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí. I v mezilidských vztazích by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Připravte se na nějaká překvapení, otevřete se určitým podnětům a využijte nevšedních příležitostí, jež k vám budou přicházet.

V á H Y

Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tuto energii je příhodné využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout a vyjádřit své Láskyplné gesto by měli tuto energii přivítat a odhodlat se. Stejně tak ti, co zvažují si říct o zvýšení platu, pokud si to předem strategicky promyslí.

š T í R

Je tady pro vás výzva, hledat pravdu, najít smysl života, prosadit si své ideály. Postavit se sám za sebe. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosférou protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. To se týká jak v zaměstnání, kde se můžete stát obětí jízlivé kritiky, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat. Ale pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci projít tím vším bez úhony, poučeni a vystřízlivění do dalších dní.

Střelec

Autorita, stabilita a řád by měly být vaší dnešní nejvyšší předností. Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Máte totiž dostatek energie a důslednost, abyste uvedli věci do pořádku a dokončili započatou práci. Využijte rozum i velký přínos energie, jež jsou spojeni se silou vaší vůle. Připravte se na jaro.

Kozoroh

Využijte dnes svou přirozenost, laskavost, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a intuici. Možná dnes zažijete znamení shůry. Zachovejte si svou nestrannost a při jednání či rozhodování vyhledávejte střed, rovnováhu, soucit, soulad a pochopení. Lidé se budou rádi svěřovat se se svým tajemstvím. Toto tajemství by mělo zůstat u těch, kterým bylo svěřeno, aby se nezklamala jejich důvěra. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo požádá. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit.

V O D N á Ř

Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Setkání se ženou středního věku může být pro vás přínosné, pokud zavedete řeč na její úspěchy v oblasti finanční. Nechte se inspirovat a osvojte si její vlastnosti.

Ryby

Nechte něhu a péči prostoupit do vašich domovů. Dnes máte být starostlivou matkou, trávit hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči, věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii. Muži nechť se obklopují člověkem, který představuje mateřskost a ženskost. Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance. Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT https://www.youtube.com/channel/UCe5yoa9zN5L_r7xcVLX1gsg

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu