Zpět na články

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 20. 3. 2023

Pomocí karet se můžeme nechat inspirovat jak úspěšně prožít tento den, kde být obezřetní a kde investovat svou energii a odvahu. Necháte se inspirovat?

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 20. 3. 2023

"Změňte své myšlenky a změníte svůj svět."N. PEALE

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek, přijetí do nového zaměstnání nebo zažije pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Věříte, že kolegové v práci jsou stejně nadaní jako vy a mohou vám pomoci se dostat o krok vpřed? Některá mistrovská díla by nemohla vzniknout za podpory a důvěry zkušených kolegů a přátel. Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou jádrem k úspěchu a profesionálnímu růstu. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu.

B ý K

Dnes poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a tím buďte sami sebou. Pokud se cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, nebojte se na čas opustit společnost a radovánky. Názory ostatních pro tento den nechte bez povšimnutí. Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout do ústraní a odhalit ji uvnitř sebe sama. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

B L í Ž E N C I

Tento den je o bystrosti a předvídatelnosti, mějte se na pozoru, zda vás někdo nechce ošidit nebo si omotat okolo prstu. Buďte obezřetní v dopravních prostředcích, abyste nebyli okradeni. Při podepisování smluv se zaměřte na dodatky psané malým písmem. Překážky, které se před vámi objeví, se dají snadno zdolat, když procítíte moc přítomného okamžiku.To, co nás paralyzuje je strach a negativní očekávání, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Pokud se přistihnete v tomto okamžiku, zkuste si vzpomenout na něco hezkého. Nastává čas zamyslet se nad odlehčením stravy, ti co uvažují o půstu se na něho mohou připravit.

Rak

Nepřízeň osudu byla překonána, den je nakloněn optimismu, který vám může otevřít nový směr. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. A to jak ve vztazích, tak i v pracovním prostředí, kde se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Přináší tedy slávu a věhlas, vítězství a uznání schopností. Radujte se, pokud pocítíte, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Den je vhodný k početí potomka nebo se obklopovat dětmi a jejich přirozeností a energií štěstí.

Lev

Možná budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Někdy přijde vhod dobrá rada nad zlato od duchovního průvodce, nebojte se ho vyhledat. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku. Probuďte svou vnitřní moudrost a logiku. Ovládejte silné city a dostane se vám rady, božského vnuknutí, silné ochrany i rovnováhy na úseku vzdělanosti, zasvěcení. Budete nejspíš prověřování jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, které je nezávislé na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství.

Panna

Máte pochybnosti o sobě nebo o vašem partnerovi? Cítíte se nevrlí, rozmrzelí? To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba něco změnit a vydat se novou cestou. Nenechte proto ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Pro tento dočasný stav jste si možná nevšimli příležitosti, které už k vám pomalu přicházejí. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub. Bylo by dobré se pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak ve vztazích, jenže se zdá, že nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť do práce pohltila nejspíš nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Místo toho, abyste řešili vaši žárlivost a vztek, zvolili jste přehlížet toho druhého a odmítáte gesto smíření.


V á H Y

Na tento den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. Na mentální úrovni by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti se ve vás skrývaly a jaké máte možnosti růstu a rozvoje své vlastní osobnosti. V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Tomu se říká šťastný úlovek. Buďte otevřeni nějakému příjemnému překvapení. Možná přijde poštou, nebo jako nečeká návštěva, třeba na vás čeká na pracovišti. Ale rozhodně nemůže uškodit, když tomu štěstí trochu pomůžete a sami budete iniciativní. Využijte tento příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad. Udělejte něco, na co jste si netroufli, vyzkoušejte něco nového, nebo si alespoň kupte los.

š T í R

Kdo by neměl rád překvapení a radostné novinky? Ty se mohou objevit náhle jako blesk z čistého nebe. Chopte se proto nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. V povolání to může oznamovat povýšení, uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Výsledky vás jistě potěší.

Střelec

Dnes máte na to, abyste sebrali odvahu a ochotu riskovat, rozvíjet vlastními silami svou osobnost a tím začali něco nového nebo pomohli uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. K úkolům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Zaměřte pozornost na vytyčený cíl. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí. I v mezilidských vztazích by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Připravte se na nějaká překvapení, otevřete se určitým podnětům a využijte nevšedních příležitostí, jež k vám budou přicházet. Očekává se od vás projev optimismu, radost a chuť do života.

Kozoroh

Tento den je o bystrosti a předvídatelnosti, mějte se na pozoru, zda vás někdo nechce ošidit nebo si omotat okolo prstu. Buďte obezřetní v dopravních prostředcích, abyste nebyli okradeni. Při podepisování smluv se zaměřte na dodatky psané malým písmem. Překážky, které se před vámi objeví, se dají snadno zdolat, když procítíte moc přítomného okamžiku.To, co nás paralyzuje je strach a negativní očekávání, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Pokud se přistihnete v tomto okamžiku, zkuste si vzpomenout na něco hezkého. Nastává čas zamyslet se nad odlehčením stravy, ti co uvažují o půstu se na něho mohou připravit. Pomůže si říkat, negativní myšlenky a negativní lidé nemají nade mnou žádný vliv.

V O D N á Ř

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Budou přicházet originální řešení i myšlenky, příval energie a radost ze života. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Nebojte se vznést nárok na své povýšení. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Ukažte svou velkorysost a upřímné zaujetí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Ryby

Hlídejte si dnes své myšlenky dvojnásob více, jak v jiné dny, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Naopak je dobré se omezit v přejídání a začít s lehkým půstem nebo dietou.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu