Zpět na články

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 15. 3. 2023

Jak prožít úspěšně den, kde být obezřetní, jak to vidí tarot pro jednotlivá znamení zvěrokruhu pro tento den?

Předpověď denních karet  pro všechna  znamení na  15. 3.  2023

"Dnes někdo sedí ve stínu, protože kdosi kdysi dávno zasadil strom."V. BUFFET

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Být středem pozornosti, to se vám může několikrát za den stát. Zkuste nastavit správnou míru, nedělat ukvapená rozhodnutí a tím si můžete získat pozornost svého okolí, které se vám i rádo přizpůsobí a podřídí. Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem a rozvahou, mohou dnes úspěšně splnit své cíle, které je dnes čekají. Pokud by se vaše plány dnes neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze opravdových problémů a jejich následného řešení. Cesta je cíl, i když se někdy nevyvíjí tak rychle, jak by bylo potřeba, ale kvalitní promyšlená strategie s malými krůčky mívá trvalejší podobu, než ukvapené rozhodnutí. Také je vhodná energie pro dlouhodobé investování.Ve vztazích je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Komunikace s dětmi by měla být přínosná a potěšující, protože vám dokáží naslouchat a uvěřit a to by mělo být pro vás největší odměnou.


B ý K

Dnes poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a tím buďte sami sebou. Názory ostatních pro tento den nechte bez povšimnutí. Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout do ústraní a odhalit ji uvnitř sebe sama. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát. Prožijte tento den sami se sebou.


B L í Ž E N C I

Autorita, stabilita a řád by měly být vaší dnešní nejvyšší předností.Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Dokončete vše, co sneslo odklad, ať se to týká práce nebo účtů. Využijte rozum i velký přínos energie, jež jsou spojeni se silou vaší vůle. Připravte se na jaro.

Rak

Zdá se, že v posledních dnech jste pilně pracovali a pro samou práci ani nevnímáte varovné signály vašeho těla. A ten čas nadešel právě dnes, kdy je moudré si stanovit priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Pakliže byste to neudělali, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do klidu a vy těch pár chvil odpočinku můžete prožít v podobě několik dnů, týdnů. Zvažte, zda si dnes uděláte čas pro sebe a na zasloužený odpočinek. V oblasti partnerských vztahů je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Nejlepší cesta, jak prožít tento den je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid.

Lev

Dnes byste měli udělat něco správného. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Máte totiž dostatek energie, potřebnou důslednost, abyste uvedli věci do pořádku, vyjasnili nejasnosti a dodělali rozdělanou práci. A jestli vás nic jiného nenapadne, tak stačí důkladně uklidit byt, opravit kolo nebo zaplatit čekající účty. Svým dětem a rodině buďte autoritou, vyslechněte si rady, ale poslední slovo by mělo být vaše.

Panna

Je tady pro vás výzva, hledat pravdu, najít smysl života, prosadit si své ideály. Postavit se sám za sebe. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, kde se můžete stát obětí jízlivé kritiky, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat. Ale pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci projít tím vším bez úhony, poučeni a vystřízlivění do dalších dní.

V á H Y

Kde se neumíte rozhodnout nebo spíše nechcete?Své emoce jste zabalili do tmavého roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. Někdy je tedy dobré vyčkat, až do hry vstoupí nějaký nový faktor, protože obě strany si trvají na svém.

š T í R

Nepřízeň osudu byla překonána, den je nakloněn optimismu, který vám může otevřít nový směr. A to jak ve vztazích, tak i v pracovním prostředí. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. Den je vhodný k početí potomka.

Střelec

Po mnohých povinnostech je čas užít si zábavu, družnost a radost ze života, zapojit se do společenských událostí. Tento den je nakloněn navazování nových kontaktů, společného podnikání, buďte otevření a přátelští, aby mohlo vzniknout něco nového. Pokud jste odkládali něco nepříjemného, dnes to s chutí vyřídíte. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k úspěchu. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Někteří si možná všimnou, co pro ně partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých možností a tím zanedbává své priority a koníčky. Zaslouží si pochvalu a ocenění. Kupte jim třeba tulipány.

Kozoroh

Jsou dny, kdy můžete mít pocit, že okolo vás mnohé stagnuje a nic se neděje. To ale není případ pro dnešní den, váš klid a rozjímání dokáže narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Přijali byste ji i v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu v předstihu.

V O D N á Ř

Není to pro vás již únavné, že se neumíte rozhodnout a necháváte za sebou resty? Věřte, že pokud dnes uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. A která cesta a rozhodnutí je správná? Ať už v partnerských vztazích nebo v zaměstnání by to mělo být tak, že jakkoliv se rozhodnete, budete to pro vás správné. Důležité bude to, že se konečně vyjádříte a tím se pohnete ve svém vývoji o kus dál. Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů.

Ryby

Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Tu můžete následně využít s větší cílevědomostí a odvahou se pustit do většího rizika, jak v povolání, tak ve vztazích. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu