Zpět na články

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 17. 3. 2023

Rady a inspirace v oblasti zdraví, vztahů a zaměstnání pro tento den pro všechna znamení podle tarotu. Nově i mantra pro každé znamení.

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 17. 3. 2023

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 17. 3. 2023

"Nemůžeš plavat k novým obzorům, dokud nebudeš mít odvahu ztratit z dohledu břehu." W.FAULKNER

Výklad v oblasti vztahů, práce a zdraví pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Nově pro každé znamení mantra, nebo-li opakované, motivující moudro.

Beran

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek, přijetí do nového zaměstnání nebo zažije pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance nebo procítěním Lásky k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. I ve zdraví se po vás žádá změna směru ohledně vašich aktivit a využití svého času pro vás. Posilujte hýždě stahováním a uvolňováním, má to příznivý vliv i na močový měchýř a ženské orgány.

Mantra:

Vím, že musím něco změnit a zkouším to častěji a více.

B ý K

Dejte si pozor na nedorozumění a faleš v práci a také v partnerských vztazích. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. V oblasti zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu. To by se mělo změnit i v oblasti zdraví, kdy byste měli dávat více péče sami sobě a neočekávat, že bude někdo pečovat o vás. Uvěřte ve svou hodnotu, věřte sami sobě a přestaňte prahnout po obdivu a slávě druhých.

Mantra:

Jsem si dost dobrá a vím, kam patřím.

B L í Ž E N C I

Počínaje dnešním dnem a ještě nějakou dobu po té by k vám měly přicházet nadějné vyhlídky, slibná budoucnost. Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat pozitivní změnu. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Výlet do lesa ke studánce vás obohatí. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí na projektu se sociálním cítěním. V oblasti zdraví věnujte větší pozornost vaší břišní dutině, nadechujte se vědomě právě do těchto míst.

Mantra:

Vcházím vstříc novým poznatkům a nebojím se projít zkušenostmi, které mě obohatí.

Rak

Nemáte pocit, že okolo vašeho srdce je vystavená zeď a na očích máte pásku, abyste neviděli to zlé, co se kolem vás děje? Své emoce jste zabalili do tmavého roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Kde se neumíte rozhodnout nebo spíše nechcete? Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. Rozhodně nestrkejte hlavu do písku, nejste přece pštros. Co můžete udělat pro své zdraví? Naplánujte si pobyt v horách a doplňte tam i vitamín D. Dejte péči svým chodidlům, přidejte si do koupele rozmarýn nebo Rochovu sůl.

Mantra:

Vím, kam jdu a následuji svůj vnitřní hlas, nebojím se rozhodnutí a činím tak, jak to cítím.

Lev

Kde se nemůžete rozhodnout a narážíte na nejistotu? Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. A pokud se vám to nepodaří, nezoufejte a vyčkejte, až do hry vstoupí nějaký nový faktor, protože obě strany si trvají na svém. Ventilujte své emoce u takového sportu, kde se zapotíte. Máte rádi švihadlo?

Mantra:

Věřím si ve všem a nemusím to dávat ostatním najevo, jdu si svým životem.

Panna

Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých se bojíte vstoupit, přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek.Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí, bude k vám promlouvat. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Naopak den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění. Vaše přetížení se může projevit, proto dejte více péči svému tělu a pročistěte svoji mysl.

Mantra:

V mém životě je zapotřebí klid a žádný spěch.

V á H Y

Pro ty, kteří se cítili oslabení a nemocní se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení, ke kterým jste se nejspíš po protrpění těžkých chvil ve svém životě dopracovali. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu nebo bazén. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Odpoledne si udělejte siestu s meltou nebo čekankovým nápojem, chlebem se sardinkami a muškátovým oříškem.

Mantra:

Moje pocity jsou správné a vždy jednám tak, jak cítím, neobviňuji ostatní.

š T í R

Tento týden jste pilně pracovali a pro samou práci ani nevnímáte varovné signály vašeho těla. A ten čas nadešel právě dnes, kdy je moudré si stanovit priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Pakliže byste to neudělali, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do klidu a vy těch pár chvil odpočinku můžete prožít v podobě několik dnů, týdnů. Zvažte, zda si dnes uděláte čas pro sebe a na zasloužený odpočinek. V oblasti partnerských vztahů je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Nejlepší cesta, jak prožít tento den je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid. Málo myslíte na sebe a vidíte jen svou práci a ty druhé. V oblasti zdraví se to může projevit přepínáním vašich svalů i mysli a do budoucna je dobré předejít tímto chováním kýle.

Mantra:

Jsem se sebou spokojena bez uznání druhých.

Střelec

Dnešní den po vás může prověřit, zda se umíte přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vemte si příklad z Tajtrlíka z pohádky. Dopřejte si šťávu z jahod nebo pomerančů, po práci si zajděte do lesa k bublajícímu potůčku.

Mantra:

Uvědomuji si své možnosti a následuji je.

Kozoroh

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. Dopřejte odlehčení žaludku a střevům třeba polovičním půstem, zařaďte do jídelníčku více polévek a omezte tučná jídla.

Mantra:

Jsem klidný a odevzdaný k tomu, co přichází, nebojím se přicházet do styku s negativní energií.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT https://www.youtube.com/channel/UCe5yoa9zN5L_r7xcVLX1gsg

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

V O D N á Ř

Možná dnes pocítíte vnitřní útlak, který prožívá vaše duše, neboť v nějaké situace zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zavděčit okolí. Pokud se opět navrátíte do své podstaty, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky v posunu a vnitřní útlak. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie.

Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí. Nebojte se si přiznat, že už máte pocit, že je toho na vás dost a uvědomte si, že Lásku si nemusíte zasloužit, můžete ji mít kdykoliv a odkohokoliv, pokud přestanete lpět na pomoci druhým.

Mantra:

Stačím si a netoužím po Lásce druhých jen proto, že je mi dobře, když mohu pomáhat.

Ryby

Využijte dnes svou přirozenost, laskavost, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a intuici. Možná dnes zažijete znamení shůry. Zachovejte si svou nestrannost a při jednání či rozhodování vyhledávejte střed, rovnováhu, soucit, soulad a pochopení. Soustřeďte se na svou soběstačnost, vnímavost a nezávislost. Lidé se budou rádi svěřovat se se svým tajemstvím. Toto tajemství by mělo zůstat u těch, kterým bylo svěřeno, aby se nezklamala jejich důvěra. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, ale takové, které vám něco chtějí zdělit. Zařaďte do svého pitného režimu šťávu z červené řepy, chmelový čaj a k večeru sklenku kvalitního červeného vínka.

Mantra:

Mám stále větší pocit bezpečí a nebojím se jít do věcí, které se mi nelíbí.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu