Zpět na články

Předpověď denních karet pro všechna znamení na 23. 3. 2023

Jak to vidí karty pro tento den po jednotlivých znamení zvěrokruhu?

Předpověď denních karet pro všechna znamení na  23. 3.  2023

"Domněnka ženy bývá přesnější než jistota muže."J.KIPLING

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Žádá se po vás změna. Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Rodinné setkání, uzavírání smluv, propojení dvou sousedských rodin, dědictví, to vše má dnes dobré předpoklady k úspěchu. Pokud potřebujete inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny.

B ý K

Pokud se vám dnes vynoří vzpomínky na dětství, dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické. Tyto vlastnosti i vzpomínky pak můžete využít pro získání nových přátel a pro obnovení nějakých nefunkčních vztahů, proto buďte radostní po celý den a přitom se zaměřte na vlastní nitro, odkud tato radost přichází. Ta může být nakažlivá i pro vaše okolí. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní.

B L í Ž E N C I

Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Především vaše logické uvažování s věcnými argumenty, které nejsou sobecké. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Setkání se ženou středního věku může být pro vás přínosné, pokud zavedete řeč na její úspěchy v oblasti finanční. Nechte se inspirovat a osvojte si její vlastnosti. V oblasti zdraví by bylo vhodné nastolit lehčí stravu, poloviční půst nebo detoxikační dietu.

Rak

Někteří z vás mohou v tento den u sebe objevit sklony k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti, dávání nezištných darů. Vaše laskavost a velkorysost je příležitostí, jak pomoci potřebným a právě v tento den by měla být dvojnásobně zúročena.Nezapomeňte ale také na sebe a vyjádřite i své potřeby a naslouchejte potřebám druhých. Měli byste dojít k uvědomění, zda raději dáváte a nebo přijímáte pomoc. Nejvíce se to dá využít v pracovní oblasti a nebo tam, kde jsou viditelné materiální rozdíly. Také můžete být potěšeni tím, že někdo opravdu dokáže ocenit vaši práci a píli.Tento den je o vzájemné spolupráci. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Někdo si toho může všimnout a i pro vás navrhne odměnu.

Lev

Nemáte pocit, že vám v životě něco chybí? Nemůže to být duchovní spojení s nějakým člověkem nebo jen prostě neznáte svůj smysl života? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Ani kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. Dopřejte relax a koupel svým nohám třeba v Prešovské nebo Rochově soli.

Panna

Den plný výzev a porovnání sil. A to by se mohlo odehrávat na sportovišti i na pracovišti. Je to zdravé soutěžení. Někteří mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že jste uvízli ve spárech Murphyho zákonů. Může se vám zlomit klíč v zámku, cestou do práce je kolona zrovna ve směru, kterým potřebujete jet, vybije se vám telefon a nabíječku jste zapomenete doma. Co máte pochopit, co vám to chce říct? Ujasněte si priority a nastavte si svůj denní řád.Jestliže zaznamenáte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Může to být tím, že jste zaznamenali konkurenční boj a poměřování sil. Jedna z možností je ta, že se od kolegů jedná jen o neškodné hry, někteří ale nemusí znát míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout. Ujasněte si své priority a jděte si svou cestou.

V á H Y

Naslouchejte hlasu svého srdce a dělejte co vás baví a činí šťastným. Jestliže jste váhali s Láskyplným gestem k někomu, kdo se vám již delší dobu líbí, dnes je ideální den pro vyjádření těchto svých citů, kdy můžete zažít pocit, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra.Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření.

š T í R

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli i přes mrtvoly. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechává chladnými. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Střelec

Intuice k mnohým bude dnes promlouvat, ne každý ji však uposlechne. Všímejte si vnuknutí a věřte, že všechny změny, které uděláte, povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše, které není dobré dlouho potlačovat, ani jim dávat větší význam. Zamyslete se nad tím, komu jste neodpustili a udělejte to právě dnes. Taktéž vás mohou provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít. Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Naopak den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění.

Kozoroh

Zdá se, že v posledních dnech jste přespříliš pracovali a pro samou práci ani nevnímáte varovné signály vašeho těla. A ten čas nadešel právě dnes, kdy nastal čas stanovit si priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Pakliže byste to neudělali, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do klidu a vy těch pár chvil odpočinku můžete prožít v podobě několik dnů, týdnů. Zvažte, zda si dnes uděláte čas pro sebe a na zasloužený odpočinek. V oblasti partnerských vztahů je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Nejlepší cesta, jak prožít tento den je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid.

V O D N á Ř

Pokud se cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, nebojte se na čas opustit společnost a radovánky. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství přicházejících myšlenek. Někteří naopak mohou zaznamenat, že okolí s nimi náhle nekomunikuje a vzdaluje se. V obou případech se dá tento čas využít pro poslech motivačních videí, čtení knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas.

Ryby

Jestliže máte pocit, že situace okolo vás stagnuje a nic se neděje, tak dnešním dnem se to může náhle změnit a váš klid narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Přijali byste ji i v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu v předstihu.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu